Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

Maksiu, jak ja to dobrze rozumię. Naprawdę. Ale Twój entuzjazm jest i tak imponujący.

W kwestii śmierdzącego problemu, to obawiam się, że nie dałabym rady odciągnąc Raduli. Uparte to straszelnie. A jak się dorwie do jakiejś roboty, to nie spocznie dopóki nie skończy - pewnie wiesz o co chodzi:D

Pozdrowienia serdeczne

Agnieszka

Dziękuje...

Może faktycznie nie odrywaj Raduli od roboty, nie ma nic bardziej stresujacego niz rozpoczac robote i nie skonczyc...

pozdrawiam

m.

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maksiu coraz piękniej się robi w Twoim domku :)

Życzę udanego urlopu :)

staram sie :D, dzis zrobie probe swiatla :D, zobaczymy jak wyjdzie :D

pozdrawiam

m.

Na pewno się uda - będę trzymać kciuki :D .

Gratuluję sufitów i jestem pełna uznania dla Twoich umiejętności Maksiu.

Na pewno się uda - będę trzymać kciuki :D .

Gratuluję sufitów i jestem pełna uznania dla Twoich umiejętności Maksiu.

Dziękuje Soniko, a co do próby to jestem pewien ze sie uda, tylko zastanawiam sie jak bedzie wygladac korytarz oświetlony

pozdrawiam

m.

Jak będzie wyglądać?

Na pewno superowo :D - czekamy na zdjęcia :D .

no i są zdjęcia :D oczywiście na stronce link -> http://212.244.189.200/index.php?id=14sierpien2006

wpis do dziennika zrobie jutro dziś już naprawde nie mam sił pisać, 10 godzin na budowie, czuje w kościach :D :D

a na zachęte jedno z nich:

http://212.244.189.200/pics/2006/14sierpien2006/P8146115.jpg

jak wam się to widzi? oczywiście pełny efekt bedzie jak sie poszlifuje i pomaluje sufit... ale kiedy to nastąpi nie wiem

no to komentujcie..

pozdrawiam

m.

Fiu, fiu...

Super maksiu!

Zdolny z Ciebie elektryk - a wierz mi, akurat w tym temacie, to wiem co mówię :wink:

:lol:

wiesz Aniu.. to nie jest tak ze sobie przyszedlem, pogmerałem i już było gotowe, wcześniej sporo sobie poczytałem na innym forum (elektrycznym) o tym jak ma wygladac taka instalacja, no i sie udało :D

pozdrawiam

m.

Bardzo ładnie :) Fajnie wymyslone oświetlenie :)

I jak zadroszczę ja nie amm takich luksusów :wink: :)

jaki tam luksus.. poprostu chcemy zeby było ladnie i funkcjonalnie :D

pozdrawiam

m.

Ja tam nie mam ani tego ani tego więc dla mnie to luksus 8)

Zyczę udanego urlopu i pieknej pogody :)

• 4 weeks później...
Maksiu poczytuję Cię w ukryciu i bardzo podziwiam Twoją mrówczą pracę i widzę ile mojego Mirasa czeka pracy.Poza instalacjami całe wykończenie wnętrz będzie na naszej głowie a właściwie w Mirasa rękach.Trzymam kciuki za dalsze prace i pozdrawiam :wink: :wink: :wink:

Dziękuje Kasiu za miłe słowa, praca zaiste jest mrówcza i uczy cierpliwości, ale za to jak ciesza malutkie, drobne sukciesiki. Zdaje sobie sprawe ze moje gładzie nie sa takie sliczne i idealnie równe jak by miała mi to zrobic firma, ale te moje sa najlepsze bo sa moje. Gdybys była kiedys w moich okolicach to oczywiście zapraszam i prosze podczytuj moze niekoniecznie w ukryciu

pozdrawiam

m.

Maksiu, z pewnością szlifowanie nie należy do prac przyjemnych. Pył wchodzi dosłownie wszędzie ....

.... ale jak później pięknie i równiutko .... ach ! tylko podziwiać !

Twój domek już się zapewne za Tobą stęsknił i czekał aż znów będziesz GO dopieszczał.

Pozdrówka ! :D

Maksiu, z pewnością szlifowanie nie należy do prac przyjemnych. Pył wchodzi dosłownie wszędzie ....

.... ale jak później pięknie i równiutko .... ach ! tylko podziwiać !

Twój domek już się zapewne za Tobą stęsknił i czekał aż znów będziesz GO dopieszczał.

Pozdrówka ! :D

Zgadza sie, pyl wchodzi wszedzie, a rowniutko to mam nadzieje ze bedzie, w koncu po to sie robi :D

tym razem domek bedzie musial jeszcze troszke poczekac, bo w ta sobote nie jade na budowe, ale byc moze na koniec miesiaca wezme jeszcze kilka dni urlopu i podgonie troche prace

pozdrawiam

m.

Maksiu poczytuję Cię w ukryciu i bardzo podziwiam Twoją mrówczą pracę i widzę ile mojego Mirasa czeka pracy.Poza instalacjami całe wykończenie wnętrz będzie na naszej głowie a właściwie w Mirasa rękach.Trzymam kciuki za dalsze prace i pozdrawiam :wink: :wink: :wink:

Dziękuje Kasiu za miłe słowa, praca zaiste jest mrówcza i uczy cierpliwości, ale za to jak ciesza malutkie, drobne sukciesiki. Zdaje sobie sprawe ze moje gładzie nie sa takie sliczne i idealnie równe jak by miała mi to zrobic firma, ale te moje sa najlepsze bo sa moje. Gdybys była kiedys w moich okolicach to oczywiście zapraszam i prosze podczytuj moze niekoniecznie w ukryciu

pozdrawiam

m.

Ok,Maksiu

:lol: :lol:Zgadzam się z tym że, co naszymi rękami zrobione jest naj,naj bo wkładamy w to serce.A dom ma wtedy sens i duszę kiedy oddamy mu część siebie.Pozdrawiam. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: