Adriano Komputero 07.04.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Pogodnych, miłych i radosnych Świąt ! http://kartki.onet.pl/_i/d/kurczak_zajac_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych, oraz zdrowych! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1710.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 06.05.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 No to cię pochwale . Kiedy zamierzacie sie wprowadzić ?? Na marginesie obecny link do twoich komentarzy jest niewlasciwy. Moze to jest przyczyna malej liczby pochwal i uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.05.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 No to cię pochwale . Kiedy zamierzacie sie wprowadzić ?? Na marginesie obecny link do twoich komentarzy jest niewlasciwy. Moze to jest przyczyna malej liczby pochwal i uwag. Link już działa, akurat uaktualniałem do najnowszej strony komentarzy. A co do przeprowadzki to plany są na przyszły rok, ale pewnie nic z tego nie wyjdzie, bo będzie problem kanalizą. No chyba że się cud zdarzy i zrobią kanalizacje do przyszłego roku. Robić szambo na rok czy pół roku sie nie opłaca, no zawsze pozostaje jeszcze POŚ, ale nie wiem czy się zmieści na mojej działeczce. W każdym razie uważam że najpóźniej w 2009 będę mieszkał już w nowym domu pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.05.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 maksiu witaj.Chętnie usunę tamten post tylko napisz mi jak bo ja nie wiem jak się usuwa takie posty.w swoim dzienniku też muszę usunąć.pozdrawaim[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.05.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 maksiu witaj.Chętnie usunę tamten post tylko napisz mi jak bo ja nie wiem jak się usuwa takie posty.w swoim dzienniku też muszę usunąć.pozdrawaim[/code] za późno... Już Edzia przeniosła ten post do komentarzy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 29.05.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witaj. Może zdradzisz co oznacza ten tajemniczy podpis "wkrótce nowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.05.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witaj. Może zdradzisz co oznacza ten tajemniczy podpis "wkrótce nowe... zdradzę.... wkrótce .... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 19.06.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Hej Maksiu po co dajesz folie na papie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.06.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Hej Maksiu po co dajesz folie na papie ?? żeby mi papa 'nie zjadła' styropianu, folia to dystans miedzy papą a styropiem, folia nie jest izolacją przeciwilgociową (link => http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=34519 ) pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.06.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Wydaje mi się, że instalację odkurzacza tzn. te rurki schowane w wylewce mam takie same jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Wydaje mi się, że instalację odkurzacza tzn. te rurki schowane w wylewce mam takie same jak Ty. możliwe, w każdym razie płytki montażowe pod gniazda masz na pewno inne, zresztą to nie istotne, grunt byle dobrze działało pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Młytki montarzowe może i inne, ale pytałeś mnie o nazwę zastosowanej instalacji odkurzacza. Po zdjęciach Twoich rurek uznałęm, że wg mnie mamy takie same, albo bardzo podobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Cała przyjemność po mojej stronie była jak gosciłem Ciebie. Oczywiście jak będziesz w okolicy to daj znać, bo cały czas jesteś zaproszony.. Zdolnego masz kolegę, czy nie ma to jak znajomości... Jak to człowiek z powodu budowy potem chodzi niewyspany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 03.07.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Cześć Maksiu,Gdzie oglądaliście te płytki, w którym salonie? Są piękne.Ja się jeszcze nie przymierzam, hihi, ale popatrzeć to bym popatrzyłaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Cześć Maksiu, Gdzie oglądaliście te płytki, w którym salonie? Są piękne. Ja się jeszcze nie przymierzam, hihi, ale popatrzeć to bym popatrzyła Pozdrawiam Paradyż Fascia Cao można obejrzeć na małej wystawce w SCMB na Orzeszkowej w Stargardzie, ponadto sa do obejrzenia w Nomi i w Castoramie, widzieliśmy je również w HiperGlazur w Szczecinie, zdjęcia są z katalogu Natomiast zdjęcia Majorki Cersanitu są z HiperGlazur ze Szczecina Zapraszam za jakie 3 miesiące do mnie, któreś z nich będzie można obejrzeć w łazience pozdrawiam m. ps. oczywiście zapraszam już dziś do mnie, ale kafle będą dopiero za 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Maksiu Paradyż mnie zauroczył Piękna jest Tylko na zielonych płytkach podłogowych starsznie widać włosy Ale i tak jest pięknie Jeśli zaś chodzi o programy to używałam tylko papieru milimetrowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Maksiu Paradyż mnie zauroczył Piękna jest Tylko na zielonych płytkach podłogowych starsznie widać włosy Ale i tak jest pięknie Jeśli zaś chodzi o programy to używałam tylko papieru milimetrowego Szczerze mówiąc to mnie również zauroczył paradyż, a na żywca wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Zwłaszcza dekory robią piorunujące wrażenie, fakt że tanie nie są . A co do programów... hmm coś wymyśle... papier milimetrowy jakoś mnie nie przekonuje. Widziałem że jest coś takiego co nazywa się CAD Decor Paradyż, to przeróbka programu CAD Decor, ale jakoś nikt że znajomych go nie posiada, kosztuje bowiem kupę kasy, no ale robi super wizualizacje, jak zdjęcia dzięki za opinie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.07.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Przyłączam się do opinii na temat Paradyża. Pod warunkiem, że gustujecie w zieleni. Dla mnie lekko chłodnawo. Ale z tych dwóch z pewnością Paradyż.Nie powinny się znudzić ani opatrzeć. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Przyłączam się do opinii na temat Paradyża. Pod warunkiem, że gustujecie w zieleni. Dla mnie lekko chłodnawo. Ale z tych dwóch z pewnością Paradyż. Nie powinny się znudzić ani opatrzeć. Pozdr w łazience jest dość duże okno, więc nie powinno byc tak zle z tym chłodem, pracuje nad wizualizacja, wkrótce wrzuce do skrytykowania dzieki za głos pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts