Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

CZasami tak bywa. Ja chciałem się poradzić ludzi na temat co sądzą o założeniu u mnie ogrodzenia zamiast z siatki to ze sztachetek... I co ? Dopiero jak załozyłem nowy wątek w sondarzach to uzyskałem jakieś opinie... :roll:

masz racje, ale z drugiej strony nie będę zakładał nowego wątku pt. co uważacie o projekcie mojej łazienki. Od tego właśnie jest dziennik i komentarze

pozdrawiam

m.

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maksiu nasz brodzik jest murowany i ma wymiary drzwi 80 w drugą stronę jest 100. Uważam że jest wygodnie, nawet w dwie osoby :oops:

Wszytsko też zależy czy to jest kwadrat czy owal, w kawadratowych jest zawsze więcej miejsca :)

Trzymam kciuki za instalatora :)

Maksiu nasz brodzik jest murowany i ma wymiary drzwi 80 w drugą stronę jest 100. Uważam że jest wygodnie, nawet w dwie osoby :oops:

Wszytsko też zależy czy to jest kwadrat czy owal, w kawadratowych jest zawsze więcej miejsca :)

Trzymam kciuki za instalatora :)

u nas bedzie owal, ogladalismy w srode kabiny, 80 odpada.. za mała, więc będzie 90cm

pozdrawiam

m.

maksiu u nas też w NOMI te płytki Paradyża FASCIA są w bardzo atrakcyjnych cenach. I mam też dużą ochotę żeby je kupić do naszego małego WC.

Ja uważam że kabina 90 - nie mniejsza. Tym bardziej ze na wizualizcji widać że masz duża łazienkę.

jeśli chodzi o te płytki to zwróć uwagę na to że w nomi jest do płytek zestaw tych brzydszych dekorów, w castoramie sa te ładniejsze :D i my kupimy dekory w castoramie, tu masz link do strony paradyża: http://www.paradyz.com.pl/?s=15&a=7&lang=pl&collID=257

a jak bedziemy jechac do teściów pod toruń to zajedziemy obejrzeć łazienkę :D kiedy będziecie ją robić? :D

pozdrawiam

m.

maksiu a które dekory Tobie się podobają, bo są Fascia Zefir inserto i Fascia Zefir inserto Alfa. Mi te pierwsze (taki listek).

Zapraszam gorąco do obejrzenia naszego WC - hm tylko jeszcze nie wiem kiedy. Najpierw będzie robiona duża łazienka (a tak apropo czy możesz obejrzeć płytki CERSANIT MADEA - niebieskie i ADAGIO - niebieskie i napisać które bardziej Tobie się podobają :D :D :D ). Właśnie zaczynamy się przymierzać do zakupów.

Gratuluję! Nie ma to jak kupować wykończeniówkę na wyprzedażach, nie? :wink: Ja w ten sposób kupiłem chyba wszystkie gresy i glazury... :lol: W normalnych cenach nie byłoby mnie stac.

Przebitkę masz rzeczywiscie przyzwoitę. Polecam dalej wyszukiwać promocji i wyprzedaży... 8)

maksiu a które dekory Tobie się podobają, bo są Fascia Zefir inserto i Fascia Zefir inserto Alfa. Mi te pierwsze (taki listek).

własnie te z listkiem są w Nomi, mi one się nie podobają,

widziałaś te dekory na żywo? czy tylko w internecie?

u nas będą dekory Fascia Zefir listwa Alfa i jako dekor mozaika Estepona Zefir Beta.

Zapraszam gorąco do obejrzenia naszego WC - hm tylko jeszcze nie wiem kiedy. Najpierw będzie robiona duża łazienka (a tak apropo czy możesz obejrzeć płytki CERSANIT MADEA - niebieskie i ADAGIO - niebieskie i napisać które bardziej Tobie się podobają :D :D :D ). Właśnie zaczynamy się przymierzać do zakupów.

obejrze te płytki wieczorkiem i napisze o wrażeniach,

dopiero co wrocilem z budowy i padam na twarz :D

pozdrawiam

m.

Wiesz Krzychu, mnie po prostu czasami denerwuje to że człowiek chciałby sie poradzić, zapytać o opinie, a nie ma takiej mozliwości bo sam ze sobą gadac nie będę, az tak źle jeszcze ze mna nie jest :D

Witaj Maksiu i nie nerwujsja :wink: - szkoda zdrowia.

Po pierwsze primo to bardzo ładnie wyszedł Ci ten projekt, jestem pod wrażeniem :D .

Pomysł ze ścianką prysznicową jest super - to było po drugie primo, a po trzecie to co prawda płytek nie widziałam, ale mnie osobiście jakoś przeszkadza ten pasek z dekorów biegnący dookoła łazienki :-? .

Masz już płytki w pasy z góry na dól, jest już mozaika, czy te dekory są konieczne :roll: ???

Czy pod oknem będzie kaloryfer?

Witaj Maksiu i nie nerwujsja :wink: - szkoda zdrowia.

Po pierwsze primo to bardzo ładnie wyszedł Ci ten projekt, jestem pod wrażeniem :D .

Pomysł ze ścianką prysznicową jest super - to było po drugie primo, a po trzecie to co prawda płytek nie widziałam, ale mnie osobiście jakoś przeszkadza ten pasek z dekorów biegnący dookoła łazienki :-? .

Masz już płytki w pasy z góry na dól, jest już mozaika, czy te dekory są konieczne :roll: ???

Czy pod oknem będzie kaloryfer?

Witaj Soniko

dzieki za pierwsze primo, dzieki za drugie primo, a co do trzeciego primo... to... hmm mnie osobiście te dekory nie sa potrzebne, ale nie ja wybieram wystrój łazienki, ja jestem tylko techniczny, od wymyslania jest ktos inny :D :D

kaloryfer bedzie kolo okna, na tej większej ścianie

pozdrawiam

m,

no to jedziemy po kolei:

cesanit - madea: mam wrazenie to trochę zbyt mocny wzór, posiłkuje sie tylko wylądem na stronie cersanitu, zalezy jeszcze jaka aranżacja, poza tym niebieski nie jest moim ulubionym kolorem

cesadnit: adagio: generalnie uwagi jak wyżej, jesli musiałbym wybierać miedzy tymi dwoma to raczej madea.

murcia: ooo zdecydowanie lepiej, pomimo że niebieskie :D, delikatne wzorki, fajne dekory, duży plus dla tej kolekcji

a jak już jesteśmy przy cersanicie to rzuć okiem na Majorke, widzialem na zywo, co prawda w wersji Zefir/Verge (sa u mnie na stronie zdjęcia aranżacji ze sklepu), mi sie ta kolekcja bardzo podobała, na żywo wygląda lepiej niż w katalogu

paradyż: katania katon: ślicznie płytki, a w szczególności dekory, duży plus dla tej kolekcji

verona vegas: brr zdecydowanie zbyt mocny wzór, nie podoba mi się,

apia apis: hmmm cos tak pomiędzy katanią a veroną, ale verona ładniejsza, dekory takie bezpłciowe jakieś

jesli chodzi o tubadzin to musze poszukać katalogów, gdzieś miałem wtedy się wypowiem

podsumowując: z tych wszystkich które przejrzałem, pomijając nielubiany przeze mnie niebieski kolor, zdecydowałbym się na paradyż katania katon

oczywiście to wszystko moje subiektywne odczucia, ale prosiłaś o opinie więc napisałem

a co do mojej łazienki to planowane wykonanie to druga połowa września, to wariant optymistyczny ale i chyba realny

pozdrawiam

m.

Maksimusie Maksimilianusie, nie to, że nie czytany jesteś, jeno to że na osobę twoją kwity trudno w dzienniku znaleźć, przyczyną ograniczenia zapisów na budowę waszą jest.

Waszmości Kroyeno herbu Kroje

zachodź że Wać Pan do izby na dzban miodu przedniego, zawżdy ino rumak Wasmości w okolicyji galopować będzie

Maksimus Maksimilianus