Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

maksiu,

ślicznie " wychodzi" ta Wasza łazienka. Efekt końcowy zapowiada się super. Bardzo ciekawie zaplanowana. Cieszę się tym bardziej, że sama optowałam za tymi płyteczkami.

Pozdr

dziękuje za miłe słowa, łazienka jest już w 98% gotowa, brakuje tylko lampek :D

na tych zdjęciach które dziś wstawiłem widać już niemal wszystko, szkoda tylko że łazienka jest taka mała i nie bardzo idzie zrobić zdjęcia oddające jak najwierniejszy jej wygląd, bo w naturze wygląda lepiej.

pozdrawiam

m.

ps. noga wreszcie od srody w gipsie, wiec się chyba zrasta

No, no, maksiu, taka łazienka, to ho, ho! :D

Gratuluję, pięknie wygląda!

Noga już chyba nie boli, tylko teraz się zrasta, prawda? :roll:

Anetko, dziekuje za miłe słowa o łazience,

a co do nogi, to niestety jeszcze trochę boli, ale to chyba dobrze, bo moja babcia zawsze mówiła że jak boli to znaczy ze sie zrasta, no i ze w ogóle się zyje :D :D

w każdym razie ja nie narzekam, bo taki ból to nie ból

pozdrawiam

m.

Hej Maksiu :D , chciałam obejrzeć łazienkę, ale strona się nie otwiera :( .

Gdzieś Ty tą nogą wywijał, że się była połamała :roll: ?

Droga Soniczko... przez weekend strona będzie niedostępna, konserwacja sieci elektrycznej, dopiero w poniedziałek będziesz mogła ją obejrzeć (może jak dobrze pójdzie to w niedziele wieczorem)

A noge załatwiłem sobie na meczu,

chyba będę musiał poświęcić jeden cały wpis w dzienniku nodze :D :D :D

pozdrawiam

m.

Maksiu...

Nie byłem u Ciebie jakis czas (praca, po pracy fuchę podłapałem, potem .. budowa.. :roll:) a tu widzę, że zmiany...

Gratuluję postepów budowlanych. 8) Bardzo zdolny jesteś. Ja sam nie ocieplam dachu... :oops:

A z nogą to miałeś chyba strasznego pecha.. :( Ja co tydzień gram w piłkę i nie byłem świadkiem złamania nogi... Przy mnie złamano żebro i rękę, naciągnięto mięśnie, (na turnieju nawet szczękę złamano) ale nogi nie... :-? Strasznie pechowo pewnie upadłeś lub ktoś nieszczęśliwie (bo chyba nie złośliwie.. :evil:) Cię kopnął...

W każdym wypadku życzę zdrowia i cieszę się, że noga zrasra się.. 8)

Maksiu...

Nie byłem u Ciebie jakis czas (praca, po pracy fuchę podłapałem, potem .. budowa.. :roll:) a tu widzę, że zmiany...

Gratuluję postepów budowlanych. 8) Bardzo zdolny jesteś. Ja sam nie ocieplam dachu... :oops:

A z nogą to miałeś chyba strasznego pecha.. :( Ja co tydzień gram w piłkę i nie byłem świadkiem złamania nogi... Przy mnie złamano żebro i rękę, naciągnięto mięśnie, (na turnieju nawet szczękę złamano) ale nogi nie... :-? Strasznie pechowo pewnie upadłeś lub ktoś nieszczęśliwie (bo chyba nie złośliwie.. :evil:) Cię kopnął...

W każdym wypadku życzę zdrowia i cieszę się, że noga zrasra się.. 8)

Dzięki za wpis, cóż postępy, postępy, a mi ciągle wydaje się że jeszcze tak daleko do końca i że już chyba nigdy nie skończę tej budowy, a teraz jeszcze ten uraz nogi i budowa stoi. Tak wiec już w tym roku niewiele się zmieni, ale jeszcze jedna ważna rzecz dojdzie, na razie to tajemnica :D.

A co do samej nogi, no cóż.. nieszczęśliwy zbieg okoliczności, tak czasami bywa, z resztą czasami myślę że to chyba niebiosa mnie wysłuchały, bo wiele razy mówiłem że przydało by mi się jakieś zwolnienie żebym mógł odpocząć, a uszkodzona noga skutecznie hamuje wszelkie zapędy do pracy, np. na budowie i dzięki temu mogę na prawdę odpoczywać.

zapraszam w poniedziałek, jak znowu ruszy stronka do obejrzenia zdjęć

pozdrawiam

m.