maksiu 10.06.2008 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no dobrze dziewczyny, tośmy się wycałowali.. a teraz proszę konstruktywnie o kuchni i agdpozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 10.06.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Nie jest wykluczone, ze przyłaczę do prymulkowiczów, jestem zainteresowana domem w prymulkach2, jednak musimy go podpiwniczyć, ze względu na skarpę. Domek jest sympatyczny i prosty:) Chcielibyśmy jednak go ciutkę powiększyć tak jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 czy to znaczy , ze juz koniec z calowaniem ?? co do kuchni to sie tylko wypowiem, ze nie ma sie w niej czego czepic jak dla mnie ideal zlew ? uzytkuje od wielu lat tylko stalowe i wiem , ze im mniejszy połysk , tym mniej z nim roboty (przy utrzymaniu w czystosci) granitowy ma zdaje sie kasia i mayland, ale glowy nie dam , niech sie same wypowiedza pozwol mi choc troche cie wysciskac , bitte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kuchnia okey! Zlewu stalowego używam od ponad 12 lat (tego samego) i właściwie nie narzekam. Bywa upierdliwy, bo wypada go raz na jakiś czas przetrzeć, coby ładniej wyglądał! W nowym domu marzy mi się granitowy, ale tutaj mogą się wypowiedzieć inni, takowy posiadający (Verunia też ma granitowy). Jeśli chodzi o AGD to nastawiam się na Whirpoola lub Bosha, a aktualnie mam Ardo (nie narzekam). O pozwolenie nie pytam i przesyłąm buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 czy to znaczy , ze juz koniec z calowaniem ?? co do kuchni to sie tylko wypowiem, ze nie ma sie w niej czego czepic jak dla mnie ideal zlew ? uzytkuje od wielu lat tylko stalowe i wiem , ze im mniejszy połysk , tym mniej z nim roboty (przy utrzymaniu w czystosci) granitowy ma zdaje sie kasia i mayland, ale glowy nie dam , niech sie same wypowiedza pozwol mi choc troche cie wysciskac , bitte ależ czy ja napisałem że koniec z buziakami? napisałem tylko że chciałbym poznać wasze zdanie na temat kuchni, kto się wypowiedział proszę do ściskania i buziakowania :D zastanawiam się na temat tego zlewu.. widziałem nawet nie drogi z kamienia, i był w zasadzie taki jaki chcemy, czyli tgz. 1,5 komory i ociekacz. a co do sprzętu to nadal pustka w głowie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kuchnia okey! Zlewu stalowego używam od ponad 12 lat (tego samego) i właściwie nie narzekam. Bywa upierdliwy, bo wypada go raz na jakiś czas przetrzeć, coby ładniej wyglądał! W nowym domu marzy mi się granitowy, ale tutaj mogą się wypowiedzieć inni, takowy posiadający (Verunia też ma granitowy). Jeśli chodzi o AGD to nastawiam się na Whirpoola lub Bosha, a aktualnie mam Ardo (nie narzekam). O pozwolenie nie pytam i przesyłąm buziaki Dzięki za info o zlewie i agd.. wiem że ardo nie bardzo chce, bo nie mam dobrych doświadczeń. buziaczki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 mialam kiedys pralke z ardo i.......obiecalam sobie nigdy wiecej nie kupic czegokolwiek wyprodukowanego przez te firme ale...kupilam... kuchenke gazowa . ....gotuje sie na niej niezle i piecze , ale.....paskudna do czyszczenia ...stal jakas taka nijaka mam zmywarke AEG ...chwale sobie i lodowke Siemens , tez dobra , ale ten sprzet ma juz kilka lat .....teraz pewnie tansze i lepsze robia swiezo wybudowane dziewczyny ci pomoga no to ...danke ...http://forum.zooplus.co.uk/images/smilies/hug202.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Jestem zaprzysięgłą zwolenniczką Mastercooka. Pralkę mamy już prawie 10 lat, ani jednej awarii. Pszczółka. Cicha i niezawodna. Lodówka ma teraz 2 lata. Też cichutka i niezawodna. Kuchenka wieeeeeloletnia - pszczółka. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM. I ściskam. Buziaczki takoż slę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.06.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Jestem zaprzysięgłą zwolenniczką Mastercooka. Pralkę mamy już prawie 10 lat, ani jednej awarii. Pszczółka. Cicha i niezawodna. Lodówka ma teraz 2 lata. Też cichutka i niezawodna. Kuchenka wieeeeeloletnia - pszczółka. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM. I ściskam. Buziaczki takoż slę. Dzięki za opinie, lodówke mam elektroluxa, też jestem z niej zadowolony buzaki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.06.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Maksiu, ja jeszcze żadnego sprzętu nie mam poza piekarnikiem Aristona, ale przyszłam buziaki Ci dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.06.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Maksiu, ja jeszcze żadnego sprzętu nie mam poza piekarnikiem Aristona, ale przyszłam buziaki Ci dać oczywiśćie AGD jest bardzo ważne, ale buziaki wcale nie mniej :D buziaki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.06.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Maksiu, ja jeszcze żadnego sprzętu nie mam poza piekarnikiem Aristona, ale przyszłam buziaki Ci dać oczywiśćie AGD jest bardzo ważne, ale buziaki wcale nie mniej :D buziaki m. Ja tam Cię całować nie będę, ale też przyszedłem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.06.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Maksiu, ja jeszcze żadnego sprzętu nie mam poza piekarnikiem Aristona, ale przyszłam buziaki Ci dać oczywiśćie AGD jest bardzo ważne, ale buziaki wcale nie mniej :D buziaki m. Ja tam Cię całować nie będę, ale też przyszedłem Pozdrawiam ależ dlaczego? ostatnio dwóch panów jest trendy :D no dobra... żartowałem.. dzięki za odwiedziny buziaczki dla dziewczyn m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 maksiu ty ich caluj ......one zepsute sa do cna nie to co ja http://gifwelt.info/gif/liebe/014.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 maksiu ty ich caluj ......one zepsute sa do cna nie to co ja http://gifwelt.info/gif/liebe/014.gif ależ Frosiu... no to ja przecież ani razu chwili nie wątpiłem w ciebie... oj nie odpędzisz sie ode mnie w tej stodole :* m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 upsss..wydawalo mi sie , ze chcialam , abys tych dziewczyn NIE calowal ale musialam byc silnie podniecona piszac do Ciebie ukochany maksiu ale widze, ze czytasz mi w myslach ......o tej stodolce tez juz myslalam .....zamierzam byc w niej jak najblizej Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 upsss..wydawalo mi sie , ze chcialam , abys tych dziewczyn NIE calowal ale musialam byc silnie podniecona piszac do Ciebie ukochany maksiu ale widze, ze czytasz mi w myslach ......o tej stodolce tez juz myslalam .....zamierzam byc w niej jak najblizej Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No, no, ja już nie wiem co z Wami robić. Chyba każę oświadczenie podpisać, że do gospodarzy nie będą kierowane wnioski o alimenta. Zamierzam być jak najbliżej Królika. Jako szefowa fan-klubu Maksia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.06.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No, no, ja już nie wiem co z Wami robić. Chyba każę oświadczenie podpisać, że do gospodarzy nie będą kierowane wnioski o alimenta. Zamierzam być jak najbliżej Królika. Jako szefowa fan-klubu Maksia. no proszę jaka szefowa asekuracyjna.... no to widzisz najdroższa Frosiu... DPS nie będzie Ci robić konkurencji :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Buzi poranne przyszłam dać http://mystiquelounge.my.funpic.de/smiles_neu/kuss.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts