maksiu 08.08.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Maksiu, jak ja to dobrze rozumię. Naprawdę. Ale Twój entuzjazm jest i tak imponujący. W kwestii śmierdzącego problemu, to obawiam się, że nie dałabym rady odciągnąc Raduli. Uparte to straszelnie. A jak się dorwie do jakiejś roboty, to nie spocznie dopóki nie skończy - pewnie wiesz o co chodzi:D Pozdrowienia serdeczne Agnieszka Dziękuje... Może faktycznie nie odrywaj Raduli od roboty, nie ma nic bardziej stresujacego niz rozpoczac robote i nie skonczyc... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.08.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ... i niż żonka wołająca: "Kochaaanie kolaaacja" (wiem, bo przeżyłam ostatnio ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Maksiu coraz piękniej się robi w Twoim domku Życzę udanego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.08.2006 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Maksiu coraz piękniej się robi w Twoim domku Życzę udanego urlopu staram sie , dzis zrobie probe swiatla , zobaczymy jak wyjdzie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.08.2006 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Maksiu coraz piękniej się robi w Twoim domku Życzę udanego urlopu staram sie , dzis zrobie probe swiatla , zobaczymy jak wyjdzie pozdrawiam m. Na pewno się uda - będę trzymać kciuki . Gratuluję sufitów i jestem pełna uznania dla Twoich umiejętności Maksiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.08.2006 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Na pewno się uda - będę trzymać kciuki . Gratuluję sufitów i jestem pełna uznania dla Twoich umiejętności Maksiu. Dziękuje Soniko, a co do próby to jestem pewien ze sie uda, tylko zastanawiam sie jak bedzie wygladac korytarz oświetlony pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.08.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Jak będzie wyglądać? Na pewno superowo - czekamy na zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.08.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Jak będzie wyglądać? Na pewno superowo - czekamy na zdjęcia . no i są zdjęcia oczywiście na stronce link -> http://212.244.189.200/index.php?id=14sierpien2006 wpis do dziennika zrobie jutro dziś już naprawde nie mam sił pisać, 10 godzin na budowie, czuje w kościach :D a na zachęte jedno z nich: http://212.244.189.200/pics/2006/14sierpien2006/P8146115.jpg jak wam się to widzi? oczywiście pełny efekt bedzie jak sie poszlifuje i pomaluje sufit... ale kiedy to nastąpi nie wiem no to komentujcie.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.08.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Bardzo ładnie Fajnie wymyslone oświetlenie I jak zadroszczę ja nie amm takich luksusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.08.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Bardzo ładnie Fajnie wymyslone oświetlenie I jak zadroszczę ja nie amm takich luksusów jaki tam luksus.. poprostu chcemy zeby było ladnie i funkcjonalnie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.08.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Witaj Maksiu! Podoba mi się to, że te punkty świetlne są rozmieszczone asymetrycznie, jak gwiazdy na niebie Zdolny jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.08.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Witaj Maksiu! Podoba mi się to, że te punkty świetlne są rozmieszczone asymetrycznie, jak gwiazdy na niebie Zdolny jesteś Dzięki Żabko, mi tez sie to podoba :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.08.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Fiu, fiu... Super maksiu! Zdolny z Ciebie elektryk - a wierz mi, akurat w tym temacie, to wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.08.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Fiu, fiu... Super maksiu! Zdolny z Ciebie elektryk - a wierz mi, akurat w tym temacie, to wiem co mówię wiesz Aniu.. to nie jest tak ze sobie przyszedlem, pogmerałem i już było gotowe, wcześniej sporo sobie poczytałem na innym forum (elektrycznym) o tym jak ma wygladac taka instalacja, no i sie udało pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.08.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Bardzo ładnie Fajnie wymyslone oświetlenie I jak zadroszczę ja nie amm takich luksusów jaki tam luksus.. poprostu chcemy zeby było ladnie i funkcjonalnie pozdrawiam m. Ja tam nie mam ani tego ani tego więc dla mnie to luksus Zyczę udanego urlopu i pieknej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.09.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Maksiu poczytuję Cię w ukryciu i bardzo podziwiam Twoją mrówczą pracę i widzę ile mojego Mirasa czeka pracy.Poza instalacjami całe wykończenie wnętrz będzie na naszej głowie a właściwie w Mirasa rękach.Trzymam kciuki za dalsze prace i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Maksiu poczytuję Cię w ukryciu i bardzo podziwiam Twoją mrówczą pracę i widzę ile mojego Mirasa czeka pracy.Poza instalacjami całe wykończenie wnętrz będzie na naszej głowie a właściwie w Mirasa rękach.Trzymam kciuki za dalsze prace i pozdrawiam Dziękuje Kasiu za miłe słowa, praca zaiste jest mrówcza i uczy cierpliwości, ale za to jak ciesza malutkie, drobne sukciesiki. Zdaje sobie sprawe ze moje gładzie nie sa takie sliczne i idealnie równe jak by miała mi to zrobic firma, ale te moje sa najlepsze bo sa moje. Gdybys była kiedys w moich okolicach to oczywiście zapraszam i prosze podczytuj moze niekoniecznie w ukryciu pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.09.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Maksiu, z pewnością szlifowanie nie należy do prac przyjemnych. Pył wchodzi dosłownie wszędzie .... .... ale jak później pięknie i równiutko .... ach ! tylko podziwiać ! Twój domek już się zapewne za Tobą stęsknił i czekał aż znów będziesz GO dopieszczał. Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.09.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Maksiu, z pewnością szlifowanie nie należy do prac przyjemnych. Pył wchodzi dosłownie wszędzie .... .... ale jak później pięknie i równiutko .... ach ! tylko podziwiać ! Twój domek już się zapewne za Tobą stęsknił i czekał aż znów będziesz GO dopieszczał. Pozdrówka ! Zgadza sie, pyl wchodzi wszedzie, a rowniutko to mam nadzieje ze bedzie, w koncu po to sie robi tym razem domek bedzie musial jeszcze troszke poczekac, bo w ta sobote nie jade na budowe, ale byc moze na koniec miesiaca wezme jeszcze kilka dni urlopu i podgonie troche prace pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Maksiu poczytuję Cię w ukryciu i bardzo podziwiam Twoją mrówczą pracę i widzę ile mojego Mirasa czeka pracy.Poza instalacjami całe wykończenie wnętrz będzie na naszej głowie a właściwie w Mirasa rękach.Trzymam kciuki za dalsze prace i pozdrawiam Dziękuje Kasiu za miłe słowa, praca zaiste jest mrówcza i uczy cierpliwości, ale za to jak ciesza malutkie, drobne sukciesiki. Zdaje sobie sprawe ze moje gładzie nie sa takie sliczne i idealnie równe jak by miała mi to zrobic firma, ale te moje sa najlepsze bo sa moje. Gdybys była kiedys w moich okolicach to oczywiście zapraszam i prosze podczytuj moze niekoniecznie w ukryciu pozdrawiam m. Ok,Maksiu :lol:Zgadzam się z tym że, co naszymi rękami zrobione jest naj,naj bo wkładamy w to serce.A dom ma wtedy sens i duszę kiedy oddamy mu część siebie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts