Mags 19.07.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Cześć Maksiu... Wspólczuję Ci z tymi instalatorami, jedno opóźnienie rodzi kolejne. Terminy w budowlance już chyba nie istnieją Jestem ciekawa jaka to firma Cię wystawiła, będę jej unikać Może być na priv Trzymaj się. Aha, współczuję tych upałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Maksiu gratulję kolejnego roczku na Forum Rzeczywiście wyrósł Ci pomagier Co do instalatora tak jak ktoś to już wyżej napisał teraz w budownictwie chyba nie ma takiego słowa jak TERMIN Trzymam kciuki żeby udało się poukładać ekipy, żeby te piekne płytki nie musiały za długo leżakowac w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.07.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Cześć Maksiu... Wspólczuję Ci z tymi instalatorami, jedno opóźnienie rodzi kolejne. Terminy w budowlance już chyba nie istnieją Jestem ciekawa jaka to firma Cię wystawiła, będę jej unikać Może być na priv Trzymaj się. Aha, współczuję tych upałów. moze jeszcze na razie się wstrzymam, zobaczymy jak będzie z sama pracą pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.07.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Maksiu gratulję kolejnego roczku na Forum Rzeczywiście wyrósł Ci pomagier Co do instalatora tak jak ktoś to już wyżej napisał teraz w budownictwie chyba nie ma takiego słowa jak TERMIN Trzymam kciuki żeby udało się poukładać ekipy, żeby te piekne płytki nie musiały za długo leżakowac w piwnicy no niestety takich czasów doczekaliśmy, najbardziej wkurzające jest to że każdy widzi tylko swój skrawek całości i nie rozumiem ze jest ogniwem w łańcuchu, a wystarczyłby tylko telefon i sprawa była by jasna i czysta płytki na razie nie skarżą się na leżakowanie :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.07.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 maksiu gratuluję następnej rocznicy Mam pytanie odnośnie Waszego domu (jeżeli będzie to drażliwy temat to daj znać ): czy nie jestes zmęczony tak długim budowaniem domu, czy małżonka nie chciałaby żeby to się już skończyło. Jak daleko dojeżdzasz na budowę? Pytam się o to bo ja nie miałabym siły na takie długie budowanie. Dlatego Was podziwiam PS. Zakupliśmy do duzej łazienki kafle MADEA z Cersanitu a na podłogi salonu, kuchni, holi Gres OPOCZNO ROYAL krem i beż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.07.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Maksiu - pomagiera masz rewelacyjnego! Buziaki od cioci Ani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.07.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 maksiu gratuluję następnej rocznicy Mam pytanie odnośnie Waszego domu (jeżeli będzie to drażliwy temat to daj znać ): czy nie jestes zmęczony tak długim budowaniem domu, czy małżonka nie chciałaby żeby to się już skończyło. Jak daleko dojeżdzasz na budowę? Pytam się o to bo ja nie miałabym siły na takie długie budowanie. Dlatego Was podziwiam PS. Zakupliśmy do duzej łazienki kafle MADEA z Cersanitu a na podłogi salonu, kuchni, holi Gres OPOCZNO ROYAL krem i beż. Witaj temat budowy nie jest drażliwy, czy nie jesteśmy zmęczeni? oj bardzo bardzo... ale po prostu wcześniej nie było innej możliwości, gdy zaczynaliśmy budowę porywaliśmy się z motyką na słońce. Teraz wreszcie zaczyna być widać finisz. Jakbyśmy się bardzo mocno uparli i zima by nie przyszła za szybko to moglibyśmy sie przeprowadzić jeszcze w tym roku, jednak założyliśmy odgórnie ze będzie to wiosna przyszłego roku, podejrzewam ze późna wiosna, bo trzeba będzie dopracować kilka tematów. Na budowę mam od obecnego miejsca zamieszkania 35 km, sporo. My dziś kupiliśmy dekory i mozaikę do łazienki. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.07.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Maksiu - pomagiera masz rewelacyjnego! Buziaki od cioci Ani! A wiesz Ciociu Aniu że Małgosia pytała się dziś o Pawełka konkretnie pytała kiedy pojedzie odwiedzić Pawełka, na razie jednak nie zanosi się na to. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.07.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 To ja mam na budowę z domu 45km... Potwierdzam, jest to spora odlegość... Uzmysłowiłeś mi, że .. jestem bardzo stary.. , bo na forum jestem od 3 lat. Czyli 3 lata temu postanowiłem, że nie kupuje mieszkania, tylko buduję domek. Nie mogę się doczekać, kiedy moje dzieci będą w wieku Twojego pomagiera. Na razie bardziej przekszkadzają i trzaba na nich bardziej uważać niż jest z nich kożyść.. Wspólczuję opóźnień. U mie niestety to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.07.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 To ja mam na budowę z domu 45km... Potwierdzam, jest to spora odlegość... Uzmysłowiłeś mi, że .. jestem bardzo stary.. , bo na forum jestem od 3 lat. Czyli 3 lata temu postanowiłem, że nie kupuje mieszkania, tylko buduję domek. Nie mogę się doczekać, kiedy moje dzieci będą w wieku Twojego pomagiera. Na razie bardziej przekszkadzają i trzaba na nich bardziej uważać niż jest z nich kożyść.. Wspólczuję opóźnień. U mie niestety to samo... no to witaj staruszku 3 latka powiadasz wiesz ten pomocnik to tylko na zdjęciach jest taki pomocny normalnie to trzeba ciągle ją pilnować, bo na budowie pełno niebezpieczeństw, np. schody bez barierki co do opóźnień.. i tak założyliśmy że w tym roku się nie wprowadzamy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.07.2007 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 http://www.blume2000.de/images/produktbilder/98177_3.jpgMaksiu legendo forum, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.07.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Maksiu !!!!!!!!!! spelnienia wszyyyyyyyystkich marzen !!!!!!!! http://sklep.diddl.pl/files/produkty/14cc6f347da6d011edf269f8f0784baa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.07.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Zeljko i Froschko... bardzo dziękuje za pamięć i życzenia, to bardzo miłe że ktoś jeszcze o mnie pamiętapozdrawiam serdeczniemaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.07.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Maksiu - na RW dostałeś dużo życzeń jeszcze raz .....WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO http://www.webdesignskolan.com/photoshop/alla_bilder/roses.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.07.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Maksiu Wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze!!! http://www.twojekwiaty.pl/photo/654.jpg http://www.twojekwiaty.pl/photo/864.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.07.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Dziękuje dziewczyny za życzenia, to bardzo miło że ktoś o mnie pamiętaserdecznie pozdrawiam, ściskam i całujemaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Maksiu - pomagiera masz rewelacyjnego! Buziaki od cioci Ani! A wiesz Ciociu Aniu że Małgosia pytała się dziś o Pawełka konkretnie pytała kiedy pojedzie odwiedzić Pawełka, na razie jednak nie zanosi się na to. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.07.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Maksiu - pomagiera masz rewelacyjnego! Buziaki od cioci Ani! A wiesz Ciociu Aniu że Małgosia pytała się dziś o Pawełka konkretnie pytała kiedy pojedzie odwiedzić Pawełka, na razie jednak nie zanosi się na to. pozdrawiam m. w tym roku po prostu nie jedziemy na urlop :( pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Urlop to urlop, a odwiedziny to odwiedziny I tak będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.07.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Urlop to urlop, a odwiedziny to odwiedziny I tak będę czekać no to trzeba bedzie pomyśleć.... może jakby się ciepło zrobiło to wyskoczylibyśmy w któryś weekend nad morze sprawa do przemyślenia i przedyskutowania :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts