kaśka maciej 25.05.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Nie, nie byłam ale jadąc do Krakau często jedzie się przez moją mieścinę Pociągiem też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.05.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Nie, nie byłam ale jadąc do Krakau często jedzie się przez moją mieścinę Pociągiem też znaczy się jaką?? jeśli to nie tajemnica oczywiście.. może być na priv pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 To trzymam za słowo Maksiu. Kasiu, a Ty nie byłas w Krakowie w ostatnią środę, czy w ogóle ? Tak czy inaczej jak będziesz to tez Cię zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 To trzymam za słowo Maksiu. Kasiu, a Ty nie byłas w Krakowie w ostatnią środę, czy w ogóle ? Tak czy inaczej jak będziesz to tez Cię zapraszam . Sonika, do Krakowa mam rzut beretem Jadąc z pólnocy często trzeba przez ten mój drajdól przejechać A do Krakowa się wybieram wkrótce. Trza dzieciom w końcu Wawel w środku pokazać, a ie tylko z zewnątrz Dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 To ciekawe gdzie Ty mieszkasz? Główkuję i główkuję - w Kielcach, w Jędrzejowie? Jak będziesz się wybierać daj znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Maksiu a co Ty chciałeś mieć lepiej niż inni Tak to już jest z tą wykończeniówką, niektórym to się ona wcale nie kończy ale i tak jest fajnie Głowa do góry i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Wykończeniówka ciągnie się i nie kończy, ale... przynajmniej widac efelty.. A nie jak np. z instalacja odkurzacza centralnego czy podłogówką. Poszła kasa, a nie widać namacalnych efektów od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2008 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Wykończeniówka ciągnie się i nie kończy, ale... przynajmniej widac efelty.. A nie jak np. z instalacja odkurzacza centralnego czy podłogówką. Poszła kasa, a nie widać namacalnych efektów od razu... a tam.. odkurzacz widać.. rury wystają z podłogi i ze ścian pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2008 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Hej Maksiu, fajnie że znowu działasz , ale roboty nie zazdroszczę. Pozdrawiam też M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Wykończeniówka ciągnie się i nie kończy, ale... przynajmniej widac efelty.. A nie jak np. z instalacja odkurzacza centralnego czy podłogówką. Poszła kasa, a nie widać namacalnych efektów od razu... no wiesz ? ty to potrafisz czleka na duchu "podniesc" maksiaczek wlasnie zauwazylam zapisek w twoim profilu ty wiesz , co na ten temat mam do powiedzenia http://republika.pl/blog_sh_4128520/5689315/tr/glaszcze.gifhttp://forum.gleitz.info/images/smilies/kuss.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Wykończeniówka ciągnie się i nie kończy, ale... przynajmniej widac efelty.. A nie jak np. z instalacja odkurzacza centralnego czy podłogówką. Poszła kasa, a nie widać namacalnych efektów od razu... no wiesz ? ty to potrafisz czleka na duchu "podniesc" maksiaczek wlasnie zauwazylam zapisek w twoim profilu ty wiesz , co na ten temat mam do powiedzenia http://republika.pl/blog_sh_4128520/5689315/tr/glaszcze.gifhttp://forum.gleitz.info/images/smilies/kuss.gif tak mi smutno było to sobie napisałem, ale w ciebie nigdy nie wątpiłem najdroższa.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Maksiu, ja nie wiem, czy Ty wiesz, że ja Ciebie już zapisałam na imprezę u mnie we wrześniu. Jeśli nie boisz się spania na sianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Maksiu, ja nie wiem, czy Ty wiesz, że ja Ciebie już zapisałam na imprezę u mnie we wrześniu. Jeśli nie boisz się spania na sianie. doniesiono mi to miłe z Twoje strony szefowo fanklubu będziemy musieli jednak bardzo poważnie porozmawiać o tym w okolicach końca sierpnia, bowiem sprawy mogą sie bardzo mocno skomplikować i na razie nic więcej nie powiem na ten temat żebyś miała dużą zagwozdkę pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A ja to się cieszę, że w końcu ruszyłeś Wszystkim wykończeniowym depresjon mówię stanowcze NIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2008 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Maksiu, ja nie wiem, czy Ty wiesz, że ja Ciebie już zapisałam na imprezę u mnie we wrześniu. Jeśli nie boisz się spania na sianie. doniesiono mi to miłe z Twoje strony szefowo fanklubu będziemy musieli jednak bardzo poważnie porozmawiać o tym w okolicach końca sierpnia, bowiem sprawy mogą sie bardzo mocno skomplikować i na razie nic więcej nie powiem na ten temat żebyś miała dużą zagwozdkę pozdrawiam m. Nie wiem, jak Ty możesz w ten sposób znęcać się nade mną. Wiem, wiem, nie mam takich ładnych nóg jak Frosia... Będę więc czekała na jakieś bliższe informacje, jak na brzydkie dziewczynki przystało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2008 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Nie wiem, jak Ty możesz w ten sposób znęcać się nade mną. Wiem, wiem, nie mam takich ładnych nóg jak Frosia... Będę więc czekała na jakieś bliższe informacje, jak na brzydkie dziewczynki przystało. Ależ droga DPSiu, trochę opacznie zrozumiałaś moje zamiary, nie mam zamiaru znęcać sie nad Tobą, a jedynie wzbudzić Twoje zainteresowanie. i nie ma to nic wspólnego z Frosią no poza tym, Ty jesteś szefową fanklubu, a to nie byle jaka funkcja, inne dziewczyny mogą tylko o tym pomarzyć pozdrawiam m. ps. więcej luzu kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Nie wiem, jak Ty możesz w ten sposób znęcać się nade mną. Wiem, wiem, nie mam takich ładnych nóg jak Frosia... Będę więc czekała na jakieś bliższe informacje, jak na brzydkie dziewczynki przystało. Ależ droga DPSiu, trochę opacznie zrozumiałaś moje zamiary, nie mam zamiaru znęcać sie nad Tobą, a jedynie wzbudzić Twoje zainteresowanie. i nie ma to nic wspólnego z Frosią no poza tym, Ty jesteś szefową fanklubu, a to nie byle jaka funkcja, inne dziewczyny mogą tylko o tym pomarzyć pozdrawiam m. ps. więcej luzu kochana tym razem udalo ci sie rozczarowac ....mnie juz namawialam Froscha do pozostania w domu , a ty sie wahasz : http://www.mysticlords.de/forum/styles/standard/smilies/crying.gif co do wyzszosci depeesi nad nami , szarakami nie mam watpliwosci a nogami moja kochana mozemy sie nawet zamienic, bo moich strasznie nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 tym razem udalo ci sie rozczarowac ....mnie juz namawialam Froscha do pozostania w domu , a ty sie wahasz : http://www.mysticlords.de/forum/styles/standard/smilies/crying.gif co do wyzszosci depeesi nad nami , szarakami nie mam watpliwosci a nogami moja kochana mozemy sie nawet zamienic, bo moich strasznie nie lubie kurcze... mam ostatnio problem z artykułowaniem swoich myśli... zdanie: "i nie ma to nic wspólnego z Frosią" powinno brzmieć: "i to nie ma nic wspólnego z ładnymi nogami Frosii" i ja sie nie waham.. bo jeśli będzie to możliwe i DPSia mnie przyjmie to przyjadę na pewno wybaczysz najdroższa? buziaczki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 daj spokoj maksiu z tymi nogami w koncu i tak ida na bok rany Julek !!! bardzo chcialabym sie z toba spotkac , trzymam kciuki pelne sliny , zeby sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 aaaa....zapomnialabym.......wszystko ci wybacze , tylko wez no przyjedz do tej stodoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts