braza 13.11.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witaj Maksiu Nie znasz mnie, ale ja Ciebie to już znam ... z opowieści Współczuję tego gipsu, ale z drugiej strony zawszeć to odpoczynek jakiś od banalności dnia codziennego. Życzę przede wszystkim zachowania dobrego humoru aż do dnia zdjęcia gipsu, co najmniej!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Maksiu łazienka prezentuje się Super ale już po wizualizacji wiedziałam że będzie fajnie wyglądać Współczuję gipsu, życze szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.11.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Maksiu zdrowia życzę Są i dobre strony tego zdarzenia, pewne rzeczy nadrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.11.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witaj Maksiu Nie znasz mnie, ale ja Ciebie to już znam ... z opowieści Współczuję tego gipsu, ale z drugiej strony zawszeć to odpoczynek jakiś od banalności dnia codziennego. Życzę przede wszystkim zachowania dobrego humoru aż do dnia zdjęcia gipsu, co najmniej!!!! Pozdrawiam nie myśl sobie ze jesteś taka całkiem nieznana mi :D coś niecoś tam kojarzę dzięki za dobre życzenia... faktycznie odpocznę jeśli wcześniej mnie coś nie trafi, bo ja lubię tak bezczynnie lezec pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.11.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Maksiu łazienka prezentuje się Super ale już po wizualizacji wiedziałam że będzie fajnie wyglądać Współczuję gipsu, życze szybkiego powrotu do zdrowia dzięki aga... postaram sie teraz wyprowadzić dziennik do stanu obecnego... bo łazienka już skończona pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.11.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Maksiu zdrowia życzę Są i dobre strony tego zdarzenia, pewne rzeczy nadrobisz dzięki za życzenia.. owszem pewne nadrobię, ale inne kompletnie zawale... budowa stoi pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Maksiu, zawalić to można jedynie z własnej winy, a Ty niewinny z tym jesteś jako dziecię. Nic nie zawalisz, tylko nastąpi przesunięcie w czasie spowodowane trudnościami obiektywnymi. Wiem, że jesteś zły na to wszystko, ale nie matego złego... Coś teraz Ci się uda, co w innym wypadku by nie wyszło, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Maksiu nie martw się wszytsko się ułozy i będzie dobrze, najważniejsze żeby zdrowie było Kuruj się i uważaj na nogę Dużo zdrówka życzę i czekam na fotki łazienkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Bardzo mi się ta łazienka podoba Jak sie zafuguje to dopiero zmieni wygląd Niby fugi takie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.11.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Bardzo mi się ta łazienka podoba Jak sie zafuguje to dopiero zmieni wygląd Niby fugi takie nic oj żebyś wiedziała... może jeszcze dziś dopisze ciąg dalszy... tylko muszę dziecko nakarmić... mam mały szpital w domku ja ze złamaną nogą, a Małgosia przeziębiona, no i siedzie od dziś w domu ze mną pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło Rodzina w domu w komplecie, i chociaż nie do końca zdrowa to cały dzień jednak razem!!!! A to pewnie nie za często się zdarza! Łazienka bardzo fajnie wyszła - ładny kolor tych płytek Pozdrawiam i zdrówka życzę całej Rodzince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.11.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło Rodzina w domu w komplecie, i chociaż nie do końca zdrowa to cały dzień jednak razem!!!! A to pewnie nie za często się zdarza! Łazienka bardzo fajnie wyszła - ładny kolor tych płytek Pozdrawiam i zdrówka życzę całej Rodzince no cóż.. faktycznie nie czesto się zdarza a co do łazienki... to zdjęcie nawet w połowie nie oddają tego jak tak łazienka wygląda w naturze, nam się bardzo podoba dzięki za wpis i zapraszam tu częsciej pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 cześć maksiu Jak tam noga?? lepiej?? http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/89.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.11.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 cześć maksiu Jak tam noga?? lepiej?? http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/89.gif witaj Kasieńko szczerze mówiąc to nie wiem jak z moją nogą...jutro jadę do lekarza to może coś wiecej sie dowiem, no i może wreszcie założą mi gips. Tydzień temu lekarz nie chciał założyć bo niby noga była za bardzo opuchnięta, jak na mój gust to ta noga i wtedy i teraz wygląda tak samo, wiec nie wiem co będzie jutro. Najdziwniejsze jest to że ta noga wogóle mnie nie boli, nie wiem czy to dobrze czy źle.. buziaczki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Maksiu przedewszytskim duzo zdrówka dla Małgosi Mam nadzieję że jutro u lekarza bedą same dobre wieści Trzymam kciuki Co do fug to nigdy nie myslałam że mają aż takei znaczenie Jak widac budowa dużo uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.11.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Maksiu przedewszytskim duzo zdrówka dla Małgosi Mam nadzieję że jutro u lekarza bedą same dobre wieści Trzymam kciuki Co do fug to nigdy nie myslałam że mają aż takei znaczenie Jak widac budowa dużo uczy Małgosia była dziś u lekarza, zwykła infekcja wirusowa, do końca tygodnia w domku, a potem jak będzie dobrze to może wrócić do przedszkola, co u mnie przekonamy sie jutro, dzięki za kciuki Aga no i nie zdążyłem dziś napisać o fugach... jutra na pewno napisze pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Maksiu, zaraz proszę napisać jak tam Twoja noga. Muszę świeże wieści mieć, bo martwić się będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.11.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Maksiu, zaraz proszę napisać jak tam Twoja noga. Muszę świeże wieści mieć, bo martwić się będę. o nodze napisze po południu jak wróce od lekarza, wizyta o godz. 15 pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Piękna jest ta łazienka Czekam na wieści o nodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.11.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Piękna jest ta łazienka dzięki Aga, nam też się baaardzo podoba.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts