Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kze pociesze Cię z wiekiem dzieci są mniej zajmujące :) .... za to coraz ciężej dopchać się do kompa 8)

Wtedy po prostu trzeba kupić nowy komputer i po bólu :D :D W najbliższym czasie mam zamiar to zrobić :D

Miłego dnia !!

:D już dawno doszedłem do tego wniosku... w tej chwili mam dwa komputery w domu, stacjonarny do użytku dla wszystkich domowników i notebooka, do użytku wyłącznie dla mnie, bo skonfigurowałem go sobie jako replikę komputera z pracy. Czasami niestety trzeba zabierać robotę do domu.

W chwili obecnej nie ma problemu z dostępem :D

pozdrawiam

m.

Ze świątecznego korzystam zwyczaju,

By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju

I życzyć Wam naprawdę z całą serdecznością

By święta napełniły Wam duszę radością!!

Wesołych, zdrowych i ciepłych Świąt!!!

http://kartki.net.pl/kartki/3/102.jpg

Z Okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku.. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! :D

• 4 weeks później...

Przez te pierepałki z Vistą wszystko potraciłam i nie mogłam się dokopać do Twojego dziennika. A tu widzę cichutko i pusto - pogoda zawaliła plany :(

To ja żyeczę Tobie (i sobie również :) ) żeby w końcu te zapasy opadów się wyczerpały :D

To ja życzę Tobie (i sobie również :) ) żeby w końcu te zapasy opadów się wyczerpały :D

oj przydalo by sie aby opady sie skonczyły, to zabrzmi niewiarygodnie, ale w ostatnią niedziele moją córka pływała pontonem po łące sąsiada :)

pozdrawiam

m.

ps. nadal pada :(