maksiu 04.08.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 widzę że dalej nikt nie zgadł cóż to może być - chyba coś związane z czyjąś wizytą - ale forumowicze odpadli, rodzina też, to któż to może być????? no cóż... jak na to popatrzec pod pewnym kątem to możesz miec sporo racji :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Wizyta pod pewnym kątem... Boższzzzzz, maksiu, nie ułatwiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Wizyta pod pewnym kątem... Boższzzzzz, maksiu, nie ułatwiasz no i to chodzi zeby była ciekawsza zabawa spokojnie jeszcze na najgorszym wypadku dwadziesia kilka godzin i sie wszystko wyjasni , no chyba ze ktos zgadnie wczesniej pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.08.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A może Ty jedziesz odwiedzić kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A może Ty jedziesz odwiedzić kogoś? Nie... nie tędy droga :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.08.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A może Ty jedziesz odwiedzić kogoś? Nie... nie tędy droga :D Zrobią Ci drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A może Ty jedziesz odwiedzić kogoś? Nie... nie tędy droga :D Zrobią Ci drogę Drogę pod domem mam w zasadzie od zawsze :D zgadujcie dalej.. czasu coraz mniej :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.08.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Jakaś podpowiedź by się przydała - na jaką literę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Jakaś podpowiedź by się przydała - na jaką literę? No dobra.. podpowiedz... niech wam będzie.... tego czegoś co się stanie, nie będzie można już powtórzyć, to jednorazowa akcja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.08.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Sprzedajecie coś, np. mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Sprzedajecie coś, np. mieszkanie. niczego nie sprzedajemy, mieszkanie sprzedalismy 4 lata temu :D w sumie to musze nieco sprostowac podpowiedz, bo moze byc nieco myląca jesli nie wie sie co autor ma na mysli, tak wiec nowa wersje podpowiedzi brzmi nastepująco: "tego czegoś co się stanie, nie będzie można już powtórzyć dokładnie tak samo, ale powtórzenia wielokrotnie są możliwe, a nawet zalecane" no to teraz dopiero namieszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.08.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A to coś wydarzy się na pewno czy tylko masz nadzieję, że się wydarzy?To jest rzecz namacalna czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.08.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A ja też mam to cuś, znaczy - tez się kiedyś u mnie wydarzyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A ja też mam to cuś, znaczy - tez się kiedyś u mnie wydarzyło? napewno sie wydarzyc musi, ale czy sie już wydarzylo u Ciebie to nie wiem czy tego mozna dotknąć? raczej nie.. ale odczuc napewno można pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.08.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Maksiu - zaczynam się zniechęcać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 "tego czegoś co się stanie, nie będzie można już powtórzyć dokładnie tak samo, ale powtórzenia wielokrotnie są możliwe, a nawet zalecane" no to teraz dopiero namieszałem też mi podpowiedź tak, tak raczej zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 ksiądz przyjdzie z wcześniejszą kolędą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 ksiądz przyjdzie z wcześniejszą kolędą?? Ksiądza nie będzie... tzn. będzie po sąsiecku... po przekątnej jeziorka, jakies 250m jest parafia :D ale do mnie tym razem nie przyjdzie :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 może kanalizę podłaczą ale w sobotę to trochę dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.08.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 maksiu, dobrze, że sobota zaraz się zaczyna i wszyscy dowiemy się o tym tajemniczym wydarzeniu, którego nikt nie mógł odgadnąć .... .... ciekawe, co to takiego ??? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts