maksiu 13.07.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 CZasami tak bywa. Ja chciałem się poradzić ludzi na temat co sądzą o założeniu u mnie ogrodzenia zamiast z siatki to ze sztachetek... I co ? Dopiero jak załozyłem nowy wątek w sondarzach to uzyskałem jakieś opinie... masz racje, ale z drugiej strony nie będę zakładał nowego wątku pt. co uważacie o projekcie mojej łazienki. Od tego właśnie jest dziennik i komentarze pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.07.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 No, ale mozesz założyć wątek jak pasują te kolory.. Albo dodać, że w małej łazience itp.. Można by było tak spróbować.. Może ktoś ma podobna łazienkę... Niemniej rzeczywiście do tego służą komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Maksiu nasz brodzik jest murowany i ma wymiary drzwi 80 w drugą stronę jest 100. Uważam że jest wygodnie, nawet w dwie osoby Wszytsko też zależy czy to jest kwadrat czy owal, w kawadratowych jest zawsze więcej miejsca Trzymam kciuki za instalatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.07.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Maksiu nasz brodzik jest murowany i ma wymiary drzwi 80 w drugą stronę jest 100. Uważam że jest wygodnie, nawet w dwie osoby Wszytsko też zależy czy to jest kwadrat czy owal, w kawadratowych jest zawsze więcej miejsca Trzymam kciuki za instalatora u nas bedzie owal, ogladalismy w srode kabiny, 80 odpada.. za mała, więc będzie 90cm pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.07.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 maksiu u nas też w NOMI te płytki Paradyża FASCIA są w bardzo atrakcyjnych cenach. I mam też dużą ochotę żeby je kupić do naszego małego WC. Ja uważam że kabina 90 - nie mniejsza. Tym bardziej ze na wizualizcji widać że masz duża łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.07.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 maksiu u nas też w NOMI te płytki Paradyża FASCIA są w bardzo atrakcyjnych cenach. I mam też dużą ochotę żeby je kupić do naszego małego WC. Ja uważam że kabina 90 - nie mniejsza. Tym bardziej ze na wizualizcji widać że masz duża łazienkę. jeśli chodzi o te płytki to zwróć uwagę na to że w nomi jest do płytek zestaw tych brzydszych dekorów, w castoramie sa te ładniejsze i my kupimy dekory w castoramie, tu masz link do strony paradyża: http://www.paradyz.com.pl/?s=15&a=7&lang=pl&collID=257 a jak bedziemy jechac do teściów pod toruń to zajedziemy obejrzeć łazienkę kiedy będziecie ją robić? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.07.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 maksiu a które dekory Tobie się podobają, bo są Fascia Zefir inserto i Fascia Zefir inserto Alfa. Mi te pierwsze (taki listek). Zapraszam gorąco do obejrzenia naszego WC - hm tylko jeszcze nie wiem kiedy. Najpierw będzie robiona duża łazienka (a tak apropo czy możesz obejrzeć płytki CERSANIT MADEA - niebieskie i ADAGIO - niebieskie i napisać które bardziej Tobie się podobają ). Właśnie zaczynamy się przymierzać do zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.07.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Gratuluję! Nie ma to jak kupować wykończeniówkę na wyprzedażach, nie? Ja w ten sposób kupiłem chyba wszystkie gresy i glazury... W normalnych cenach nie byłoby mnie stac. Przebitkę masz rzeczywiscie przyzwoitę. Polecam dalej wyszukiwać promocji i wyprzedaży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.07.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 maksiu proszę zerknij jeszcze na:PARADYŻ kolekcja KATANIA/KATON VERONA/VEGAS APIA/APISTUBĄDZIN GALIA 3,4 (ale nie ma jej w internecie)CERSANIT MADEA, ADAGIA, MURCIA PS. a kiedy Ty będziesz robił swoją łazienkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Maksiu jeśli owal to rzeczywiście 80 jest mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.07.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 maksiu a które dekory Tobie się podobają, bo są Fascia Zefir inserto i Fascia Zefir inserto Alfa. Mi te pierwsze (taki listek). własnie te z listkiem są w Nomi, mi one się nie podobają, widziałaś te dekory na żywo? czy tylko w internecie? u nas będą dekory Fascia Zefir listwa Alfa i jako dekor mozaika Estepona Zefir Beta. Zapraszam gorąco do obejrzenia naszego WC - hm tylko jeszcze nie wiem kiedy. Najpierw będzie robiona duża łazienka (a tak apropo czy możesz obejrzeć płytki CERSANIT MADEA - niebieskie i ADAGIO - niebieskie i napisać które bardziej Tobie się podobają ). Właśnie zaczynamy się przymierzać do zakupów. obejrze te płytki wieczorkiem i napisze o wrażeniach, dopiero co wrocilem z budowy i padam na twarz pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.07.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Wiesz Krzychu, mnie po prostu czasami denerwuje to że człowiek chciałby sie poradzić, zapytać o opinie, a nie ma takiej mozliwości bo sam ze sobą gadac nie będę, az tak źle jeszcze ze mna nie jest Witaj Maksiu i nie nerwujsja - szkoda zdrowia. Po pierwsze primo to bardzo ładnie wyszedł Ci ten projekt, jestem pod wrażeniem . Pomysł ze ścianką prysznicową jest super - to było po drugie primo, a po trzecie to co prawda płytek nie widziałam, ale mnie osobiście jakoś przeszkadza ten pasek z dekorów biegnący dookoła łazienki . Masz już płytki w pasy z góry na dól, jest już mozaika, czy te dekory są konieczne ??? Czy pod oknem będzie kaloryfer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.07.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Witaj Maksiu i nie nerwujsja - szkoda zdrowia. Po pierwsze primo to bardzo ładnie wyszedł Ci ten projekt, jestem pod wrażeniem . Pomysł ze ścianką prysznicową jest super - to było po drugie primo, a po trzecie to co prawda płytek nie widziałam, ale mnie osobiście jakoś przeszkadza ten pasek z dekorów biegnący dookoła łazienki . Masz już płytki w pasy z góry na dól, jest już mozaika, czy te dekory są konieczne ??? Czy pod oknem będzie kaloryfer? Witaj Soniko dzieki za pierwsze primo, dzieki za drugie primo, a co do trzeciego primo... to... hmm mnie osobiście te dekory nie sa potrzebne, ale nie ja wybieram wystrój łazienki, ja jestem tylko techniczny, od wymyslania jest ktos inny :D kaloryfer bedzie kolo okna, na tej większej ścianie pozdrawiam m, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.07.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Zapraszam gorąco do obejrzenia naszego WC - hm tylko jeszcze nie wiem kiedy. Najpierw będzie robiona duża łazienka (a tak apropo czy możesz obejrzeć płytki CERSANIT MADEA - niebieskie i ADAGIO - niebieskie i napisać które bardziej Tobie się podobają ). Właśnie zaczynamy się przymierzać do zakupów. no to jedziemy po kolei: cesanit - madea: mam wrazenie to trochę zbyt mocny wzór, posiłkuje sie tylko wylądem na stronie cersanitu, zalezy jeszcze jaka aranżacja, poza tym niebieski nie jest moim ulubionym kolorem cesadnit: adagio: generalnie uwagi jak wyżej, jesli musiałbym wybierać miedzy tymi dwoma to raczej madea. murcia: ooo zdecydowanie lepiej, pomimo że niebieskie , delikatne wzorki, fajne dekory, duży plus dla tej kolekcji a jak już jesteśmy przy cersanicie to rzuć okiem na Majorke, widzialem na zywo, co prawda w wersji Zefir/Verge (sa u mnie na stronie zdjęcia aranżacji ze sklepu), mi sie ta kolekcja bardzo podobała, na żywo wygląda lepiej niż w katalogu paradyż: katania katon: ślicznie płytki, a w szczególności dekory, duży plus dla tej kolekcji verona vegas: brr zdecydowanie zbyt mocny wzór, nie podoba mi się, apia apis: hmmm cos tak pomiędzy katanią a veroną, ale verona ładniejsza, dekory takie bezpłciowe jakieś jesli chodzi o tubadzin to musze poszukać katalogów, gdzieś miałem wtedy się wypowiem podsumowując: z tych wszystkich które przejrzałem, pomijając nielubiany przeze mnie niebieski kolor, zdecydowałbym się na paradyż katania katon oczywiście to wszystko moje subiektywne odczucia, ale prosiłaś o opinie więc napisałem a co do mojej łazienki to planowane wykonanie to druga połowa września, to wariant optymistyczny ale i chyba realny pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.07.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Maksimusie Maksimilianusie, nie to, że nie czytany jesteś, jeno to że na osobę twoją kwity trudno w dzienniku znaleźć, przyczyną ograniczenia zapisów na budowę waszą jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Maksimusie Maksimilianusie, nie to, że nie czytany jesteś, jeno to że na osobę twoją kwity trudno w dzienniku znaleźć, przyczyną ograniczenia zapisów na budowę waszą jest. Waszmości Kroyeno herbu Kroje zachodź że Wać Pan do izby na dzban miodu przedniego, zawżdy ino rumak Wasmości w okolicyji galopować będzie Maksimus Maksimilianus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.07.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Maksiu gratuluje pieknej rocznicy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Maksiu gratuluje pieknej rocznicy!!! Dziękuje Zeljko pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.07.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Maksiu Gratulacje z okazji rocznicy! http://100krotka.eslask.pl/src/img/kompozycje/bukiet6kompozycja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dziękuje Aniupozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts