Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

Maksiu

Życzę Ci szybciutkiego powrotu do formy!

Nie zamartwiaj się, to nic nie da. Odpoczynek, czasem nawet taki wymuszony, każdemu jest potrzebny.

Widocznie tak miało być, nic się nie dzieje po nic.

Głowa do góry i uśmiechnij się! Najgorsze już za Tobą!

Pozdrawiamy serdecznie!

Ania z chłopakami

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maksiu

Życzę Ci szybciutkiego powrotu do formy!

Nie zamartwiaj się, to nic nie da. Odpoczynek, czasem nawet taki wymuszony, każdemu jest potrzebny.

Widocznie tak miało być, nic się nie dzieje po nic.

Głowa do góry i uśmiechnij się! Najgorsze już za Tobą!

Pozdrawiamy serdecznie!

Ania z chłopakami

Dzięki Aniu za życzenia powrotu do zdrowia...

ja tam się nie smucę, tylko mnie nosi takie bezczynne siedzenie w domu :D

ręce same się wyciągają, żeby coś zrobić... teraz miałem tydzień zajęcia.. bo Małgosia miała anginę i siedziała w domu, ale od jutra się znowu zacznie nuda...

pozdrów chłopaków, (wszystkich trzech :D :D :D)

m.

Maksiu, jak zdrowie?

Pomyśl sobie, że możesz wypocząć za wszystkie czasy! 8)

Okres grupowy spędzisz w domu i zapewne nie zarazisz się... :wink:

A budowa? Tak musiało być....

Wiesz Krzychu, ja sobie ze wszystkiego tego zdaje sprawę... tylko raz ze leżenie bezczynne meczy mnie bardziej niż ciężka praca fizyczna, a dwa że zależy mi teraz na czasie, bo na sierpień wyznaczyliśmy sobie dzień 0, a wiesz ze ja większość prac robie własnymi rękami...

pozdrawiam

m.

Maksiu, jak zdrowie?

Pomyśl sobie, że możesz wypocząć za wszystkie czasy! 8)

Okres grupowy spędzisz w domu i zapewne nie zarazisz się... :wink:

A budowa? Tak musiało być....

Wiesz Krzychu, ja sobie ze wszystkiego tego zdaje sprawę... tylko raz ze leżenie bezczynne meczy mnie bardziej niż ciężka praca fizyczna, a dwa że zależy mi teraz na czasie, bo na sierpień wyznaczyliśmy sobie dzień 0, a wiesz ze ja większość prac robie własnymi rękami...

pozdrawiam

m.

Bardzo ładne drzwi.

Wierzę, że Ci się uda, ale musisz jak najszybciej wykurować nogę i zabrać się za robotę, bo inaczej przyjdzie Ci wprowadzać się do pół surowego domu... :(

Witaj!!! Maksiu bardzo łądne drzwi, łazienka coraz ciekawsza - czym Ty mnie jeszcze zaskoczysz? :D

Pewnie masz już powyżej dziurek od nosa tego gipsu, ale już bliżej, niż dalej!!! Pozdrawiam i zdróweczka życzę!!! :D

Myślę, że coś do zaskoczenia się jeszcze znajdzie, ale może nie teraz :D

A co do gipsu, to pewnie ze mam go dość, dziś jadę do lekarza, możliwe że mi go już zdejmie. :D

pozdrawiam

m.

Bardzo ładne drzwi.

Wierzę, że Ci się uda, ale musisz jak najszybciej wykurować nogę i zabrać się za robotę, bo inaczej przyjdzie Ci wprowadzać się do pół surowego domu... :(

No widzisz, a tak nie podobał Ci się pomysł z drewnianymi drzwiami :D

A noge kuruje, kuruje i jakby tak dało się jeszcze szybciej kurować, to było super :D

Wprowadzka do pól surowego nic strasznego, przynajmniej będę miał 'hobby' na miejscu :D

pozdrawiam

m.

W takim tez się da mieszkac i nawet jest wesoło :)

Wszystko sie da przezyć tylko trzeba mieć dobre podejście :)

Ja też tak myślę, w zasadzie wystarczy tylko zabezpieczyć schody i da się mieszkać :D a dobrego podejścia raczej mi nie zabraknie

pozdrawiam

m.

Bardzo ładne drzwi.

No widzisz, a tak nie podobał Ci się pomysł z drewnianymi drzwiami :D

A noge kuruje, kuruje i jakby tak dało się jeszcze szybciej kurować, to było super :D

Wprowadzka do pól surowego nic strasznego, przynajmniej będę miał 'hobby' na miejscu :D

pozdrawiam

m.

Skoro będziesz miał hobby i reszta rodziny zaakceptuje taki stan zaawansowania domu to spoko. 8)

Moja rodzina była zachwycona, i pomimo że pokoje dziewczyn pozostawiały dużo do życzenia, odrazu laski w nich zamieszkały 8)

A nie powiem że było by wygodniej gdybysmy na poczatku mieszkali tylo na dole :)

Ale o tym nawet nie było mowy :)

Ja też wole nasze hobby na miejscu :) 8)