Żelka 27.06.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Maksiu dzieki za zdjecia, to dowod, ze takich gor na swiecie nia ma! Tylko w Polsce!!! O, Polska to tez piekny kraj!!! Tez czekam na fotki ze spotkania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 27.06.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 WOW dzięki maksiu zgodnie z zaleceniem prosze o natępujące fotki : P6190035m.jpg P6210070m.jpg P6210059m.jpg P6210106m.jpg P6210136m.jpg P6220198m.jpg P6220205m.jpg P6190044m.jpg P6220179m.jpg trochę dużo tego ale sam chciałeś podaję adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 WOW dzięki maksiu zgodnie z zaleceniem prosze o natępujące fotki : P6190035m.jpg P6210070m.jpg P6210059m.jpg P6210106m.jpg P6210136m.jpg P6220198m.jpg P6220205m.jpg P6190044m.jpg P6220179m.jpg trochę dużo tego ale sam chciałeś podaję adres [email protected] poszly, milego ogladania pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Maksiu dzieki za zdjecia, to dowod, ze takich gor na swiecie nia ma! Tylko w Polsce!!! O, Polska to tez piekny kraj!!! Tez czekam na fotki ze spotkania.... OK, no to fotki od Soniki link -> http://212.244.189.200/index.php?id=sonika06 pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.06.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 WOW!!! Ale piknie!!! Choc juz widzialam, ale teraz to jeszcze sobie przypomnialam i na prawde Sonika ma super...A ktore to sa babki nic nie piszesz... Nie szkodzi, bo wszystkie ladne i maja w sobie tyle ciepla, ze ja juz ich lubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 WOW!!! Ale piknie!!! Choc juz widzialam, ale teraz to jeszcze sobie przypomnialam i na prawde Sonika ma super...A ktore to sa babki nic nie piszesz... Nie szkodzi, bo wszystkie ladne i maja w sobie tyle ciepla, ze ja juz ich lubie... http://212.244.189.200/pics/sonika/P6240325.jpg od lewej: Majka, Sonika, Baru i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.06.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 No, patrz zgadlam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 No, patrz zgadlam... dobrze ze mnie nie pomylilas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.06.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 No, patrz zgadlam... dobrze ze mnie nie pomylilas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Maksiu górskie fotki piekne Ale ja i tak bardziej zadroszczę spotkania u Soniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Maksiu górskie fotki piekne Ale ja i tak bardziej zadroszczę spotkania u Soniki nie powiem, spotkanko było bardzo miłe, same fajne forumowiczki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Maksiu górskie fotki piekne Ale ja i tak bardziej zadroszczę spotkania u Soniki nie powiem, spotkanko było bardzo miłe, same fajne forumowiczki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.06.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 wiesz Maksiu .... przeczytałam o pewnym księdzu ,kóry samotnie schodził z Rysów i wpadł w szczelinę .......teraz walczą o jego życie pomyślałam ,że Ty tak niedawno wędrowałeś ..... dobrze ,że nic Ci sie nie stało tu jest cały artykuł........ http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=110221&scroll_article_id=110221&layout=1&page=text&list_position=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 wiesz Maksiu .... przeczytałam o pewnym księdzu ,kóry samotnie schodził z Rysów i wpadł w szczelinę .......teraz walczą o jego życie pomyślałam ,że Ty tak niedawno wędrowałeś ..... dobrze ,że nic Ci sie nie stało tu jest cały artykuł........ http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=110221&scroll_article_id=110221&layout=1&page=text&list_position=1 Na szczęscie Maksiu wrócił cały i zdrowy i jaki zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.06.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Nie będę oryginalna - zdjęcia z Tater - suuuper! Ale ja sobie dziś pooglądałam raz jeszcze zdjecia Twojej Małgosi, od pierwszych, kiedy się urodziła, do tych najnowszych. I przypomniałam sobie, jak u nas była Wspaniała panienka! A jej taniec "na brzuszku" - rewelacja! Wiem, że to dla Ciebie już stare dzieje, ale ja się mocno uśmiałam i ucieszyłam, że takie rozkoszności są tuż przede mną Pozdrawiamy wszyscy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 wiesz Maksiu .... przeczytałam o pewnym księdzu ,kóry samotnie schodził z Rysów i wpadł w szczelinę .......teraz walczą o jego życie pomyślałam ,że Ty tak niedawno wędrowałeś ..... dobrze ,że nic Ci sie nie stało tu jest cały artykuł........ wiesz Ewka, czytalem o tym. Niestety sprawdzila sie stara zasada, że góry nie lubia ludzi lekkomyślnych. Sam mialem ochote pójść na Rysy, ale jak zobaczylem jak wygląda podejscie to zrezygnowałem. Ten ksiądz (jeśli wierzyć prasie) był kompletnie nie przygotowany na taką wyprawę, bo warunki jakie tam panowały były naprawdę zimowe. Moje wędrówki po górach, pomimo panujących cieżkich warunków, były tak organizowane, abym niepotrzebnie ryzykował. Miałem tylko jeden malutki momencik, kiedy lekko skoczyła mi adrenalinka, jak przechodziłem po duzym płacie śniegu, a pod spodem płynął strumiem. Niestety obejść się nie dało, a poza tym jednym momentem naprawde nic mi nie groziło. No to tak kwesti wyjasnienia twojej troski. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 wiesz Maksiu .... przeczytałam o pewnym księdzu ,kóry samotnie schodził z Rysów i wpadł w szczelinę .......teraz walczą o jego życie pomyślałam ,że Ty tak niedawno wędrowałeś ..... dobrze ,że nic Ci sie nie stało tu jest cały artykuł........ Na szczęscie Maksiu wrócił cały i zdrowy i jaki zadowolony a nawet gdybym nie wrocil to i tak prawie nikt by po mnie na forum nie płakał, forum szybko zapomina ludzi pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Nie będę oryginalna - zdjęcia z Tater - suuuper! Ale ja sobie dziś pooglądałam raz jeszcze zdjecia Twojej Małgosi, od pierwszych, kiedy się urodziła, do tych najnowszych. I przypomniałam sobie, jak u nas była Wspaniała panienka! A jej taniec "na brzuszku" - rewelacja! Wiem, że to dla Ciebie już stare dzieje, ale ja się mocno uśmiałam i ucieszyłam, że takie rozkoszności są tuż przede mną Pozdrawiamy wszyscy! stare nie stare, ale powspominac zawsze milo. No i teraz wychodzi na to ze musze uaktualnic zdjecia na stronce, bo sa lekko nieaktualne. Postaram sie w weekend jak bede mial czas. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 wiesz Maksiu .... przeczytałam o pewnym księdzu ,kóry samotnie schodził z Rysów i wpadł w szczelinę .......teraz walczą o jego życie pomyślałam ,że Ty tak niedawno wędrowałeś ..... dobrze ,że nic Ci sie nie stało tu jest cały artykuł........ Na szczęscie Maksiu wrócił cały i zdrowy i jaki zadowolony a nawet gdybym nie wrocil to i tak prawie nikt by po mnie na forum nie płakał, forum szybko zapomina ludzi pozdrawiam m. Chyba lekko przesadziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 a nawet gdybym nie wrocil to i tak prawie nikt by po mnie na forum nie płakał, forum szybko zapomina ludzi pozdrawiam m. Chyba lekko przesadziłeś wierz mi że nie przesadziłem, taka jest niestety prawda pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts