Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pierwsza noc !!!!!!

:D :D :D

Małgosia do Dziadków ,a Wy będziecie harcować :wink:

W sumie mogę uznać tą odpowiedź. Chodziło dokladnie o pierwszą noc spędzoną jeszcze w domu w trakcie budowy. Napisałem że mogę uznać, ale aby być precyzyjnym, to tylko ja tam spałem sam. Więcej w dzienniku, który zapewne uzupełnie jutro lub w poniedziałek.

Uprzedzając kolejne pytanie, nie pamiętam co mi się śniło.

pozdrawiam

m.

wiedziałam !!!!!

wszak mam to za sobą i też nie pamiętam co mi sie śniło :wink:

długo trzymałeś mnie w niepewności ...ponad ....12 godzin 8)

:D

no sorry, ale nie mam netu na budowie (jeszcze :D) wiec troche trwalo zanim przyjechalem, umylem sie, zjadlem...itd..

pozdrawiam

m.

wiedziałam !!!!!

wszak mam to za sobą i też nie pamiętam co mi sie śniło :wink:

długo trzymałeś mnie w niepewności ...ponad ....12 godzin 8)

:D

no sorry, ale nie mam netu na budowie (jeszcze :D) wiec troche trwalo zanim przyjechalem, umylem sie, zjadlem...itd..

pozdrawiam

m.

a tam zaraz sorry .... :wink: .........czekałam i się doczekałam ...... :D

a teraz czekam na nagrode ,bo nagroda była obiecana ...prawda??? :wink:

Iście królewskie spanko Maksiu :D i wszystko dobrane kolorystycznie :D .

Nie dziwota, że spało Ci się superancko :D :D :D .

kolorystyka jak najbardziej przypadkowa, a co do spanka to naprawde bylo wygodnie. Jedno mnie tylko martwiło, mimo wszystko dawało się odczuc ze sie spi jednak na budowie, paru rzeczy jednak jeszcze brakowało

pozdrawiam

m.

Jedno mnie tylko martwiło, mimo wszystko dawało się odczuc ze sie spi jednak na budowie, paru rzeczy jednak jeszcze brakowało

nic nie boj, nastepnym razem przyniesiesz ze soba lodowke z zimnymi napojami 8) :wink:

lodówka to szczegół... są gorsze 'braki' :D :D

pozdrawiam

m.

Jedno mnie tylko martwiło, mimo wszystko dawało się odczuc ze sie spi jednak na budowie.

dziwne :wink: :roll:

nie dziwiłabys się gdybyś musiała biegac w nocy w krzaczki :D :D

pozdrawiam

m.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bartek, na samym początku jak zamieszkaliśmy i można już było korzystać z łazienki, i tak kilka razy - z przyzwyczajenia - wyskoczył do domku z serduszkiem :roll: :lol:

Gratulacje maksiu - pierwsza noc to super przeżycie, mimo braków, a może nawet dzięki nim :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bartek, na samym początku jak zamieszkaliśmy i można już było korzystać z łazienki, i tak kilka razy - z przyzwyczajenia - wyskoczył do domku z serduszkiem :roll: :lol:

Gratulacje maksiu - pierwsza noc to super przeżycie, mimo braków, a może nawet dzięki nim :roll:

no widzisz.. a u mnie nie ma domku z serduszkiem... i trzeba w krzaczki.. ktorych przytomnie nie wyciąłem :D :D

pozdrawiam

m.

Toż to wiekopomna chwiłłła miejsce miała!

Ty Maksiu zwalasz mnie z nóg po prostu swym niewyczerpanym entuzjazmen do pracy w domu - to tak apropos Twoich/Waszych gładzi.

A kontynuując wątek "domku z serduszkiem" - w ostatnich dniach Radek kopał rowek/rów (jak kto woli) pod podmurówkę ogrodzenia. W pewnym momencie zobaczyłam, że ma co najmniej niezadowoloną miną - sądziłam, że dokopał się do kolejnego kamienia. Podeszłam spytać co się stało, na co Radula odpowiedział: "ych, chyba dokopałem się do zasypanej zawartości sławojki". :D (oddaliłam się co sił w nogach pozostawiając go sam na sam z tym problemem :oops: :D ).

Toż to wiekopomna chwiłłła miejsce miała!

Ty Maksiu zwalasz mnie z nóg po prostu swym niewyczerpanym entuzjazmen do pracy w domu - to tak apropos Twoich/Waszych gładzi.

A kontynuując wątek "domku z serduszkiem" - w ostatnich dniach Radek kopał rowek/rów (jak kto woli) pod podmurówkę ogrodzenia. W pewnym momencie zobaczyłam, że ma co najmniej niezadowoloną miną - sądziłam, że dokopał się do kolejnego kamienia. Podeszłam spytać co się stało, na co Radula odpowiedział: "ych, chyba dokopałem się do zasypanej zawartości sławojki". :D (oddaliłam się co sił w nogach pozostawiając go sam na sam z tym problemem :oops: :D ).

Wiesz Agnieszko.. ja poprostu chce miec dom, tylko tyle, poprostu chce... stad moze ten entuzjazm, a przy okazji jaka satysfakcja

A w kwestii serduszkowej, to nie ładnie tak bylo zostawiać Radule sam na sam z tym problemem :D :D :D... trzeba bylo go zabrac ze soba :D

pozdrawiam

m.

Wiesz Agnieszko.. ja poprostu chce miec dom, tylko tyle, poprostu chce... stad moze ten entuzjazm, a przy okazji jaka satysfakcja

Maksiu, jak ja to dobrze rozumię. Naprawdę. Ale Twój entuzjazm jest i tak imponujący.

W kwestii śmierdzącego problemu, to obawiam się, że nie dałabym rady odciągnąc Raduli. Uparte to straszelnie. A jak się dorwie do jakiejś roboty, to nie spocznie dopóki nie skończy - pewnie wiesz o co chodzi:D

Pozdrowienia serdeczne

Agnieszka