Aga - Żona Facia 04.07.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Podobają mi się obie kolekcje ale z przewagą Paradyża. Bo ja uwielbiam zielone kolory. U siebie będę miała błękitną łazienkę, ale taką zieloną to chyba zrobię w małym WC. Jednak wybór należy tylko i wyłącznie do Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Podobają mi się obie kolekcje ale z przewagą Paradyża. Bo ja uwielbiam zielone kolory. U siebie będę miała błękitną łazienkę, ale taką zieloną to chyba zrobię w małym WC. Jednak wybór należy tylko i wyłącznie do Was. ja też uwielbiam zielony... Majorka w realu jest bardziej zielona niż wygląda to na zdjęciach, ale ja tez się skłaniam ku Paradyżowi dzięki za opinie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.07.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Nie ma za co Jak jednak zrobisz łazienkę w Paradyżu to wklej zdjęcia. Z chęcią popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Nie ma za co Jak jednak zrobisz łazienkę w Paradyżu to wklej zdjęcia. Z chęcią popatrzę. na pewno wkleję... teraz dłubie sobie wizualizacje właśnie w paradyżu, za kilka dni wrzucę do oceny pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Będę czekąc na wizualizację Ja mam zieloną łazienkę, choć moja zieleń jest bardziej stonowana i nie mogę powiedzieć żeby była zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.07.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Maksiu Po tylu zainteresowanych zielonym i Paradyżem, nie mogę się doczekać Twojej wizualizacji. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 04.07.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Maksiu, Jaką fakturę mają te zielone płytki? Są gładkie czy z rowkami? Jeśli to drugie, to jak dla mnie odpada. Obawiam się, że może być cięzko z myciem ich. Oczywiście, wyglądają pieknie, ale mam wątpliwości co do praktyczności. Kolor super! Druga kolekcja mi się nie podoba. Nie lubię kwiatków... Ale to oczywiście kwestia gustu. Ja zachorowałam na łazienkę w kolorach wanilia-ciemna czekolada, duże płyty na wysoki połysk Charakterem coż zbliżonego do tego: http://www.paradyz.com.pl//images/collections/big/0226_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2007 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Kropeczko: właśnie cały urok tych płytek polega na tym że nie są gładkie, szkliwienie mają pofalowane, tak wiec mimo to powinny dać sie dość łatwo umyć co do Twojego pomysłu na swoja łazienkę, to akurat takie kolorki nie bardzo się nam widzą, ale to wszystko kwestia gustudzieki za uwagipozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ja mam płytki z zagłębieniami - problem jest tylko po fugowaniu jak się już doczyście to z normalnym utrzymaniem czystości nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Bardzo mi się poda i myślę że rozmieszczenie sprzętów jest bardzo pomyslowe. Nie wiem tylko czy te płytki na podłodze nie są za bardzo zielone ale może to tylko zdjęcia przekłamują kolory. Bo na tych z salonu podłoga jest ciut jaśniesza Ja jestem co prawda zwolenniczką murowanych kabin, i chyba u siebie zbudowałabym kabinę tam gdzie jest wisi w-c a w-c dałabym tam gdzie prysznic Lub w-c pod okno. Umywalka, lustro i półeczki bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.07.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Bardzo mi się poda i myślę że rozmieszczenie sprzętów jest bardzo pomyslowe. Nie wiem tylko czy te płytki na podłodze nie są za bardzo zielone ale może to tylko zdjęcia przekłamują kolory. Bo na tych z salonu podłoga jest ciut jaśniesza Ja jestem co prawda zwolenniczką murowanych kabin, i chyba u siebie zbudowałabym kabinę tam gdzie jest wisi w-c a w-c dałabym tam gdzie prysznic Lub w-c pod okno. Umywalka, lustro i półeczki bardzo fajne kolor płytek jest ok, to złudzenie ze sa zbyt zielone. kabiny nie wcisne w tamten rog bo za blisko okno, dlatego stworzyłem sztuczny róg w srodku pomieszczenia. w-c pod okno? raczej odpada.. to na wprost drzwi dzieki za uwagi pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 09.07.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 maksiu w jakim programie zrobiłeś tą wizualizacje (jestem pod wrażeniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 maksiu w jakim programie zrobiłeś tą wizualizacje (jestem pod wrażeniem) poszło na priv pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 09.07.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 a co masz na drugiej ścianie łazienki ?i czy te pułki (pomiędzy umywalką a prysznicem) będą odgrodzone od prysznica jakąś ścianką, szkłem...W domu w którym mieszkam mam takie rozwiązanie łazienkiWchodząc po lewej jest umywalka zabudowana ( z blatem z obydwu stron) po prawej jest kibelek tak samo postawiony jak u ciebie, a za umywalką jest prysznic który jest oddzielony od całości ścianką z cegłyRozwiązanie tej łazienki jest bardzo praktyczne i przeniosę go do mojej przyszłej łazienki, a piszę o tym bo mam wrażenie że masz taką samą łazienkę jak moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 a co masz na drugiej ścianie łazienki ? i czy te pułki (pomiędzy umywalką a prysznicem) będą odgrodzone od prysznica jakąś ścianką, szkłem... W domu w którym mieszkam mam takie rozwiązanie łazienki Wchodząc po lewej jest umywalka zabudowana ( z blatem z obydwu stron) po prawej jest kibelek tak samo postawiony jak u ciebie, a za umywalką jest prysznic który jest oddzielony od całości ścianką z cegły Rozwiązanie tej łazienki jest bardzo praktyczne i przeniosę go do mojej przyszłej łazienki, a piszę o tym bo mam wrażenie że masz taką samą łazienkę jak moja nie wiem czy dobrze zrozumialem, pytasz o tą ścianę po prawej stronie -> http://www.dommaksia.pl/pics/2007/06lipiec2007/Lazienka05.jpg ??? jesli tak to tam będzie tylko kaloryfer-suszarka i wieszak i nic więcej a co do ścianki z półkami, to będzie konstrukcja lekka regips na stelażu, od strony prysznica będzie gładka ściana wyłożona kafelkami (lub możliwe że zrobie małe półeczki np. na szampon pod prysznic), fajnie, że uwazasz że to jest praktyczne rozwiązanie, bo ja na razie mam to rozwiązanie tylko w głowie no i dobrze by było aby się sprawdziło pozdrawiam m. ps. a masz moze jakies zdjęcia tej łazienki? byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 11.07.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 zdjęcia nie mam ale postaram się zrobić i wkleje go do Twoich komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.07.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 zdjęcia nie mam ale postaram się zrobić i wkleje go do Twoich komentarzy z góry dziękuje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.07.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Sądzę, że brak wypowiedzi oznacza, że może wybór nie jest ani kontrowersyjny, ani super elegancki. Tak mi się wydaje. Wg mnie wybór jest słuszny. PS Ja dopiero teraz przeczytałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.07.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Sądzę, że brak wypowiedzi oznacza, że może wybór nie jest ani kontrowersyjny, ani super elegancki. Tak mi się wydaje. Wg mnie wybór jest słuszny. PS Ja dopiero teraz przeczytałem.. Wiesz Krzychu, mnie po prostu czasami denerwuje to że człowiek chciałby sie poradzić, zapytać o opinie, a nie ma takiej mozliwości bo sam ze sobą gadac nie będę, az tak źle jeszcze ze mna nie jest jakos nie poczuwam do posiadania wszech wiedzy budowlanej i po to m.in. uczestniczę w forum, zeby sie dowiedziec, jak zrobic to czy tam to: 1. dobrze, 2. szybko, 3. tanio no dobra.. wylałem żale, idę spać lżejszy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.07.2007 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 CZasami tak bywa. Ja chciałem się poradzić ludzi na temat co sądzą o założeniu u mnie ogrodzenia zamiast z siatki to ze sztachetek... I co ? Dopiero jak załozyłem nowy wątek w sondarzach to uzyskałem jakieś opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts