Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Masz zajepostępy na budowie! od naszej inspekcji. to kiedy oblewanie parapetów? podgłądałem Twoją stronę www. możesz zdradzić ile trzeba stracić na coś takiego?

parapety będą na wiosnę... oblewanie... pewnie późnym latem..

a pytanie dotyczy strony www czy łazienki, bo nie załapałem?

pozdrawiam

m.

Masz zajepostępy na budowie! od naszej inspekcji. to kiedy oblewanie parapetów? podgłądałem Twoją stronę www. możesz zdradzić ile trzeba stracić na coś takiego?

pozdrawiam

m.

strony www

pozdrawiam

m.

strony www

stracić czasu czy pieniędzy???

czasu ogromnie dużo - oczywiście jeśli robi się to samemu

pieniędzy... jak samemu to niewiele... jesli komuś zlecić... no to zależy od wymagań od tak sobie do nawet sporo...

pozdrawiam

m.

Dołączam do an-buda z pytaniem, musze w przyszłym roku zrobić dużą stronę i ciekawa jestem ile to mogłoby kosztować> Możesz podać jakieś orientacyjne widełki cenowe? :roll:

no dobra.. skoro przycisnęliście mnie do ściany to już piszę jak jest:

żeby chodziła strona potrzebne są trzy rzeczy:

1. własna domena (czyli adres)

2. serwer

3. kod strony

Ad1:

ceny domen wahają się od kilkunastu złotych (promocje) do 100-150 zł, jest to cena za rok utrzymania domeny

Ad2:

cena opłacenia serwera, zakładając że nie tworzymy super rozbudowanego i generującego ogromny ruch serwisu mieście się w granicach 400-1000zł rocznie

Ad3:

najprostsza strona, jeden, góra trzy proste podstrony to około 250zł,

serwis w wersji standard, czyli kilka-kilkanaście podstron z wykorzystaniem grafiki komponującej się z tekstem oraz animacji i technologi php, bazy danych, css około 600zł, bardziej rozbudowany serwis z wieloma podstronami około 800-1000zł,

do tego trzeba doliczyć aktualizacje serwisu, cena przeważnie ustalana indywidualnie

oczywiście to wszystko ceny średnie, zależne od rejonu, na pewno można znaleźć niższe jak i wyższe

Maksiu, od kilku godzin nie mogłam napisać odpowiedzi w Twoim dzienniku - błąd serwerai błąd serwera! :evil:

Chciałam powiedzieć, że dziękuję i że o takie odpowiedź mnie się rozchodziło. :D

Muszę dla Stowarzyszenia zrobić dużą stronkę i jeszcze z pozycjonowaniem. :roll:

Maksiu, od kilku godzin nie mogłam napisać odpowiedzi w Twoim dzienniku - błąd serwerai błąd serwera! :evil:

Chciałam powiedzieć, że dziękuję i że o takie odpowiedź mnie się rozchodziło. :D

Muszę dla Stowarzyszenia zrobić dużą stronkę i jeszcze z pozycjonowaniem. :roll:

przykro ze forum fixowało...

ciesze się że odpowiedź satysfakcjonująca :D trochę musiałem popytać to tu to tam jakie teraz stawki :D

pozdrawiam

m.

zaburzę troche chronologie zdarzeń, w każdym razie 11 listopada 2007 przejdzie w moim zyciu do historii, tego dnia złamałem nogę w kostce i do konca roku jestem uziemiony w domu, żadnej budowy, żadnych wyjazdów.. po prostu błogie lenistwo

:o :cry: :cry:

no tos sie doigral :(

cos ty robil?? :roll:

wspolczuje ci strasznie i zycze szybkiego powrotu do formy

jedyny pozytek ....bedziesz mial wiecej czasu na forum 8) :D :D :D :oops:

http://www.kaldata.com/forums/style_emoticons/default/kiss.gif

zaburzę troche chronologie zdarzeń, w każdym razie 11 listopada 2007 przejdzie w moim zyciu do historii, tego dnia złamałem nogę w kostce i do konca roku jestem uziemiony w domu, żadnej budowy, żadnych wyjazdów.. po prostu błogie lenistwo

:o :cry: :cry:

no tos sie doigral :(

cos ty robil?? :roll:

wspolczuje ci strasznie i zycze szybkiego powrotu do formy

jedyny pozytek ....bedziesz mial wiecej czasu na forum 8) :D :D :D :oops:

http://www.kaldata.com/forums/style_emoticons/default/kiss.gif

lekarz kazał mi leżeć...na razie mam nogę usztywnioną szyną..a gips będzie od środy...

a co zrobiłem? nic.. serio.. byłem na meczu w noge, no wiecie okolicznościowe spotkanie z okazji święta niepodległości, no i był faul.. no i noga w kostce poleciała..

pozdrawiam

m.

Maksiu, kochany, życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia i mam nadzieję, że od nowego roku z nowymi siłami będziesz budował.

A dziewczyny rację mają - teraz będziesz miał dużo czasu na forum! :D :roll:

http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/d010.gif

Maksiu -szczesciarzu ...dużo zdrowka i cierpliwości :D

zaraz mi sie przypomniało jak Henkowi na 2 dni przed więźbą kolano strzeliło na meczu -gips miał na po samą pachwinę ...a tu trzeba było cieśli pomagać :evil:

to był horror !!! gips wyrzucił na drugi dzien ,kolano usztywnił bandzami i heja po dachu skakac :-?

budowa było najwazniejsza :D

Maksiu jeszcze raz powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia :D