Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

Ja bym Ci radził nie kupować drewnianych drzwi. Znajomi mieli i paczyły się, rozsychały... :(

Ja mam stalowe, ocieplone i fornir na zewnatrz. Wiem, że są ładniejsze, ale o gustach nie dyskutuje się, nie? :wink:

Czemu pozyczona kosiarka nie dała rady? Tak wysokie masz trawy lub chwasty? :o

My mamy drzwi z Cal-a, i rzeczywiścei tak jak pisze KZe drzwi pracują nie są wypatrzone ani coś podobnego ale jak słońce rano grzeje to zamykają się ciężej niż np. popołudniu kiedy słońca już nie ma, po zatym nie widzę żeby coś innego się z nimi działo :)

Trzymam kciuki za prace na budowie i za instalatora :)

Ja bym Ci radził nie kupować drewnianych drzwi. Znajomi mieli i paczyły się, rozsychały... :(

Ja mam stalowe, ocieplone i fornir na zewnatrz. Wiem, że są ładniejsze, ale o gustach nie dyskutuje się, nie? :wink:

Czemu pozyczona kosiarka nie dała rady? Tak wysokie masz trawy lub chwasty? :o

My jednak chcemy drewniane, nawet już sobie wybraliśmy model :D

powinno być dobrze :D

a kosiarka była słabiutka, tylko 800w i nie dawała rady, teraz mam lepsza 1,5 kW

pozdrawiam

m.

My mamy drzwi z Cal-a, i rzeczywiścei tak jak pisze KZe drzwi pracują nie są wypatrzone ani coś podobnego ale jak słońce rano grzeje to zamykają się ciężej niż np. popołudniu kiedy słońca już nie ma, po zatym nie widzę żeby coś innego się z nimi działo :)

Trzymam kciuki za prace na budowie i za instalatora :)

prace na budowie posuwają się do przodu... a instalacje stoją w miejscu :D :D

ale zawsze coś do przodu.

pozdrawiam

m.

• 2 weeks później...
To widze, żeś pracował, że aż .. kurzyło się.. :lol:

Najwazniejsze, że już skończone, nie?

oj nie masz nawet pojęcia jak sie ciesze ze mam to już za sobą, bo to bardzo niewdzięczna praca. Niestety przede mna jeszcze jeszcze jedna robota... sufity na parterze wymagają przynajmniej jeszcze jednej warstwy gładzi, brrr na samą myśl mnie trzęsie

pozdrawiam

m.

To troszkę zostaniesz przypuszony... :roll:

Ale pomyśl, że robisz to dla siebie, a nie dla kogoś innego.. :wink:

To widze, żeś również zdolny elektryk. 8)

przypuszony? :D :D :D

co do elektryki to jakoś nie mam obaw przy grzebaniu przy niej, poza tym to zawsze dodatkowa adrenalinka... porazi tym razem czy nie :D :D :D

pozdrawiam

m.

ps. wczoraj jak mnie coś łupnęło w krzyżu.. to ledwie dojechałem do domu, dziś od rana ledwie się mogę ruszać.. chyba będzie przerwa w planach budowlanych :(

Maksiu, jak się ledwo ruszasz, to się wogóle nie ruszaj. Wyleżysz się, to może minie, ale przynajmniej nie zaszkodzisz sobie bardziej. Wiem co mówię, miałam tak w lipcu.

Budowa nie zając ...

Wracaj do zdrowia i formy

:D

Oj Gosiu.. nie ma tak dobrze.. do wtorku musze być na chodzie, od wtorku zaczynam układac styropian pod wylewki, terminy gonią... wylewkarze umówieni... harmonogram prac przygotowany :D :D

dzis laba, jutro w pracy licik... co by na wtorek być na chodzie :D

pozdrawiam

m.

Maksiu,

mrozy to jeszcze troszkę, zdążysz na pewno!

Mój mąż też twierdzi, że najfajniejsza w układaniu prądu jest ta adrenalinka :lol:

Aniu z tymi mrozami to ja mówię serio.. bo już kilka dni temu było rano 0 C

podwyższony poziom adrenaliny to bardzo miłe uczucie :D

pozdrawiam

m.