maksiu 21.11.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Kolejny odcienke zapowiada się bardzo cieakwie Co do folii to moja też wewnątrz trochę na oknach była i nic się nie działo, gorzej jest chyba jak zostaje na zewnątrz. cośniecoś się będzie działo.. :D od zewnątrz mam z okien na parterze zerwaną, na górze zdejmę w przyszłym tygodniu jak pomaluje elewacje wokół okien tynkolitem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 O i już wiem że domek ma wszystkie okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 22.11.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam maksiu. Doczytałam sie że twój domek stoi w Grzędzicach. Ja zamierzam rozpoczać tam budowę na wiosnę. Mam nadzieje że jakby coś to dasz namiary na fachowców od tynku i wylewek itp. Ja wstepnie firme która będzie budowała stan surowy juz mam. Mam do ciebie pytanie jak bedziesz ogrzewał dom i czy bedziesz miał szambo czy oszcyszczalnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 O i już wiem że domek ma wszystkie okienka no to sie wydało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam maksiu. Doczytałam sie że twój domek stoi w Grzędzicach. Ja zamierzam rozpoczać tam budowę na wiosnę. Mam nadzieje że jakby coś to dasz namiary na fachowców od tynku i wylewek itp. Ja wstepnie firme która będzie budowała stan surowy juz mam. Mam do ciebie pytanie jak bedziesz ogrzewał dom i czy bedziesz miał szambo czy oszcyszczalnię. Witaj Walus1 u mnie moze byc ciezko z namiarami na fachowców, z tego powodu ze większość prac robię samemu, ale jesli będe jakimiś namiarami dysponować to napewno się podziele. Co do ogrzewania to caly czas mam zagwostkę, zakładałem pierwotnie że będzie to gaz, narazie na gaz sie w Grzędzicach nie zanosi, chociaż kto tam wie.. Co ścieków to czekam na kanalizacje, napewno sie jeszcze nie wprowadze w przyszlym roku wiec pewnie sie doczekam, pierwotnie w projekcie jest szambo, ale jak wspomnialem czekam na kanalizacje i nie buduje narazie szamba. pozdrawiam M. ps. w którym miejscu macie działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 22.11.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam Sorry Maksiu, ze "sie wtracam" w twoim watku. Gdybyscie potrzebowali kogos od jastrychu, to polecam ekipe ktora u mnie robila. Cenowo konkurencyjni (sprawdzilem 5 wykonawcow), a robota zrobiona szybko i fachowo. Sa chyba z Grabowa. Od tynkow wewn. (to do Walus1), tez moge polecic czlowieka ktory robil u mnie (cem.-wap. + gladz). Cenowo nie do pobicia (place mu wiecej niz chce, bo mi glupio ), a jakosc bardzo przyzwoita . pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 22.11.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam maksiu. Doczytałam sie że twój domek stoi w Grzędzicach. Ja zamierzam rozpoczać tam budowę na wiosnę. Mam nadzieje że jakby coś to dasz namiary na fachowców od tynku i wylewek itp. Ja wstepnie firme która będzie budowała stan surowy juz mam. Mam do ciebie pytanie jak bedziesz ogrzewał dom i czy bedziesz miał szambo czy oszcyszczalnię. Witaj Walus1 u mnie moze byc ciezko z namiarami na fachowców, z tego powodu ze większość prac robię samemu, ale jesli będe jakimiś namiarami dysponować to napewno się podziele. Co do ogrzewania to caly czas mam zagwostkę, zakładałem pierwotnie że będzie to gaz, narazie na gaz sie w Grzędzicach nie zanosi, chociaż kto tam wie.. Co ścieków to czekam na kanalizacje, napewno sie jeszcze nie wprowadze w przyszlym roku wiec pewnie sie doczekam, pierwotnie w projekcie jest szambo, ale jak wspomnialem czekam na kanalizacje i nie buduje narazie szamba. pozdrawiam M. ps. w którym miejscu macie działkę? Nie znam jeszcze dobrze Grzędzic ale na skrzyzowaniu przed kościołem skreca sie w lewo i dalej za stawem gdzie powstaja nowe domy. Co do ogrzewania to rozmawiałam z dwoma właścicielami domów w grzedzicach i oni rezygnuja z gazu oczywiście płynnego bo na ziemny nie ma szans i jeden juz kupił piec na pellety a drugi tez decyduje się na to samo tylko z mozliwościa palenia jednoczesnie ekogroszku. Gaz drożeje wiec my na dzień dzisiejszy tez myslimy o grzaniu na paliwo stałe. Co do kanalizacji to jak kupowałam działke dwa lata temu to mówione było wtedy że kanalizacja bedzie za dwa lata. My planujemy zakończyć budowę latem 2008. Zobaczymy co do tego czasu bedzie. To narazie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 22.11.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam Sorry Maksiu, ze "sie wtracam" w twoim watku. Gdybyscie potrzebowali kogos od jastrychu, to polecam ekipe ktora u mnie robila. Cenowo konkurencyjni (sprawdzilem 5 wykonawcow), a robota zrobiona szybko i fachowo. Sa chyba z Grabowa. Od tynkow wewn. (to do Walus1), tez moge polecic czlowieka ktory robil u mnie (cem.-wap. + gladz). Cenowo nie do pobicia (place mu wiecej niz chce, bo mi glupio ), a jakosc bardzo przyzwoita . pozdrawiam Konrad Hej Konrad. Może odrazu podaj namiary na pana od tynków wewnetrznych abym miała jego numer telefonu. A ty gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 22.11.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam Sorry Maksiu, ze "sie wtracam" w twoim watku. Gdybyscie potrzebowali kogos od jastrychu, to polecam ekipe ktora u mnie robila. Cenowo konkurencyjni (sprawdzilem 5 wykonawcow), a robota zrobiona szybko i fachowo. Sa chyba z Grabowa. Od tynkow wewn. (to do Walus1), tez moge polecic czlowieka ktory robil u mnie (cem.-wap. + gladz). Cenowo nie do pobicia (place mu wiecej niz chce, bo mi glupio ), a jakosc bardzo przyzwoita . pozdrawiam Konrad Dzieki Konrad za namiary. Widziałam domek, uroczy ,córeczka też. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam Sorry Maksiu, ze "sie wtracam" w twoim watku. Gdybyscie potrzebowali kogos od jastrychu, to polecam ekipe ktora u mnie robila. Cenowo konkurencyjni (sprawdzilem 5 wykonawcow), a robota zrobiona szybko i fachowo. Sa chyba z Grabowa. Od tynkow wewn. (to do Walus1), tez moge polecic czlowieka ktory robil u mnie (cem.-wap. + gladz). Cenowo nie do pobicia (place mu wiecej niz chce, bo mi glupio ), a jakosc bardzo przyzwoita . pozdrawiam Konrad Konrad, przestan z tym przepraszaniem, jestes tu zawsze mile widzianym gosciem. napewno skorzystam z Twoich namiarow na jastrychowcow pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Nie znam jeszcze dobrze Grzędzic ale na skrzyzowaniu przed kościołem skreca sie w lewo i dalej za stawem gdzie powstaja nowe domy. Co do ogrzewania to rozmawiałam z dwoma właścicielami domów w grzedzicach i oni rezygnuja z gazu oczywiście płynnego bo na ziemny nie ma szans i jeden juz kupił piec na pellety a drugi tez decyduje się na to samo tylko z mozliwościa palenia jednoczesnie ekogroszku. Gaz drożeje wiec my na dzień dzisiejszy tez myslimy o grzaniu na paliwo stałe. Co do kanalizacji to jak kupowałam działke dwa lata temu to mówione było wtedy że kanalizacja bedzie za dwa lata. My planujemy zakończyć budowę latem 2008. Zobaczymy co do tego czasu bedzie. To narazie tyle no to prawie przejezdzasz kolo mojego domu, przy kosciele w lewo, a pozniej trzymajac sie prawej strony, mijasz za stawem pierwszy dom i dalej patrzac w prawo widac w glebi moj dom (jakies 100metrow od tamtej drogi). Co do kanalizacji to w koncu musze zrobic, zaczeli juz cos tak dlubac w papierach, wiec moze cos z tego bedzie, co jakis czas zasiegam jezyka w urzedzie gminy. Natomiast temat gazu jest otwarty, rozmawialem w gazowni, facet powiedzial ze maja robic na jesien ankiete i jesli wyniki beda pozytywne to bardzo mozliwe ze zgazyfikuja grzedzice. Zaklad gazowniczy chcialby jednak troche pomocy ze strony gminy, przynajmniej przy przygotowaniu dokumentacji, ale podobno gmina zupelnia nie jest tym zainteresowana, ciekawe nieprawdaż? Jesli bedzisz kiedys przejezdzac, a bedziesz widziec ze stoi na mojej dzialce moj samochod to zajedzcie. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 23.11.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Jak bedziemy przejezdżać to wpadniemy chociaz teraz rzadko jesteśmy.Czy masz namiary na jakiegoś sprawdzonego kierownika budowy. Szef ekipy proponuje mi swojego znajomego ale wolelibysmy aby nie znali sie tak dobrze albo wcale moze to bedzie lepsze przy budowie. Wiadomo kolega kolegę nie bedzie kontrolował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.11.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Jak bedziemy przejezdżać to wpadniemy chociaz teraz rzadko jesteśmy. Czy masz namiary na jakiegoś sprawdzonego kierownika budowy. Szef ekipy proponuje mi swojego znajomego ale wolelibysmy aby nie znali sie tak dobrze albo wcale moze to bedzie lepsze przy budowie. Wiadomo kolega kolegę nie bedzie kontrolował. Ja też teraz rzadko jestem, głównie w soboty. Mam dobrego kierownika, wysylam nr telefonu na priva U mnie sprawdził sie bardzo dobrze pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 23.11.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Dzieki za namiary. myslisz że zadzwonić do niego juz teraz czy po nowym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.11.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Dzieki za namiary. myslisz że zadzwonić do niego juz teraz czy po nowym roku? ciezko powiedziec, ale chyba lepiej juz zaczac z nim rozmawiac, w razie czego bedziesz miec czas na znalezienie innego pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 O i już wiem że domek ma wszystkie okienka no to sie wydało :D Ale i tak czekam na wpisy w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.11.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 O i już wiem że domek ma wszystkie okienka no to sie wydało :D Ale i tak czekam na wpisy w dzienniku juz bardzo niedlugo... i się doczekasz pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 już widziałąm jedno bardzo ładne zdjęcie A piwniczka bardzo radosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.11.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 już widziałąm jedno bardzo ładne zdjęcie A piwniczka bardzo radosna za kilka dni zobaczysz piwniczke calej krasie.. nawet z ładną lampką to dopiero bedzie radosne :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 już widziałąm jedno bardzo ładne zdjęcie A piwniczka bardzo radosna za kilka dni zobaczysz piwniczke calej krasie.. nawet z ładną lampką to dopiero bedzie radosne :D pozdrawiam m. Nio kurczę staneła mi przed oczami wizja wychodzenia z tej piwniczki ( bardzo radosna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts