Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To trzymam za słowo Maksiu.

Kasiu, a Ty nie byłas w Krakowie w ostatnią środę, czy w ogóle :wink: ?

Tak czy inaczej jak będziesz to tez Cię zapraszam :D .

Sonika, do Krakowa mam rzut beretem :)

Jadąc z pólnocy często trzeba przez ten mój drajdól przejechać :)

A do Krakowa się wybieram wkrótce. Trza dzieciom w końcu Wawel w środku pokazać, a ie tylko z zewnątrz :roll: Dam znać :wink:

Wykończeniówka ciągnie się i nie kończy, ale... przynajmniej widac efelty.. A nie jak np. z instalacja odkurzacza centralnego czy podłogówką. Poszła kasa, a nie widać namacalnych efektów od razu... :wink:

a tam.. odkurzacz widać.. rury wystają z podłogi i ze ścian :)

pozdrawiam

m.

Wykończeniówka ciągnie się i nie kończy, ale... przynajmniej widac efelty.. A nie jak np. z instalacja odkurzacza centralnego czy podłogówką. Poszła kasa, a nie widać namacalnych efektów od razu... :wink:

no wiesz ? ty to potrafisz czleka na duchu "podniesc" :-?

maksiaczek wlasnie zauwazylam zapisek w twoim profilu 8) :lol:

ty wiesz , co na ten temat mam do powiedzenia :D

http://republika.pl/blog_sh_4128520/5689315/tr/glaszcze.gifhttp://forum.gleitz.info/images/smilies/kuss.gif

no wiesz ? ty to potrafisz czleka na duchu "podniesc" :-?

maksiaczek wlasnie zauwazylam zapisek w twoim profilu 8) :lol:

ty wiesz , co na ten temat mam do powiedzenia :D

http://republika.pl/blog_sh_4128520/5689315/tr/glaszcze.gifhttp://forum.gleitz.info/images/smilies/kuss.gif

tak mi smutno było to sobie napisałem, ale w ciebie nigdy nie wątpiłem najdroższa..

m.

Maksiu, ja nie wiem, czy Ty wiesz, że ja Ciebie już zapisałam na imprezę u mnie we wrześniu. :D 8)

Jeśli nie boisz się spania na sianie. :p :lol:

doniesiono mi :) to miłe z Twoje strony szefowo fanklubu :)

będziemy musieli jednak bardzo poważnie porozmawiać o tym w okolicach końca sierpnia, bowiem sprawy mogą sie bardzo mocno skomplikować i na razie nic więcej nie powiem na ten temat żebyś miała dużą zagwozdkę

pozdrawiam

m.

Maksiu, ja nie wiem, czy Ty wiesz, że ja Ciebie już zapisałam na imprezę u mnie we wrześniu. :D 8)

Jeśli nie boisz się spania na sianie. :p :lol:

doniesiono mi :) to miłe z Twoje strony szefowo fanklubu :)

będziemy musieli jednak bardzo poważnie porozmawiać o tym w okolicach końca sierpnia, bowiem sprawy mogą sie bardzo mocno skomplikować i na razie nic więcej nie powiem na ten temat żebyś miała dużą zagwozdkę

pozdrawiam

m.

Nie wiem, jak Ty możesz w ten sposób znęcać się nade mną. :o

Wiem, wiem, nie mam takich ładnych nóg jak Frosia... :p

Będę więc czekała na jakieś bliższe informacje, jak na brzydkie dziewczynki przystało. :(

Będę więc czekała na jakieś bliższe informacje, jak na brzydkie dziewczynki przystało. :(

Ależ droga DPSiu, trochę opacznie zrozumiałaś moje zamiary, nie mam zamiaru znęcać sie nad Tobą, a jedynie wzbudzić Twoje zainteresowanie.

i nie ma to nic wspólnego z Frosią :)

no poza tym, Ty jesteś szefową fanklubu, a to nie byle jaka funkcja, inne dziewczyny mogą tylko o tym pomarzyć :)

pozdrawiam

m.

ps. więcej luzu kochana :)

Ależ droga DPSiu, trochę opacznie zrozumiałaś moje zamiary, nie mam zamiaru znęcać sie nad Tobą, a jedynie wzbudzić Twoje zainteresowanie.

i nie ma to nic wspólnego z Frosią :)

no poza tym, Ty jesteś szefową fanklubu, a to nie byle jaka funkcja, inne dziewczyny mogą tylko o tym pomarzyć :)

pozdrawiam

m.

ps. więcej luzu kochana :)

tym razem udalo ci sie rozczarowac ....mnie :cry: :cry: :cry:

juz namawialam Froscha do pozostania w domu , a ty sie wahasz : http://www.mysticlords.de/forum/styles/standard/smilies/crying.gif

co do wyzszosci depeesi nad nami , szarakami nie mam watpliwosci

a nogami moja kochana mozemy sie nawet zamienic, bo moich strasznie nie lubie :-? :wink:

tym razem udalo ci sie rozczarowac ....mnie :cry: :cry: :cry:

juz namawialam Froscha do pozostania w domu , a ty sie wahasz : http://www.mysticlords.de/forum/styles/standard/smilies/crying.gif

co do wyzszosci depeesi nad nami , szarakami nie mam watpliwosci

a nogami moja kochana mozemy sie nawet zamienic, bo moich strasznie nie lubie :-? :wink:

kurcze... mam ostatnio problem z artykułowaniem swoich myśli...

zdanie: "i nie ma to nic wspólnego z Frosią" powinno brzmieć: "i to nie ma nic wspólnego z ładnymi nogami Frosii"

i ja sie nie waham.. bo jeśli będzie to możliwe i DPSia mnie przyjmie to przyjadę na pewno

wybaczysz najdroższa?

buziaczki

m.