Ew-ka 24.06.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Maksiu ......uściskaj Białego Misia na Krupówkach .....a na kwaśnicę idź do Kolorowej ( za McDonaldem ) bylem na kwasnicy w zbojeckiej chalupie, wyszedlem w jednym kawalku i bez strat w bieliznie :D jakos sie udalo pozdrawiam m. tyz piknie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.06.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 a dzisiaj w Krakowie " wianki ".... ale się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.06.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Oj, Maksiu jak ja Ci zazdroszczę...Mam nadzieję, że Sonika wyściskała Was wszystkich ode mnie...Pewnie już jesteś w trasie więc szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.06.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 A ja tez Ci zazdroszcze, zwlaszcza tych forumowych spotkan... Czekamy na relacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.06.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 No to jestem w domku, jutro wrzuce zdjęcia, jak zdąże i mnie nie zjedzą w pracy po tygodniu nieobecności :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 26.06.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 niestety relacji nie bedzie.. dzis zegnam zakopane i ide w gory, szlakiem po schroniskach, nastepny kontakt dopiero w sobote. napisze cos wiecej jak wroce do domu, no i moze jakies zdjecia wrzuce prosze o dalsze trzymanie kiuckow za pogode, bo strasza tu oberwaniem chmury, burzami, gradem i jeszcze kilkoma innymi rzeczami ktorych nawet powtorzyc nie potrafie pozdrawiam m. No co ty Maksiu , toż to normalna w górach pogoda Wchodzimy na Giewont obtłuczeni gradem, a tuż za zakrętem ludzie patrzą na nas dziwnie, skąd tacy przemoczeni Ech, jakoś tak się w duszy porobiło... Toż ten kamień nad Czarnym Stawem jeszcze nie wystygł od mojego pupska..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.06.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 niestety relacji nie bedzie.. dzis zegnam zakopane i ide w gory, szlakiem po schroniskach, nastepny kontakt dopiero w sobote. napisze cos wiecej jak wroce do domu, no i moze jakies zdjecia wrzuce prosze o dalsze trzymanie kiuckow za pogode, bo strasza tu oberwaniem chmury, burzami, gradem i jeszcze kilkoma innymi rzeczami ktorych nawet powtorzyc nie potrafie pozdrawiam m. No co ty Maksiu , toż to normalna w górach pogoda Wchodzimy na Giewont obtłuczeni gradem, a tuż za zakrętem ludzie patrzą na nas dziwnie, skąd tacy przemoczeni Ech, jakoś tak się w duszy porobiło... Toż ten kamień nad Czarnym Stawem jeszcze nie wystygł od mojego pupska..... zapraszam do obejrzania galerii zdjec z wyjazdu w tatry, link w dzienniku (lub na skróty - poprostu na mojej stronie) pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.06.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Maksiu jak ja ci zazdroszczę pooglądałam zdjęcia i normalnie poczułam ten górski wiaterek i to powietrze, tak jakbym tam była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.06.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Maksiu jak ja ci zazdroszczę pooglądałam zdjęcia i normalnie poczułam ten górski wiaterek i to powietrze, tak jakbym tam była Monka: zebym nie zapomnial, masz specjalne pozdrowienia od Soniki, prosila abym Cie wyściskal... to przy najblizszej okazji pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.06.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 bardzo dziękuję...teraz tylko trzeba poczekać na tę okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 26.06.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 niestety relacji nie bedzie.. dzis zegnam zakopane i ide w gory, szlakiem po schroniskach, nastepny kontakt dopiero w sobote. napisze cos wiecej jak wroce do domu, no i moze jakies zdjecia wrzuce prosze o dalsze trzymanie kiuckow za pogode, bo strasza tu oberwaniem chmury, burzami, gradem i jeszcze kilkoma innymi rzeczami ktorych nawet powtorzyc nie potrafie pozdrawiam m. No co ty Maksiu , toż to normalna w górach pogoda Wchodzimy na Giewont obtłuczeni gradem, a tuż za zakrętem ludzie patrzą na nas dziwnie, skąd tacy przemoczeni Ech, jakoś tak się w duszy porobiło... Toż ten kamień nad Czarnym Stawem jeszcze nie wystygł od mojego pupska..... zapraszam do obejrzania galerii zdjec z wyjazdu w tatry, link w dzienniku (lub na skróty - poprostu na mojej stronie) pozdrawiam m. No toż dlatego się tak rozkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.06.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 No toż dlatego się tak rozkleiłam ales Ty szybka... wpis w kometarzach pojawil sie po czterech minutach od podania linku w dzienniku , no ale skoro tak.. to prosze.. korzystaj i rozklejaj sie kiedy tylko masz ochote pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.06.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Maksiu jak ja ci zazdroszczę pooglądałam zdjęcia i normalnie poczułam ten górski wiaterek i to powietrze, tak jakbym tam była Ech...ja też...zazdroszczę...A najbardziej podoba mi się Maksiu, w koszulce z krótkimi rękawkami, w Dolinie Pięciu Stawów (chyba ) na tle zaśnieżonych Tatr Jezzu nawet przez chwilę zachciało mi się zimy i małego wypadu na deseczkę Maksiu, plissss ładnie Ciebie o zdjęcia ze spotkania u Soniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 26.06.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 maksiu, rozmarzyłam się ... Piękne te nasze góry ! . Cudowny miałeś "wypad" , powdychałeś świeżego powietrza, nacieszyłeś się uroczymi widokami ... och! ... Teraz "naładowany" energią i słą jak ruszysz do sufitów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.06.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Maksiu Gratuluję wytrwałości, kondycji i konsekwencji we wszystkim, co robisz. I dzięki ogromne za te zdjęcia, tyle naszego, co sobie popatrzymy. Można ruszyć wyobraźnię i zagubić się w tych zdjęciach...miejscach... Za śniegiem nie tęsknię, ale za górami - bardzo. ...i taaaaaaaaaaaaaaak, warto żyć - można sobie pośpiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Ech...ja też...zazdroszczę...A najbardziej podoba mi się Maksiu, w koszulce z krótkimi rękawkami, w Dolinie Pięciu Stawów (chyba ) na tle zaśnieżonych Tatr Jezzu nawet przez chwilę zachciało mi się zimy i małego wypadu na deseczkę Maksiu, plissss ładnie Ciebie o zdjęcia ze spotkania u Soniki... To zdjęcie o którym piszesz zostało zrobione nad czarnym stawem pod rysami. Z 5 statwów sa zdjecia, ale tylko widokowe, mnie na nich nie ma A sniegu w gorach naprawde sporo, widac to zwlaszcza na zdjeciach polnocnego podejscia na zawrat (3 linia od dolu ze zdjeciami, taka gdzie sa trzy pionowe zdjecia). A co do zdjęc od Soniki to dzis wrzuce, powinno sie udac pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 maksiu, rozmarzyłam się ... Piękne te nasze góry ! . Cudowny miałeś "wypad" , powdychałeś świeżego powietrza, nacieszyłeś się uroczymi widokami ... och! ... Teraz "naładowany" energią i słą jak ruszysz do sufitów ... Fakt ze krótki wypad sie udał, bo tak naprawde to byłem na szkoleniu trzydniowym, a tylko dwa dni urlopu. Ale co sobie polazilem to moje. Jeśli chodzi o sufity, to najpierw zajmę się gładzią na ścianach w wiatrlapie i korytarzu, a dopiero pozniej sufitami. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Maksiu Gratuluję wytrwałości, kondycji i konsekwencji we wszystkim, co robisz. I dzięki ogromne za te zdjęcia, tyle naszego, co sobie popatrzymy. Można ruszyć wyobraźnię i zagubić się w tych zdjęciach...miejscach... Za śniegiem nie tęsknię, ale za górami - bardzo. ...i taaaaaaaaaaaaaaak, warto żyć - można sobie pośpiewać Ciesze się że podobają Ci sie zdjęcia, fakt ze sniegu sporo, ale góry to góry, nawet ze sniegiem. Ruszamy wyobraznie i 'jestesmy' w górach, super wynalazlek ta wyobraznia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 27.06.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 maksiu zdjęcia przepiękne, cóz za krajobrazy, czy pozwolisz mi je ściągnąć na mój pulpit kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 maksiu zdjęcia przepiękne, cóz za krajobrazy, czy pozwolisz mi je ściągnąć na mój pulpit kompa nie ma sprawy, podaj mi nazwę zdjęcia (Pxxxxxxxx.jpg) to podeśle Ci je w wiekszej rozdzielczości (1024x768) pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts