maksiu 14.09.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 już jestem i strasznie mi wstyd może jakieś zdjęcie w przeprosiny??? Mogę Cię też zaprosić do programu "Wybacz mi" może być jakieś zdjęcie.. ale w sumie to ja się nie gniewam.. no ale jeśli koniecznie chcesz.... a co do telewizji to ja jakoś nie bardzo jestem fotogeniczny m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Maksiu Jesteś fotogeniczny, jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 już jestem i strasznie mi wstyd może jakieś zdjęcie w przeprosiny??? Mogę Cię też zaprosić do programu "Wybacz mi" może być jakieś zdjęcie.. ale w sumie to ja się nie gniewam.. no ale jeśli koniecznie chcesz.... a co do telewizji to ja jakoś nie bardzo jestem fotogeniczny m. akurat jak znajdę jakieś fajne zdjęcie to wkleję, specjalnie dla Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Maksiu Jesteś fotogeniczny, jesteś Aneczko.. kto Ci takich bajek naopowiadał? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 a co do telewizji to ja jakoś nie bardzo jestem fotogeniczny m. akurat jak znajdę jakieś fajne zdjęcie to wkleję, specjalnie dla Cię na prawdę nie jestem, zdecydowanie lepiej radzę sobie po drugiej stronie obiektywu :D a za zdjęcie z góry dziękuje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Maksiu Jesteś fotogeniczny, jesteś Aneczko.. kto Ci takich bajek naopowiadał? m. Widziałam kilka Twoich zdjęć I powiem, że mnie tam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Maksiu Jesteś fotogeniczny, jesteś Aneczko.. kto Ci takich bajek naopowiadał? m. Widziałam kilka Twoich zdjęć I powiem, że mnie tam się podoba 'dobrze' że chcociaż w naturze wyglądam bardziej potworkowato :D pozdrawiam m. ps. macie zamontowany w układzie z filtrem magnetyzer do wody? bo sam nie wiem czy montowąć czy nie, a jakoś nikt z 220 czytaczy mojego dziennika nie chce się podzielic doświadczeniami ps2. magnetyzer do oczyszczania wody, a nie do cofania licznika :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Maksiu, magnetyzera nie mamy, mamy dwa filtry - mechaniczny (czyt. tuba z tkaniny) i węglowy (w ktrym i tak mamy drugą tubę z tkianiny ). I jak na moje potrzeby to jest całkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ps. macie zamontowany w układzie z filtrem magnetyzer do wody? bo sam nie wiem czy montowąć czy nie, a jakoś nikt z 220 czytaczy mojego dziennika nie chce się podzielic doświadczeniami ps2. magnetyzer do oczyszczania wody, a nie do cofania licznika :D bardzo trudne pytania zadajesz tak późną wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ps. macie zamontowany w układzie z filtrem magnetyzer do wody? bo sam nie wiem czy montowąć czy nie, a jakoś nikt z 220 czytaczy mojego dziennika nie chce się podzielic doświadczeniami ps2. magnetyzer do oczyszczania wody, a nie do cofania licznika :D bardzo trudne pytania zadajesz tak późną wieczorową porą a co Ty tu dziecko jeszcze robisz.. biegusiem do ... wiesz gdzie.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 15.09.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Dzień Dybry Ja z inspekcją Maksiu, co tam urlop, wpadłam teraz Te rurki bardzo mi się podobają. Dom nabiera kolorków A hydraulikę kto Wam robi? Jak tam plecy? Lepiej już? Ja Ci mówię chłopie Ty dbaj o siebie i jak boli to do łóżka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Dzień Dybry Ja z inspekcją Maksiu, co tam urlop, wpadłam teraz Te rurki bardzo mi się podobają. Dom nabiera kolorków A hydraulikę kto Wam robi? Jak tam plecy? Lepiej już? Ja Ci mówię chłopie Ty dbaj o siebie i jak boli to do łóżka. Pozdrawiam Dzięki za 'wpadkę' :D namiary na instalatora dostaniesz na miejscu jesli bedziesz chciala plecy już w lepszym stanie choć dzis daly o sobie znac moge się polożyc do łóżka, ale za jakies 6 tygodni, narazie nie ma takiej mozliwosci pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 15.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Ja wogóle nie rozumiem, 6 tyg. Ja Ci tam wyślę łóżko polowe, co byś sobie z pozycji leżącej doglądał jak się kładą rurki. Możesz to łózko samochodem do pracy też wozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Ja wogóle nie rozumiem, 6 tyg. Ja Ci tam wyślę łóżko polowe, co byś sobie z pozycji leżącej doglądał jak się kładą rurki. Możesz to łózko samochodem do pracy też wozić same rurki to nie wszystko.. trzeba jeszcze styropian rozłożyć.. potem wylewki (tu na szczęście będę tylko widzem), potem łazienka (też widz) i szpachlowanie sufitów.. tu już niestety praca samodzielna, potem może z tydzien wolnego i trzeba brac się za ocieplanie poddasza i tak w kółko do wiosny, a potem do lata :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 19.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Fajnie, fajnie, fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.09.2007 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Fajnie, fajnie, fajnie.... aleeee oo coo sięęę rozchoooodzii???? :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 20.09.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 No już tak nie krzycz słyszę. O te rurki kolorowe oczywiście. Tak mi się jakoś kojarzy - rurki, woda, kocioł = CIEPEŁKO My już w co grzejemy, bo wichury takie, że szybko dom się wyziębia - takie budownictwo, a te okna, porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśG 02.10.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Maksu, ja mam pytanie dotyczące kuchni. Jak jest długość ściany na której znajduje sie kuchneka gazowa? Chodzi mi o tę ścianę między salonem a kuchnią. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.10.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Maksu, ja mam pytanie dotyczące kuchni. Jak jest długość ściany na której znajduje sie kuchneka gazowa? Chodzi mi o tę ścianę między salonem a kuchnią. Pozdrawiam! jeśli chodzi o moją ścianę to ma ona 3 metry, ale koleżanka pewnie pyta o ścianę w domku Emilaq, a na to pytanie ja nie umiem odpowiedziec, proponuje zapytac samą emilag albo na priva albo w wątku prymulkowym pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 20.10.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Maksiu witaj! Dawno ktoś tu zaglądał widzę, a jeszcze dawniej Ty pisałeś w swoim dzienniku. Popraw się szybko No nic z resztą sama sobie to obejrzę. NADCHODZĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts