maksiu 01.10.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Ivette: wejdź sobie na strone http://www.blyskawica.com.pl to firma ktora produkuje elementy instalacji odgromowejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Maksiu! Dzięki wielkie! Myślę, myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 23.12.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Maksiu - napisałem to w Waszej grupie, ale to powtórzę: super prezent sprawiliście sobie na Święta. Życzę Wam wszechogarnaijacego szczęscia i spełnienia marzeń już we trójkę. Tylko pamiętaj nie czekaj zby długo na kolejną pociechę. Już rób przymiarki Pozdrowienia z zimnej krainy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.12.2003 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 kodi: dziekuje za wszystkie mile slowa, przekaże oczywiście agnieszce. Nie wyobrazałem sobie jakie piękne mogą być te swieta... ale chyba teraz zrozumialem wymowe tych swiat... naprawde super... mala Małgosia jest superancka... a co do kolejnego... jak to mówią... nie znasz dnia ni godziny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.12.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 maksiu - GRATULACJE !!! mam nadzieję że święta w powiększonym składzie były wesołe i że Malutka daje pospać w nocy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.12.2003 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Ivonesca: dzięki.. małgosia daje pospać.. zresztą grzeczna z niej dziewczynka.. ma to po tatusiu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 30.12.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 Maksiu - moją też była grzeczna do czasu i też myślałem że po tatusiu, ale ten tatuś jak się okazał nie jest taki spokojny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 05.01.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Maksiu, gratuluję powiększenia rodziny! Oby Małgosia rosła Wam zdrowo, a całej rodzinie mieszkało się jak najlepiej w nowym domu - jak najszybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.01.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Maksiu gratulacje córcia niech rożnie zdrowo i niech dom też się buduje żeby Małgosia miła gdzie biegać. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.01.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Dziękuje za życzenia dziewczyny, a co do biegania to znalało by się już miejsce do biegania, co prawda nie to o którym mówiła Aga J.G, ale zawsze,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 06.01.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Maksiu gratuluję! Ja też mam podobne przeżycie za sobą. Moja druga córka urodziła się 17.12.2003 Pozdrowienia dla całej Waszej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.01.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Greg: gratuluje, wierze że Twoja córka będzie dobrze i zdrowo rosnąć i serdeczne życzenia dla żony, niech szybko wraca do pełnej sprawnościps. a jak ma na imie Twoja córka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 06.01.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Maksiu Gratulacje! Cieszę się wraz z Tobą! Powodzenia i ucałuj swoje dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 08.01.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Maksiu starsza córka ma na imię Dominika a ta nowonarodzona to Łucja.Tylko, że aktualnie Łucja z moją żoną przebywa w szpitalu z powodu żółtaczki poporodowej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.01.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Greg: tak długo trzyma ją ta żółtaczka? mi sie wydawało długo że moja Malgosia też jest żółta... ale chyba tylko mi sie wydawalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.01.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 greg: kurcze.... nie strasz mnie chlopie... była u nas w piątek pielęgniarka środowiskowa i też powiedziała że Małgosia jest za żółta, ale jakoś nikt poza tą pielęgniarką tego nie widzi... u nas nie było konfliktu serologicznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 08.01.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Wszystkie dzieci mają żółtaczkę poporodową tylko nie wszystkie tak silną (mamy konflikt krwi w grupach głównych). Ze starszą też tak było ale ją dłużej przetrzymali po porodzie i potem nie było problemu. A teraz Młodszą szybko wypisali no i jak po 2 tygodniach nie przestawała być zółta to pojechaliśmy do szpitala. Zrobili badanie, wyszło, że ma poziom bilirubiny 18,2 to ją zostawili. Leży sobie teraz pod lampami i ma kroplówkę. Dzisiaj bilirubina spadła już do poziomu 10. Mam nadzieję, że niedługo wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 15.01.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Maksiu my też nie mamy konfliktu serologicznego tylko w grupach głównych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.02.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Maksiu na budowie może i chwilowy przestój, ale widzę że córcia rośnie, że hej. no i widzę że podobna na tym ostatnim zdjęciu do tatusia, oj podobna.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.02.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Na budowie przerwa zimowa, a coreczka rosnie jak na drożdzach... a wczoraj nawet nauczyla sie przewracac z brzuszka na plecki, a ma dopiero 7 tygodni, dokladnie wczoraj skonczyla 7 tydzienpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts