maksiu 12.09.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 kasia64 napisał: Ok,Maksiu :lol:Zgadzam się z tym że, co naszymi rękami zrobione jest naj,naj bo wkładamy w to serce.A dom ma wtedy sens i duszę kiedy oddamy mu część siebie.Pozdrawiam. dobrze napisane, dom z dusza :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.10.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Maksiu gdzie ty się podziewasz? coś dawno nie pisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Maksiu jest bardzo zapracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 27.10.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Sufity zapewne już skończone .... ściany wyszlifowane ... Maksiu, pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.11.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Monka napisał: Maksiu gdzie ty się podziewasz? coś dawno nie pisałeś Aga J.G napisał: Maksiu jest bardzo zapracowany Adriano Komputero napisał: Sufity zapewne już skończone .... ściany wyszlifowane ... Maksiu, pozdrawiam ! Dzięki za pamięć, pozwolicie ze odpowiem po kolei. Monka: dawno nie pisałem bo poprostu nie mam za bardzo kiedy, bowiem zeby cos napisac trzeba najpierw przeczytać, przyznam się że wczoraj troszke udało mi się poczytać. W chwili obecnej jestem ogromnie zarobiony, mam nadzieje że pod koniec tego miesiąca, zrobi się luźniej. Aga J.G: no własnie, ale widać już światełko w tunelu Adriano Komputero: niestety nie ma tak dobrze, owszem na budowie troche się ruszyło, ale niestety nie zrobiłem tego wszystkiego co planowałem. Prawie cały parter już w gładzi, ale jeszcze nie poszlifowany. Mam nadzieje że wkrótce uzupełnie dziennik, narazie udało mi się uzupełnić zdjęcia na mojej stronce. pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Najważniejsze że prace idą do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.11.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Aga J.G napisał: Najważniejsze że prace idą do przodu Idą, idą... ostatnio nawet sie coś niecoś udało zrobić :D szczegóły wkrótce pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 To czekam na szczegóły Bo fotki już obejrzałam i bardzo ładnie to wygląda Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Czekamy, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 aga & anis: spokojnie... jest duzo wiecej do pokazania... narazie metodą Tomka1950 musze dawkowac po troszku opowiesc... :D jutro postaram sie opisac do konca wrzesien.. a pozniej zostanie jeszcze caly pazdziernik, no i listopad... :D gwarantuje zadziwienie na waszych twarzach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Teraz to już będzie podwójna niecierpliwośc ale będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.11.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Oj! Po takim "wstępie" to ja też Czekamy maksiu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.11.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 kurcze.... nie wiem czy sie za bardzo nie rozpedzilem z tymi obietnicami, nie mam az takich zdolnosci pisarskich jak tomek1950, wiec moze az takich dramatycznych zwrotow akcji nie bedzie pewnie, ale mam nadzieje ze choc troche uda mi sie wywiazac z danego slowa.pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ty tutaj nie wymyslaj tylko pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.11.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Aga J.G napisał: Ty tutaj nie wymyslaj tylko pisz przeca pisze... dziś powinien pojawić kolejny odcinek :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 21.11.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Mkasiu widzę ze nie ściągałeś foli z okien od wewnątrz nie boisz sie ze później będzie problem z jej oddarciem pytam bo ja tez zastanawiam sie czy ściągać folie przed tynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.11.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 _Beti_ napisał: Mkasiu widzę ze nie ściągałeś foli z okien od wewnątrz nie boisz sie ze później będzie problem z jej oddarciem pytam bo ja tez zastanawiam sie czy ściągać folie przed tynkami ściągnę folie jak skończe z gładziami, czyli jeszcze w tym roku pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 21.11.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 a kiedy montowałeś okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.11.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 _Beti_ napisał: a kiedy montowałeś okna pod koniec kwietnia... folie narazie schodza bez problemu, bo probowalem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Kolejny odcienke zapowiada się bardzo cieakwie Co do folii to moja też wewnątrz trochę na oknach była i nic się nie działo, gorzej jest chyba jak zostaje na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts