Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

niestety relacji nie bedzie.. dzis zegnam zakopane i ide w gory, szlakiem po schroniskach, nastepny kontakt dopiero w sobote.

napisze cos wiecej jak wroce do domu, no i moze jakies zdjecia wrzuce

prosze o dalsze trzymanie kiuckow za pogode, bo strasza tu oberwaniem chmury, burzami, gradem i jeszcze kilkoma innymi rzeczami ktorych nawet powtorzyc nie potrafie

pozdrawiam

m.

No co ty Maksiu :o , toż to normalna w górach pogoda :p :p Wchodzimy na Giewont obtłuczeni gradem, a tuż za zakrętem ludzie patrzą na nas dziwnie, skąd tacy przemoczeni :o :o

Ech, jakoś tak się w duszy porobiło... Toż ten kamień nad Czarnym Stawem jeszcze nie wystygł od mojego pupska.....

niestety relacji nie bedzie.. dzis zegnam zakopane i ide w gory, szlakiem po schroniskach, nastepny kontakt dopiero w sobote.

prosze o dalsze trzymanie kiuckow za pogode, bo strasza tu oberwaniem chmury, burzami, gradem i jeszcze kilkoma innymi rzeczami ktorych nawet powtorzyc nie potrafie

pozdrawiam

m.

No co ty Maksiu :o , toż to normalna w górach pogoda :p :p Wchodzimy na Giewont obtłuczeni gradem, a tuż za zakrętem ludzie patrzą na nas dziwnie, skąd tacy przemoczeni :o :o

Ech, jakoś tak się w duszy porobiło... Toż ten kamień nad Czarnym Stawem jeszcze nie wystygł od mojego pupska.....

zapraszam do obejrzania galerii zdjec z wyjazdu w tatry, link w dzienniku (lub na skróty - poprostu na mojej stronie)

pozdrawiam

m.

Maksiu jak ja ci zazdroszczę :cry: pooglądałam zdjęcia i normalnie poczułam ten górski wiaterek i to powietrze, tak jakbym tam była :roll:

Monka: zebym nie zapomnial, masz specjalne pozdrowienia od Soniki, prosila abym Cie wyściskal... to przy najblizszej okazji :D

pozdrawiam

m.

pozdrawiam

m.

zapraszam do obejrzania galerii zdjec z wyjazdu w tatry, link w dzienniku (lub na skróty - poprostu na mojej stronie)

pozdrawiam

m.

No toż dlatego się tak rozkleiłam :roll: :roll:

Maksiu jak ja ci zazdroszczę :cry: pooglądałam zdjęcia i normalnie poczułam ten górski wiaterek i to powietrze, tak jakbym tam była :roll:

Ech...ja też...zazdroszczę...A najbardziej podoba mi się Maksiu, w koszulce z krótkimi rękawkami, w Dolinie Pięciu Stawów (chyba :oops: ) na tle zaśnieżonych Tatr 8) :D Jezzu nawet przez chwilę zachciało mi się zimy :o i małego wypadu na deseczkę :wink:

Maksiu, plissss ładnie Ciebie o zdjęcia ze spotkania u Soniki... :wink:

Maksiu

Gratuluję wytrwałości, kondycji i konsekwencji we wszystkim, co robisz.

I dzięki ogromne za te zdjęcia, tyle naszego, co sobie popatrzymy.

Można ruszyć wyobraźnię i zagubić się w tych zdjęciach...miejscach...

Za śniegiem nie tęsknię, ale za górami - bardzo.

...i taaaaaaaaaaaaaaak, warto żyć - można sobie pośpiewać :wink: :D

Ech...ja też...zazdroszczę...A najbardziej podoba mi się Maksiu, w koszulce z krótkimi rękawkami, w Dolinie Pięciu Stawów (chyba :oops: ) na tle zaśnieżonych Tatr 8) :D Jezzu nawet przez chwilę zachciało mi się zimy :o i małego wypadu na deseczkę :wink:

Maksiu, plissss ładnie Ciebie o zdjęcia ze spotkania u Soniki... :wink:

To zdjęcie o którym piszesz zostało zrobione nad czarnym stawem pod rysami. Z 5 statwów sa zdjecia, ale tylko widokowe, mnie na nich nie ma :D

A sniegu w gorach naprawde sporo, widac to zwlaszcza na zdjeciach polnocnego podejscia na zawrat (3 linia od dolu ze zdjeciami, taka gdzie sa trzy pionowe zdjecia).

A co do zdjęc od Soniki to dzis wrzuce, powinno sie udac :D

pozdrawiam

m.

maksiu,

rozmarzyłam się ... Piękne te nasze góry ! :D .

Cudowny miałeś "wypad" , powdychałeś świeżego powietrza, nacieszyłeś się uroczymi widokami ... och! ... Teraz "naładowany" energią i słą jak ruszysz do sufitów ...

Fakt ze krótki wypad sie udał, bo tak naprawde to byłem na szkoleniu trzydniowym, a tylko dwa dni urlopu. Ale co sobie polazilem to moje.

Jeśli chodzi o sufity, to najpierw zajmę się gładzią na ścianach w wiatrlapie i korytarzu, a dopiero pozniej sufitami.

pozdrawiam

m.

Maksiu

Gratuluję wytrwałości, kondycji i konsekwencji we wszystkim, co robisz.

I dzięki ogromne za te zdjęcia, tyle naszego, co sobie popatrzymy.

Można ruszyć wyobraźnię i zagubić się w tych zdjęciach...miejscach...

Za śniegiem nie tęsknię, ale za górami - bardzo.

...i taaaaaaaaaaaaaaak, warto żyć - można sobie pośpiewać :wink: :D

Ciesze się że podobają Ci sie zdjęcia, fakt ze sniegu sporo, ale góry to góry, nawet ze sniegiem. Ruszamy wyobraznie i 'jestesmy' w górach, super wynalazlek ta wyobraznia :D

pozdrawiam

m.