Aga J.G 25.07.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Maksiu Wszystkiego Najlepszego Duzo zdrówka i wytrwałości w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.07.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. 24.05 chyba byłem troszkę zajęty... Dlatego spóźnione życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Ja bym Ci radził nie kupować drewnianych drzwi. Znajomi mieli i paczyły się, rozsychały... Ja mam stalowe, ocieplone i fornir na zewnatrz. Wiem, że są ładniejsze, ale o gustach nie dyskutuje się, nie? Czemu pozyczona kosiarka nie dała rady? Tak wysokie masz trawy lub chwasty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.08.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 My mamy drzwi z Cal-a, i rzeczywiścei tak jak pisze KZe drzwi pracują nie są wypatrzone ani coś podobnego ale jak słońce rano grzeje to zamykają się ciężej niż np. popołudniu kiedy słońca już nie ma, po zatym nie widzę żeby coś innego się z nimi działo Trzymam kciuki za prace na budowie i za instalatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.08.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ja bym Ci radził nie kupować drewnianych drzwi. Znajomi mieli i paczyły się, rozsychały... Ja mam stalowe, ocieplone i fornir na zewnatrz. Wiem, że są ładniejsze, ale o gustach nie dyskutuje się, nie? Czemu pozyczona kosiarka nie dała rady? Tak wysokie masz trawy lub chwasty? My jednak chcemy drewniane, nawet już sobie wybraliśmy model powinno być dobrze a kosiarka była słabiutka, tylko 800w i nie dawała rady, teraz mam lepsza 1,5 kW pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.08.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 My mamy drzwi z Cal-a, i rzeczywiścei tak jak pisze KZe drzwi pracują nie są wypatrzone ani coś podobnego ale jak słońce rano grzeje to zamykają się ciężej niż np. popołudniu kiedy słońca już nie ma, po zatym nie widzę żeby coś innego się z nimi działo Trzymam kciuki za prace na budowie i za instalatora prace na budowie posuwają się do przodu... a instalacje stoją w miejscu :D ale zawsze coś do przodu. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.08.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Najważniejsze że do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Zgadzam się z Agą, tylko czemu nic nie wpisujesz w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.09.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Z tego co wiem Maksiu jest trochę zajety ale jak tylko bedzie miał troszkę luzu to uzupełni dziennik Musi uzbroić się w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.09.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dziękuje za zainteresowanie... co u mnie? no urlop skończony.. gładzie też... instalacje sie robią.. mam nadzieje ze w tym tygodniu uzupełnię dziennik...pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.09.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 To widze, żeś pracował, że aż .. kurzyło się.. Najwazniejsze, że już skończone, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.09.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 To widze, żeś pracował, że aż .. kurzyło się.. Najwazniejsze, że już skończone, nie? oj nie masz nawet pojęcia jak sie ciesze ze mam to już za sobą, bo to bardzo niewdzięczna praca. Niestety przede mna jeszcze jeszcze jedna robota... sufity na parterze wymagają przynajmniej jeszcze jednej warstwy gładzi, brrr na samą myśl mnie trzęsie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.09.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 To troszkę zostaniesz przypuszony... Ale pomyśl, że robisz to dla siebie, a nie dla kogoś innego.. To widze, żeś również zdolny elektryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 To troszkę zostaniesz przypuszony... Ale pomyśl, że robisz to dla siebie, a nie dla kogoś innego.. To widze, żeś również zdolny elektryk. przypuszony? :D co do elektryki to jakoś nie mam obaw przy grzebaniu przy niej, poza tym to zawsze dodatkowa adrenalinka... porazi tym razem czy nie :D pozdrawiam m. ps. wczoraj jak mnie coś łupnęło w krzyżu.. to ledwie dojechałem do domu, dziś od rana ledwie się mogę ruszać.. chyba będzie przerwa w planach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 09.09.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Maksiu, jak się ledwo ruszasz, to się wogóle nie ruszaj. Wyleżysz się, to może minie, ale przynajmniej nie zaszkodzisz sobie bardziej. Wiem co mówię, miałam tak w lipcu. Budowa nie zając ... Wracaj do zdrowia i formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Maksiu, jak się ledwo ruszasz, to się wogóle nie ruszaj. Wyleżysz się, to może minie, ale przynajmniej nie zaszkodzisz sobie bardziej. Wiem co mówię, miałam tak w lipcu. Budowa nie zając ... Wracaj do zdrowia i formy Oj Gosiu.. nie ma tak dobrze.. do wtorku musze być na chodzie, od wtorku zaczynam układac styropian pod wylewki, terminy gonią... wylewkarze umówieni... harmonogram prac przygotowany :D dzis laba, jutro w pracy licik... co by na wtorek być na chodzie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Maksiu dużo zdrówka Pogoda napewno jeszcze będzie i twoje wylewki będą schły Cóż minęły już te czasy że efekty prac widac codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.09.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Maksiu, mrozy to jeszcze troszkę, zdążysz na pewno! Mój mąż też twierdzi, że najfajniejsza w układaniu prądu jest ta adrenalinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Maksiu, mrozy to jeszcze troszkę, zdążysz na pewno! Mój mąż też twierdzi, że najfajniejsza w układaniu prądu jest ta adrenalinka Aniu z tymi mrozami to ja mówię serio.. bo już kilka dni temu było rano 0 C podwyższony poziom adrenaliny to bardzo miłe uczucie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 już jestem i strasznie mi wstyd może jakieś zdjęcie w przeprosiny??? Mogę Cię też zaprosić do programu "Wybacz mi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts