Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maksiu gratulję kolejnego roczku na Forum :)

Rzeczywiście wyrósł Ci pomagier :)

Co do instalatora tak jak ktoś to już wyżej napisał teraz w budownictwie chyba nie ma takiego słowa jak TERMIN :o :roll:

Trzymam kciuki żeby udało się poukładać ekipy, żeby te piekne płytki nie musiały za długo leżakowac w piwnicy 8)

Cześć Maksiu...

Wspólczuję Ci z tymi instalatorami, jedno opóźnienie rodzi kolejne. Terminy w budowlance już chyba nie istnieją :evil:

Jestem ciekawa jaka to firma Cię wystawiła, będę jej unikać :wink:

Może być na priv

Trzymaj się.

Aha, współczuję tych upałów.

moze jeszcze na razie się wstrzymam, zobaczymy jak będzie z sama pracą :D

pozdrawiam

m.

Maksiu gratulję kolejnego roczku na Forum :)

Rzeczywiście wyrósł Ci pomagier :)

Co do instalatora tak jak ktoś to już wyżej napisał teraz w budownictwie chyba nie ma takiego słowa jak TERMIN :o :roll:

Trzymam kciuki żeby udało się poukładać ekipy, żeby te piekne płytki nie musiały za długo leżakowac w piwnicy 8)

no niestety takich czasów doczekaliśmy, najbardziej wkurzające jest to że każdy widzi tylko swój skrawek całości i nie rozumiem ze jest ogniwem w łańcuchu, a wystarczyłby tylko telefon i sprawa była by jasna i czysta

płytki na razie nie skarżą się na leżakowanie :D :D :D

pozdrawiam

m.

maksiu gratuluję następnej rocznicy :D

Mam pytanie odnośnie Waszego domu (jeżeli będzie to drażliwy temat to daj znać :D ): czy nie jestes zmęczony tak długim budowaniem domu, czy małżonka nie chciałaby żeby to się już skończyło. Jak daleko dojeżdzasz na budowę?

Pytam się o to bo ja nie miałabym siły na takie długie budowanie. Dlatego Was podziwiam :wink:

PS. Zakupliśmy do duzej łazienki kafle MADEA z Cersanitu a na podłogi salonu, kuchni, holi Gres OPOCZNO ROYAL krem i beż.

maksiu gratuluję następnej rocznicy :D

Mam pytanie odnośnie Waszego domu (jeżeli będzie to drażliwy temat to daj znać :D ): czy nie jestes zmęczony tak długim budowaniem domu, czy małżonka nie chciałaby żeby to się już skończyło. Jak daleko dojeżdzasz na budowę?

Pytam się o to bo ja nie miałabym siły na takie długie budowanie. Dlatego Was podziwiam :wink:

PS. Zakupliśmy do duzej łazienki kafle MADEA z Cersanitu a na podłogi salonu, kuchni, holi Gres OPOCZNO ROYAL krem i beż.

Witaj

temat budowy nie jest drażliwy, czy nie jesteśmy zmęczeni? oj bardzo bardzo... ale po prostu wcześniej nie było innej możliwości, gdy zaczynaliśmy budowę porywaliśmy się z motyką na słońce. Teraz wreszcie zaczyna być widać finisz. Jakbyśmy się bardzo mocno uparli i zima by nie przyszła za szybko to moglibyśmy sie przeprowadzić jeszcze w tym roku, jednak założyliśmy odgórnie ze będzie to wiosna przyszłego roku, podejrzewam ze późna wiosna, bo trzeba będzie dopracować kilka tematów. Na budowę mam od obecnego miejsca zamieszkania 35 km, sporo.

My dziś kupiliśmy dekory i mozaikę do łazienki.

pozdrawiam

m.

To ja mam na budowę z domu 45km... Potwierdzam, jest to spora odlegość... :roll:

Uzmysłowiłeś mi, że .. jestem bardzo stary.. :cry:, bo na forum jestem od 3 lat. Czyli 3 lata temu postanowiłem, że nie kupuje mieszkania, tylko buduję domek. 8)

Nie mogę się doczekać, kiedy moje dzieci będą w wieku Twojego pomagiera. Na razie bardziej przekszkadzają i trzaba na nich bardziej uważać niż jest z nich kożyść.. :wink:

Wspólczuję opóźnień. U mie niestety to samo... :cry: :(

To ja mam na budowę z domu 45km... Potwierdzam, jest to spora odlegość... :roll:

Uzmysłowiłeś mi, że .. jestem bardzo stary.. :cry:, bo na forum jestem od 3 lat. Czyli 3 lata temu postanowiłem, że nie kupuje mieszkania, tylko buduję domek. 8)

Nie mogę się doczekać, kiedy moje dzieci będą w wieku Twojego pomagiera. Na razie bardziej przekszkadzają i trzaba na nich bardziej uważać niż jest z nich kożyść.. :wink:

Wspólczuję opóźnień. U mie niestety to samo... :cry: :(

no to witaj staruszku :D 3 latka powiadasz :D

wiesz ten pomocnik to tylko na zdjęciach jest taki pomocny :D normalnie to trzeba ciągle ją pilnować, bo na budowie pełno niebezpieczeństw, np. schody bez barierki

co do opóźnień.. i tak założyliśmy że w tym roku się nie wprowadzamy

pozdrawiam

m.

Maksiu - pomagiera masz rewelacyjnego! :lol: :lol: :lol: :lol:

Buziaki od cioci Ani!

A wiesz Ciociu Aniu że Małgosia pytała się dziś o Pawełka :D konkretnie pytała kiedy pojedzie odwiedzić Pawełka, na razie jednak nie zanosi się na to.

pozdrawiam

m.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

w tym roku po prostu nie jedziemy na urlop :( :( :(

pozdrawiam

m.