Anna Wiśniewska 09.12.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 MaksiuŻyczę Ci szybciutkiego powrotu do formy!Nie zamartwiaj się, to nic nie da. Odpoczynek, czasem nawet taki wymuszony, każdemu jest potrzebny.Widocznie tak miało być, nic się nie dzieje po nic.Głowa do góry i uśmiechnij się! Najgorsze już za Tobą! Pozdrawiamy serdecznie!Ania z chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.12.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Maksiu Życzę Ci szybciutkiego powrotu do formy! Nie zamartwiaj się, to nic nie da. Odpoczynek, czasem nawet taki wymuszony, każdemu jest potrzebny. Widocznie tak miało być, nic się nie dzieje po nic. Głowa do góry i uśmiechnij się! Najgorsze już za Tobą! Pozdrawiamy serdecznie! Ania z chłopakami Dzięki Aniu za życzenia powrotu do zdrowia... ja tam się nie smucę, tylko mnie nosi takie bezczynne siedzenie w domu ręce same się wyciągają, żeby coś zrobić... teraz miałem tydzień zajęcia.. bo Małgosia miała anginę i siedziała w domu, ale od jutra się znowu zacznie nuda... pozdrów chłopaków, (wszystkich trzech :D ) m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.12.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Maksiu, jak zdrowie? Pomyśl sobie, że możesz wypocząć za wszystkie czasy! Okres grupowy spędzisz w domu i zapewne nie zarazisz się... A budowa? Tak musiało być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.12.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Maksiu, jak zdrowie? Pomyśl sobie, że możesz wypocząć za wszystkie czasy! Okres grupowy spędzisz w domu i zapewne nie zarazisz się... A budowa? Tak musiało być.... Wiesz Krzychu, ja sobie ze wszystkiego tego zdaje sprawę... tylko raz ze leżenie bezczynne meczy mnie bardziej niż ciężka praca fizyczna, a dwa że zależy mi teraz na czasie, bo na sierpień wyznaczyliśmy sobie dzień 0, a wiesz ze ja większość prac robie własnymi rękami... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.12.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Maksiu dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.12.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 maksiu co sie odwlece , to nie uciece po co sie wkurzasz ? szybciej nerwami nogi nie zagoisz wiec wyluzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Maksiu dasz radę Dzięki że wierzysz w nasze możliwości pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 maksiu co sie odwlece , to nie uciece po co sie wkurzasz ? szybciej nerwami nogi nie zagoisz wiec wyluzuj Frosiu.. skarbie... ja to wszystko wiem... i się nie wkurzam... tylko nie mogę leżeć bezczynnie, bo mnie nosi :D buziaczki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dobrze że masz obciążenie to Cię za daleko nie zaniesie Maksiu dobrze wiesz, że chccieć to móc Będzie dobrze a lato w domku cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.12.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dobrze że masz obciążenie to Cię za daleko nie zaniesie Maksiu dobrze wiesz, że chccieć to móc Będzie dobrze a lato w domku cudne do lata jeszcze kawał czasu.. może go starczy na doprowadzenie domu do stanu uzywalności pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.12.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Maksiu dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witaj!!! Maksiu bardzo łądne drzwi, łazienka coraz ciekawsza - czym Ty mnie jeszcze zaskoczysz? Pewnie masz już powyżej dziurek od nosa tego gipsu, ale już bliżej, niż dalej!!! Pozdrawiam i zdróweczka życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.12.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Maksiu, jak zdrowie? Pomyśl sobie, że możesz wypocząć za wszystkie czasy! Okres grupowy spędzisz w domu i zapewne nie zarazisz się... A budowa? Tak musiało być.... Wiesz Krzychu, ja sobie ze wszystkiego tego zdaje sprawę... tylko raz ze leżenie bezczynne meczy mnie bardziej niż ciężka praca fizyczna, a dwa że zależy mi teraz na czasie, bo na sierpień wyznaczyliśmy sobie dzień 0, a wiesz ze ja większość prac robie własnymi rękami... pozdrawiam m. Bardzo ładne drzwi. Wierzę, że Ci się uda, ale musisz jak najszybciej wykurować nogę i zabrać się za robotę, bo inaczej przyjdzie Ci wprowadzać się do pół surowego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.12.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 W takim tez się da mieszkac i nawet jest wesoło Wszystko sie da przezyć tylko trzeba mieć dobre podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.12.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witaj!!! Maksiu bardzo łądne drzwi, łazienka coraz ciekawsza - czym Ty mnie jeszcze zaskoczysz? Pewnie masz już powyżej dziurek od nosa tego gipsu, ale już bliżej, niż dalej!!! Pozdrawiam i zdróweczka życzę!!! Myślę, że coś do zaskoczenia się jeszcze znajdzie, ale może nie teraz A co do gipsu, to pewnie ze mam go dość, dziś jadę do lekarza, możliwe że mi go już zdejmie. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.12.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Bardzo ładne drzwi. Wierzę, że Ci się uda, ale musisz jak najszybciej wykurować nogę i zabrać się za robotę, bo inaczej przyjdzie Ci wprowadzać się do pół surowego domu... No widzisz, a tak nie podobał Ci się pomysł z drewnianymi drzwiami A noge kuruje, kuruje i jakby tak dało się jeszcze szybciej kurować, to było super Wprowadzka do pól surowego nic strasznego, przynajmniej będę miał 'hobby' na miejscu pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.12.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 W takim tez się da mieszkac i nawet jest wesoło Wszystko sie da przezyć tylko trzeba mieć dobre podejście Ja też tak myślę, w zasadzie wystarczy tylko zabezpieczyć schody i da się mieszkać a dobrego podejścia raczej mi nie zabraknie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.12.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Bardzo ładne drzwi. Wierzę, że Ci się uda, ale musisz jak najszybciej wykurować nogę i zabrać się za robotę, bo inaczej przyjdzie Ci wprowadzać się do pół surowego domu... No widzisz, a tak nie podobał Ci się pomysł z drewnianymi drzwiami A noge kuruje, kuruje i jakby tak dało się jeszcze szybciej kurować, to było super Wprowadzka do pól surowego nic strasznego, przynajmniej będę miał 'hobby' na miejscu pozdrawiam m. Skoro będziesz miał hobby i reszta rodziny zaakceptuje taki stan zaawansowania domu to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.12.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Skoro będziesz miał hobby i reszta rodziny zaakceptuje taki stan zaawansowania domu to spoko. wiesz... będą inne pozytywy dla rodziny... wreszcie u siebie a to myślę będzie wynagradzać pojawiające sie niedogodności pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.12.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Moja rodzina była zachwycona, i pomimo że pokoje dziewczyn pozostawiały dużo do życzenia, odrazu laski w nich zamieszkały A nie powiem że było by wygodniej gdybysmy na poczatku mieszkali tylo na dole Ale o tym nawet nie było mowy Ja też wole nasze hobby na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts