Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

Witaj Maksiu :D Nie znasz mnie, ale ja Ciebie to już znam ... z opowieści :wink: :D Współczuję tego gipsu, ale z drugiej strony zawszeć to odpoczynek jakiś od banalności dnia codziennego. :wink:

Życzę przede wszystkim zachowania dobrego humoru aż do dnia zdjęcia gipsu, co najmniej!!!!

Pozdrawiam :D

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Maksiu :D Nie znasz mnie, ale ja Ciebie to już znam ... z opowieści :wink: :D Współczuję tego gipsu, ale z drugiej strony zawszeć to odpoczynek jakiś od banalności dnia codziennego. :wink:

Życzę przede wszystkim zachowania dobrego humoru aż do dnia zdjęcia gipsu, co najmniej!!!!

Pozdrawiam :D

nie myśl sobie ze jesteś taka całkiem nieznana mi :D :D coś niecoś tam kojarzę

dzięki za dobre życzenia... faktycznie odpocznę jeśli wcześniej mnie coś nie trafi, bo ja lubię tak bezczynnie lezec

pozdrawiam

m.

Maksiu łazienka prezentuje się Super ale już po wizualizacji wiedziałam że będzie fajnie wyglądać :)

Współczuję gipsu, życze szybkiego powrotu do zdrowia :)

dzięki aga...

postaram sie teraz wyprowadzić dziennik do stanu obecnego... bo łazienka już skończona :D

pozdrawiam

m.

Maksiu, zawalić to można jedynie z własnej winy, a Ty niewinny z tym jesteś jako dziecię. :D Nic nie zawalisz, tylko nastąpi przesunięcie w czasie spowodowane trudnościami obiektywnymi. :wink:

Wiem, że jesteś zły na to wszystko, ale nie matego złego... Coś teraz Ci się uda, co w innym wypadku by nie wyszło, zobaczysz. :D 8)

Bardzo mi się ta łazienka podoba :)

Jak sie zafuguje to dopiero zmieni wygląd :) Niby fugi takie nic 8)

oj żebyś wiedziała... może jeszcze dziś dopisze ciąg dalszy... tylko muszę dziecko nakarmić...

mam mały szpital w domku :D ja ze złamaną nogą, a Małgosia przeziębiona, no i siedzie od dziś w domu ze mną

pozdrawiam

m.

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :D Rodzina w domu w komplecie, i chociaż nie do końca zdrowa to cały dzień jednak razem!!!! A to pewnie nie za często się zdarza!

Łazienka bardzo fajnie wyszła - ładny kolor tych płytek :D

Pozdrawiam :D i zdrówka życzę całej Rodzince :D

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :D Rodzina w domu w komplecie, i chociaż nie do końca zdrowa to cały dzień jednak razem!!!! A to pewnie nie za często się zdarza!

Łazienka bardzo fajnie wyszła - ładny kolor tych płytek :D

Pozdrawiam :D i zdrówka życzę całej Rodzince :D

no cóż.. faktycznie nie czesto się zdarza :D

a co do łazienki... to zdjęcie nawet w połowie nie oddają tego jak tak łazienka wygląda w naturze, nam się bardzo podoba

dzięki za wpis i zapraszam tu częsciej

pozdrawiam

m.

8) cześć maksiu :D

Jak tam noga?? :roll:

lepiej??

http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/89.gif

witaj Kasieńko

szczerze mówiąc to nie wiem jak z moją nogą...jutro jadę do lekarza to może coś wiecej sie dowiem, no i może wreszcie założą mi gips. Tydzień temu lekarz nie chciał założyć bo niby noga była za bardzo opuchnięta, jak na mój gust to ta noga i wtedy i teraz wygląda tak samo, wiec nie wiem co będzie jutro. Najdziwniejsze jest to że ta noga wogóle mnie nie boli, nie wiem czy to dobrze czy źle..

buziaczki

m.

Maksiu przedewszytskim duzo zdrówka dla Małgosi :)

Mam nadzieję że jutro u lekarza bedą same dobre wieści :) Trzymam kciuki :)

Co do fug to nigdy nie myslałam że mają aż takei znaczenie 8) Jak widac budowa dużo uczy :)

Małgosia była dziś u lekarza, zwykła infekcja wirusowa, do końca tygodnia w domku, a potem jak będzie dobrze to może wrócić do przedszkola,

co u mnie przekonamy sie jutro, dzięki za kciuki Aga

no i nie zdążyłem dziś napisać o fugach... jutra na pewno napisze

pozdrawiam

m.