Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

Jagna: kanalizacja i tak bedzie.. bo to priorytet, tylko dziwi mnie ze ludzie wola wachac te smrody przez okno, zamiast w cywilizowany sposob zalatwic sprawe. A mechanizm bedzie prosty, zrobia kanalizacje, kto bedzie chcial sie przylaczy, kto nie to nie. Po niedlugim czasie mocno podniosa koszty wywózki nieczystości beczkowozami, i zaczna sprawdzac rachunki... to nie ma a wywozil.. kara, ten numer stosowano juz w innych wioskach i zdal egzamin. No i oczywiscie koszty przylaczenia w termienie pozniejszym wyższe niż w pierwszym

pozdrawiam

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...
Maksiu, trawa Ci zaraz ruszy aż zdębiejesz ze zdziwienia :) A jesli chodzi o ptaki, to teraz wszystko co ma skrzydła szuka jakiegoś miejsca na rozmnażanie, więc z podbitką się śpiesz :)

myślę że nie tylko to co ma skrzydła :D

To uważaj, żebyś jakiejś blondynki pod podbitką nie znalazł. Ale byś się tłumaczył żonie... "Kochanie, Pani właśnie miała okres lęgowy"...

To uważaj, żebyś jakiejś blondynki pod podbitką nie znalazł. Ale byś się tłumaczył żonie... "Kochanie, Pani właśnie miała okres lęgowy"...

z okresu lęgowego to bym się chyba już nie wytłumaczył... ale masz racje.. podbitka za dwa tygodnie... a trawą się nie przejmuje, bo zadepczmy ją podczas ocieplania domu :D

:lol: :lol: :lol:

Szpaki zagnieździły się pod dachem, tam też wykluły się małe. No a małe ptaszki też przecież posiadają swoje funkcje trawienne, zwłaszcza gdy rodzice je tak dobrze karmią jak to było u nas :wink:

Na szczęście nie były to ilości przesadne, zresztą po niedługim czasie teść zainstalował coć na rodzaj zjeżdżalni dla tych maluchów- wielka decha obłożona folią. I potem te wszystkie funkcje trawienne odbywały się na tę dechę :lol:

Agacka: nie masz pojęcia jak bardzo ciągnie mnie już do roboty na budowie... jak dobrze ze sobota juz coraz blizej... narazie bieganina po hurtowniach, to taka namiastka tego co dzialo sie na początku budowania... zalapałem znowu bakcyla...lalalalala :D

m.

Można powiedzieć, że nagle udało mi się stanąć obok i zobaczyć to samo, ale w zupełnie innym świetle.

Tak to już jest że z czasem nabieramy dystansu i widzimy niektóre rzeczy jaśniej :p :roll: Opadają troszkę emocje które towarzyszą nam w początkowej fazie budowy :roll:

Strasznie zawile te twoje nocne przemyślenia :roll: :roll: :roll: :wink:

Budowa to wojna, a przyjaciół na wojnę się nie zabiera, pamiętajmy też, że na wojnie nie ma wrogów, są tylko przeciwnicy.

I strasznie mądre

:p

Dobrze jest czasem poczytać o przemyśleniach doświadczonego inwestora- można nabrać trochę dystansu do tej "wojny" budowlanej :roll: