maksiu 14.03.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Jagna: kanalizacja i tak bedzie.. bo to priorytet, tylko dziwi mnie ze ludzie wola wachac te smrody przez okno, zamiast w cywilizowany sposob zalatwic sprawe. A mechanizm bedzie prosty, zrobia kanalizacje, kto bedzie chcial sie przylaczy, kto nie to nie. Po niedlugim czasie mocno podniosa koszty wywózki nieczystości beczkowozami, i zaczna sprawdzac rachunki... to nie ma a wywozil.. kara, ten numer stosowano juz w innych wioskach i zdal egzamin. No i oczywiscie koszty przylaczenia w termienie pozniejszym wyższe niż w pierwszympozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.03.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 No to mamy praktycznie tak samo... W planach kanalizacja, u mnie terminjej odbioru na koniec sierpnia! Nie wiem czy nam to się nie opóźni ,bo jak tak to mamy pecha od września musimy zamieszkać na stałe...wiec będzie robić niepotrzebnie szambo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.03.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Agacka: u mnie tak dobrze nie bedzie.. w tym roku tylko projekt.. a na wykonanie mają 4 lata od zatwierdzenia projektu.. ale spoko... mysle ze zrobia wczesnij niż skoncze budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.04.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Maksiu, trawa Ci zaraz ruszy aż zdębiejesz ze zdziwienia A jesli chodzi o ptaki, to teraz wszystko co ma skrzydła szuka jakiegoś miejsca na rozmnażanie, więc z podbitką się śpiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.04.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Maksiu, trawa Ci zaraz ruszy aż zdębiejesz ze zdziwienia A jesli chodzi o ptaki, to teraz wszystko co ma skrzydła szuka jakiegoś miejsca na rozmnażanie, więc z podbitką się śpiesz myślę że nie tylko to co ma skrzydła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.04.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Maksiu, trawa Ci zaraz ruszy aż zdębiejesz ze zdziwienia A jesli chodzi o ptaki, to teraz wszystko co ma skrzydła szuka jakiegoś miejsca na rozmnażanie, więc z podbitką się śpiesz myślę że nie tylko to co ma skrzydła To uważaj, żebyś jakiejś blondynki pod podbitką nie znalazł. Ale byś się tłumaczył żonie... "Kochanie, Pani właśnie miała okres lęgowy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.04.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 To uważaj, żebyś jakiejś blondynki pod podbitką nie znalazł. Ale byś się tłumaczył żonie... "Kochanie, Pani właśnie miała okres lęgowy"... z okresu lęgowego to bym się chyba już nie wytłumaczył... ale masz racje.. podbitka za dwa tygodnie... a trawą się nie przejmuje, bo zadepczmy ją podczas ocieplania domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Maksiu widzę że prace ruszyły Proszę uważać z tym okresem lęgowym [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.04.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Ruszyły Aga... ruszyły.. nawet nie masz pojęcia jak mnie to cieszy.. a od nastepnej soboty to juz wogole oszaleje z radości :D Okres lęgowy, jak to okres legowy... na szczęscie nie mam na to czasu, wiec temat umarł śmiercią naturalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 To trzymam kciuki żeby prace szły zgodnie z planem Czas na okres lęgowy zawsze trzeba znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 17.04.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 ...szczególnie, że ocieplenie sprzyja okresowi lęgowemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.04.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 My się w zeszłym roku zagapiliśmy i zabraliśmy się za likwidację owoców okresu lęgowego szpaków jak już jajka były. No i musieliśmy zrezygnować Elewacja troszkę ucierpiała, ale ile radości było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.04.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Gołębie wróciły!!! ale znowu je przepedzilem.. chyba bede musial czyms smierdzacym wypsikac ten kawaek płatwi... Aniu: co masz na mysli pisząc ze elewacja ucierpiała?m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.04.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Szpaki zagnieździły się pod dachem, tam też wykluły się małe. No a małe ptaszki też przecież posiadają swoje funkcje trawienne, zwłaszcza gdy rodzice je tak dobrze karmią jak to było u nas Na szczęście nie były to ilości przesadne, zresztą po niedługim czasie teść zainstalował coć na rodzaj zjeżdżalni dla tych maluchów- wielka decha obłożona folią. I potem te wszystkie funkcje trawienne odbywały się na tę dechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Bradzo pomysłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.04.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 No Maksiu...widzę, że szalejesz.. Nie powiem strasznie zazdroszczę...i trzymam kciuki żeby wszytko poszło po Twojej myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.04.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Agacka: nie masz pojęcia jak bardzo ciągnie mnie już do roboty na budowie... jak dobrze ze sobota juz coraz blizej... narazie bieganina po hurtowniach, to taka namiastka tego co dzialo sie na początku budowania... zalapałem znowu bakcyla...lalalalala m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.04.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 to go mocno trzymaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.04.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Maksiu Bardzo mądre te Twoje nocne przemyślenia. Dobrze że nam o tym wszystkim przypomniałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.04.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Można powiedzieć, że nagle udało mi się stanąć obok i zobaczyć to samo, ale w zupełnie innym świetle. Tak to już jest że z czasem nabieramy dystansu i widzimy niektóre rzeczy jaśniej Opadają troszkę emocje które towarzyszą nam w początkowej fazie budowy Strasznie zawile te twoje nocne przemyślenia Budowa to wojna, a przyjaciół na wojnę się nie zabiera, pamiętajmy też, że na wojnie nie ma wrogów, są tylko przeciwnicy. I strasznie mądre Dobrze jest czasem poczytać o przemyśleniach doświadczonego inwestora- można nabrać trochę dystansu do tej "wojny" budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts