Sonika 09.07.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Maksiu, jestem pełna podziwu dla Ciebie - wielkie brawa , a w tej maseczce bardzo Ci do twarzy, nie powiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Maksiu, jestem pełna podziwu dla Ciebie - wielkie brawa , a w tej maseczce bardzo Ci do twarzy, nie powiem . chyba usune to zdjecie z maseczka bo odwraca tylko wasza uwage od meritum sprawy :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Maksiu na gładź jeszcze popatrzymy teraz będziemy Ciebie podziwiały sciany bialutkie aż razi w oczka pieknie Ci to idzie i znajać ciebie pomoc kolegi nie będzie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.07.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Maksiu na gładź jeszcze popatrzymy teraz będziemy Ciebie podziwiały sciany bialutkie aż razi w oczka pieknie Ci to idzie i znajać ciebie pomoc kolegi nie będzie potrzeba no wiesz Aga.. ja taki nieuczesany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Maksiu na gładź jeszcze popatrzymy teraz będziemy Ciebie podziwiały sciany bialutkie aż razi w oczka pieknie Ci to idzie i znajać ciebie pomoc kolegi nie będzie potrzeba no wiesz Aga.. ja taki nieuczesany :D Maksiu, kobiety oczywiście widzą urodę gładzi i podziwiają Twoją pracę, ale maseczka i tak jest najważniejsza Takie życie, my z Wenus jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.07.2006 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Maksiu na gładź jeszcze popatrzymy teraz będziemy Ciebie podziwiały Właśnie - co Ty nam zawracasz głowę Maksiu jakimiś tynkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.07.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Maksiu na gładź jeszcze popatrzymy teraz będziemy Ciebie podziwiały Właśnie - co Ty nam zawracasz głowę Maksiu jakimiś tynkami ? No to może dla odwrócenia uwagi od mojej maseczki podam nowe trzy linki do obejrzenia? są chetni?? miłego oglądania: Niespodzianka nr 1 Niespodzianka nr 2 Niespodzianka nr 3 pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.07.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 No to może dla odwrócenia uwagi od mojej maseczki podam nowe trzy linki do obejrzenia? są chetni?? miłego oglądania: Niespodzianka nr 1 Niespodzianka nr 2 Niespodzianka nr 3 pozdrawiam m. jasne że są oj piękny ten aniołek...tfu, tfu.... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Maksiu Małgosia jest cudniasta Ale nie wiem czy to nie będzie jeszcze większa zachęta to podziwiania tej maseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.07.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Miszczu gładzie gładziutkie, Małgosia śliczniutka, a Ty w maseczce ...... No cóż się tak bronisz przed komplementami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.07.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Miszczu gładzie gładziutkie, Małgosia śliczniutka, a Ty w maseczce ...... No cóż się tak bronisz przed komplementami? dwa na trzy strzaly frafione, małgosia sliczniutka -tak, ja w maseczce - tak.. ale gładzie nie gładziutkie niestety, zdjecia przekłamuja.. na swoje usprawiedliwienie moge napisac ze dopiero sie ucze klasc gladz i zanim dojde do salonu to juz powinno byc ok :D ja sie nie bronie przed komplementami, tylko na nie trzeba najpierw zasluzyc, taka jest prawda pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 To i zasłużyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.07.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maxymilianie.... gratulacje "urodzinowe" a pamietasz swoj pierwszy wpis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maxymilianie.... gratulacje "urodzinowe" a pamietasz swoj pierwszy wpis? pamiętam: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=29775&highlight=#29775 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maksiu...pamiętasz gdzie zrobiłeś pierwszy wpis ja nie pamiętam dokładnie ale chyba w grupie wrocławskiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maksiu...pamiętasz gdzie zrobiłeś pierwszy wpis ja nie pamiętam dokładnie ale chyba w grupie wrocławskiej.... Iva.. to jest do ustalenia, Twój pierwszy wpis był następujący: Wysłany : 25 Lip 2002 11:51 Temat postu : Odpowiedz z cytatem Hej! Zaczynam budowe w okolicach Wrocka, w przyszlym tygodniu mam podpisac umowe na wykonanie stanu surowego zadaszonego i ruszyc gdzies za 2 tygodnie. Przeczytalam pare ostatnich ston grupy wroclawskiej i ciesze sie ze jest miejsce gdzie mozna pogadac o tym czy o tamtym. Czy mozna dolaczyc? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maksiu...pamiętasz gdzie zrobiłeś pierwszy wpis ja nie pamiętam dokładnie ale chyba w grupie wrocławskiej.... Iva.. to jest do ustalenia, Twój pierwszy wpis był następujący: Wysłany : 25 Lip 2002 11:51 Temat postu : Odpowiedz z cytatem Hej! Zaczynam budowe w okolicach Wrocka, w przyszlym tygodniu mam podpisac umowe na wykonanie stanu surowego zadaszonego i ruszyc gdzies za 2 tygodnie. Przeczytalam pare ostatnich ston grupy wroclawskiej i ciesze sie ze jest miejsce gdzie mozna pogadac o tym czy o tamtym. Czy mozna dolaczyc? pozdrawiam m. dzięki nie wiedziałam że to takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dziadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.07.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Najpiękniejsze życzenia w dniu urodzin http://www.kwiaty.vcomp.pl/images/b003.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.07.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Maksiu - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń http://www.e-kilts.com/ekilts/images/items/main/card-happy-birthday2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts