maksiu 03.09.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 No to juz prawie skonczylem.. jeszcze tylko jutro posieje trawsko i bedzie skonczone Czupurku: merytorycznie elektryke zrobil tesc.. ja bylem od czarnej roboty :D (w zasadzie to od bialej, bo kurzylo sie jak diabli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.09.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 To mówisz maksiu, że teraz będzie już bliżej U nas elektrykę w całości kładł mój mąż. W rezultacie kontakty, gniazdka, żarówki i wszystkie te inne pierdoły sa dokładnie tam gdzie chcieliśmy. I co ważniejsze- na razie wszystko działa A tak na poważnie- Bartek zrobił jakieś tam gniazda przepięciowe (jestem komplentym laikiem) i twierdzi, ze wie gdzie co u nas w zakresie prądu się dzieje. Czy Ty też masz takie odczucia? O dumie i puszeniu się nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Aniu... my też mamy wszystkie punkty elektryczne dokładnie tam gdzie chcieliśmy, co prawda az tak sie w tym nie orientuje jak twoj bartek, ale generalnie wiem co mam mowisz o dumie i puszeniu sie?? raczej powiedzialbym o radości i poczuciu dobrze zrobionej pracy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.09.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Widzisz maksiu, jak to można te same rzeczy ując różnymi słowami zwłaszcza gdy do nazywania biorą się kobieta i mężczyzna Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Aniu: w moim słowniku twoje określenia nie mają tych samych znaczeń jak te których jak użyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 12.09.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Witaj Maksiu Na początku przesyłam buziaczki dla córuchny . Właśnie podziwiam Twoją energię , zapał do prac i zazdroszczę pocichutku tak daleko posuniętej budowy . Fajny dziennik i bardzo pomocny dla innych -moje słowa uznania . Pozdrówka p.s dziękuję za wielkie serce i pomocną dłoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.09.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Energie i zapał mówisz??? daleko posunięta budowa ? :D dobry żart dziękuje za miłe słowa pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 14.01.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 A ja właśnie wydrukowałam i tym samym zapewniłam sobie miłą lekturkę na weekend - w pracy nie da rady, a w domu nie posiadam internetu. Już nie mogę się doczekać, bo zdjęcia zachęcające.Pa!ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 18.01.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Już jestem po lekturce i czekam na ciąg dalszy. Jak znalazłeś tą podkowę i na dodatek na swojej własnej ziemii, to teraz już tylko szczęście i szczęście... Zresztą piękna córeczka jest tego dowodem.Ja też mam zamiar budować z BK - jaką dałeś grubość i czy będziesz ocieplał styropianem?Powodzenia!ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.01.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 ajupa: budowa ruszy dalej od kwietnia, na początek ocieplenieBK mam 24 cm.. na to pójdzie styropian 12 cm... wczora zamowiłem styropian, 115zl/m3, taniej już chyba nie będzie. Jak już pisałem ruszymy dalej w kwietniu, w drugiej polowie, plany na ten rok to ocieplenie, instalacja wod-kan i tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.01.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 maksiu nie chciałbym cię martwić, ani tym bardziej ociotować imprezy z kanałami (oczywiście ). Oczywiście . Naklikam tylko jedno, jak taką samą imprezę zrobiło tzw. powiedzmy wielkie miasto to koszta przyłacza do kanału określiło na coś koło 15 kPLN. To i większość wiaruchny się z gównem do tego nie pchała i kulają się szambowozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.01.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 kroyena: napewno nie bedzie tak zle, do tej pory w innych wioskach ktore byly kanalizowane koszt przylacza nie przekraczal 3kzl, z tym ze im mniejsza wioska tym bylo drożej. Pozatym rozkladaja platnosc na nieoprocentowane raty. A aby bylo jeszcze smiesznej to w sasiedniej gminie, ostatnio tez kanalizowali jedną wioske za taka samo przyjemność brali po 500zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.01.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 W takiej wsi circa 700 k people to biorą w nasto-kilo PLN-ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.01.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 No cóż Wielkopolska.. to wielkie ceny ... u nas spokojniej, łagodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.01.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 "...wsi spokojna, wsi wesoła..." W końcu jest za co być wesołym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.01.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 I ja też tak uważam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.01.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Maksiu, opowiem Ci, jak było u nas. Kanalizację mamy od niecałego miesiąca. Projekt finansowany przy współudziale środków z UE. My zapragfnęliśmy się przyłączyć ad hoc, bo projekt był robiony kilka lat przed rozpoczęciem naszej budowy. I zapłaciliśmy tylko za takie adhockowe przyłączenie do rury w drodze. Studzienkę polecono nam zastąpić kolankiem i to wszystko razem do kupy (materiały i zapłata dla panów kopaczy) wyniosło nas ok. 300 zł. Czyli nie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.03.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 No to fajnych masz sąsiadów wolą wywozić nieczystości we wlasnym zakresie a jeszcze lepiej na pola Szok Zdecydowanie odmienny pogląd reprezentuje grupa osób, które dopiero tam się budują bądź niedawno zamieszkały w Grzędzicach. ale macie ogromne wymagania a z wiaderkiem na pola nielaska nie chcecie się przystosować do tubylców i jakieś nowości wprowadzacie kanalizacji się zachcialo Za priorytetowe uznali oni remont i modernizacje świetlicy, budowę chodnika i ścieżki rowerowej oraz boisko i szatnie dla młodzieży i plac zabaw dla dzieci. Tak to już jest że każdy ma inne priorytety. Swietny dziennik o Malgosi nie wspomnę- extra masz córeczkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.03.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 No to fajnych masz sąsiadów wolą wywozić nieczystości we wlasnym zakresie a jeszcze lepiej na pola Szok Zdecydowanie odmienny pogląd reprezentuje grupa osób, które dopiero tam się budują bądź niedawno zamieszkały w Grzędzicach. ale macie ogromne wymagania a z wiaderkiem na pola nielaska nie chcecie się przystosować do tubylców i jakieś nowości wprowadzacie kanalizacji się zachcialo Za priorytetowe uznali oni remont i modernizacje świetlicy, budowę chodnika i ścieżki rowerowej oraz boisko i szatnie dla młodzieży i plac zabaw dla dzieci. Tak to już jest że każdy ma inne priorytety. Swietny dziennik o Malgosi nie wspomnę- extra masz córeczkę. Pozdrawiam jak widac niektórzy wolą wąchać smrodki zarówno swoje jak i sąsiadów.. ale to i tak nie wplynie na wykonanie kanalizacji... i tak bedzie i tak.. bo to priorytet... a niektóre z tych pozostalych 'priorytetów' zostanie wykonanych w ramach programu 'Odnowa wsi', również ze środków unijnych. Dzieki za mile slowa o Małgosi i dzienniku pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.03.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 A przeciwnikom kanalizacji ścieżka rowerowa się zamarzyła, bo wtedy wiaderko na kierownicę i myk! Ścieżką w pola.... Ludzie są ohydni. Współczuję Ci Maksiu takiego problemu, na dodatek nie mam żadnej pewności, że sama go nie mam, bo u nas ludzie ze wsi się chwalą, że szambo wywożą raz na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts