Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maksiu na gładź jeszcze popatrzymy teraz będziemy Ciebie podziwiały :wink: :)

sciany bialutkie aż razi w oczka pieknie Ci to idzie i znajać ciebie pomoc kolegi nie będzie potrzeba :)

no wiesz Aga.. ja taki nieuczesany :D :D :D

Maksiu, kobiety oczywiście widzą urodę gładzi i podziwiają Twoją pracę, ale maseczka i tak jest najważniejsza :lol:

Takie życie, my z Wenus jesteśmy :lol: :lol: :lol:

Maksiu na gładź jeszcze popatrzymy teraz będziemy Ciebie podziwiały :wink: :)

Właśnie - co Ty nam zawracasz głowę Maksiu jakimiś tynkami :wink: ?

No to może dla odwrócenia uwagi od mojej maseczki podam nowe trzy linki do obejrzenia?

są chetni??

miłego oglądania:

Niespodzianka nr 1

Niespodzianka nr 2

Niespodzianka nr 3

pozdrawiam

m.

No to może dla odwrócenia uwagi od mojej maseczki podam nowe trzy linki do obejrzenia?

są chetni??

miłego oglądania:

Niespodzianka nr 1

Niespodzianka nr 2

Niespodzianka nr 3

pozdrawiam

m.

jasne że są 8) 8) 8)

oj piękny ten aniołek...tfu, tfu.... :wink:

pozdrawiam serdecznie

Miszczu gładzie gładziutkie, Małgosia śliczniutka, a Ty w maseczce ...... :wink: No cóż się tak bronisz przed komplementami?

dwa na trzy strzaly frafione, małgosia sliczniutka -tak, ja w maseczce - tak.. ale gładzie nie gładziutkie niestety, zdjecia przekłamuja.. na swoje usprawiedliwienie moge napisac ze dopiero sie ucze klasc gladz i zanim dojde do salonu to juz powinno byc ok :D :D :D

ja sie nie bronie przed komplementami, tylko na nie trzeba najpierw zasluzyc, taka jest prawda

pozdrawiam

m.

Maksiu...pamiętasz gdzie zrobiłeś pierwszy wpis :o :o :o ja nie pamiętam dokładnie :lol: :lol: :lol: ale chyba w grupie wrocławskiej....

Iva.. to jest do ustalenia, Twój pierwszy wpis był następujący:

Wysłany : 25 Lip 2002 11:51 Temat postu : Odpowiedz z cytatem

Hej!

Zaczynam budowe w okolicach Wrocka, w przyszlym tygodniu mam podpisac umowe na wykonanie stanu surowego zadaszonego i ruszyc gdzies za 2 tygodnie. Przeczytalam pare ostatnich ston grupy wroclawskiej i ciesze sie ze jest miejsce gdzie mozna pogadac o tym czy o tamtym. Czy mozna dolaczyc?

pozdrawiam

m.

Maksiu...pamiętasz gdzie zrobiłeś pierwszy wpis :o :o :o ja nie pamiętam dokładnie :lol: :lol: :lol: ale chyba w grupie wrocławskiej....

Iva.. to jest do ustalenia, Twój pierwszy wpis był następujący:

Wysłany : 25 Lip 2002 11:51 Temat postu : Odpowiedz z cytatem

Hej!

Zaczynam budowe w okolicach Wrocka, w przyszlym tygodniu mam podpisac umowe na wykonanie stanu surowego zadaszonego i ruszyc gdzies za 2 tygodnie. Przeczytalam pare ostatnich ston grupy wroclawskiej i ciesze sie ze jest miejsce gdzie mozna pogadac o tym czy o tamtym. Czy mozna dolaczyc?

pozdrawiam

m.

:o :o :o :o dzięki

nie wiedziałam że to takie proste :lol: :lol: :lol: :lol: