maksiu 03.08.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zastanawia mnie ta sobota...pewnie to nic związanego z urzędami czy bankiem, bo wtedy nie działają pewnie ktoś z forumowiczów odwiedzi Was w sobotę .... nic wspolnego z bankami, urzedami i forumowiczami :D nad tym ostatnim to akurat ubolewam bo nikt nie chce mnie odwiedzac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zastanawia mnie ta sobota...pewnie to nic związanego z urzędami czy bankiem, bo wtedy nie działają pewnie ktoś z forumowiczów odwiedzi Was w sobotę .... nic wspolnego z bankami, urzedami i forumowiczami :D nad tym ostatnim to akurat ubolewam bo nikt nie chce mnie odwiedzac :( ja na razie nie miałam do Ciebie po drodze ....ale na razie trafiam dalej - jakies zwierzę będziecie mieć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 ja na razie nie miałam do Ciebie po drodze ....ale na razie trafiam dalej - jakies zwierzę będziecie mieć ?? narazie mowisz??? 3mam za slowo to ma zwiazek z budową.. nie mialbym serce trzymac tam zwierzaka ktory calymi dniami mialby być tam sam pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zastanawia mnie ta sobota...pewnie to nic związanego z urzędami czy bankiem, bo wtedy nie działają pewnie ktoś z forumowiczów odwiedzi Was w sobotę .... nic wspolnego z bankami, urzedami i forumowiczami :D nad tym ostatnim to akurat ubolewam bo nikt nie chce mnie odwiedzac :( Maksiu Daj czas Pawełkowi na lekkie podrośnięcie i wtedy się do Ciebie wpraszam Małgosia idzie pierwszy raz do przedszkola? (w środku lata? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Maksiu Daj czas Pawełkowi na lekkie podrośnięcie i wtedy się do Ciebie wpraszam Małgosia idzie pierwszy raz do przedszkola? (w środku lata? ) Małgosia idzie do przedszkola od 4 września , ale to nie ma nic wspolnego z budową :D trzymam za słowo, z tym wpraszaniem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 jest podpowiedź - to coś z budową..... pewnie jakieś ogromnie spóźnione materiały dojadą wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 jest podpowiedź - to coś z budową..... pewnie jakieś ogromnie spóźnione materiały dojadą wreszcie na chwile obecną żadne materiały nie są spóźnione, oby było tak dalej :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Może pierwsza wizyta teściów na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Może pierwsza wizyta teściów na budowie? teściowie byli już na budowie wielokrotnie... ale zaczynasz coraz lepiej kombinowac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Pierwsza ogólnorodzinna impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.08.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 No litości nie ma nad zgadującymi, no? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2006 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Pierwsza ogólnorodzinna impreza? niestety również to nie to :D, ale pomysł fajny, musze zanotować pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2006 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 No litości nie ma nad zgadującymi, no? A tam zaraz nie ma... przy okazji podrzucacie mase fajnych pomysłów , wiec same zyski pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 widzę że dalej nikt nie zgadł cóż to może być - chyba coś związane z czyjąś wizytą - ale forumowicze odpadli, rodzina też, to któż to może być????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Redakcja Muratora przyjeżdża zrobić reportaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.08.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 TPSA zainstaluje telefon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 TPSA zainstaluje telefon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.08.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 TPSA zainstaluje telefon ? z pakietem - darmowe wieczory i weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Redakcja Muratora przyjeżdża zrobić reportaż? mialem juz kiedys taka propozycje ale odmówiłem i nie zamierzam zmienic zdania, tak wiec zgaduj dalej pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 TPSA zainstaluje telefon ? nie...to nie ma nic wspolnego z tpsa i telefonami pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts