Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Maksiu, czy Ty nadal siedzisz w tym dole :roll:

Depsia, jak się Stary postaramy, to Go dopuścimy :wink: :D

Dzień dobry :D

Witaj Brazunia

wiesz... zadajesz mi ciężkie pytanie... sam nie wiem czy siedzę czy nie, bo ostatnio kompletnie na nic nie mam czasu, nawet na forum zaglądam z dużego doskoku. Już się nie mogę doczekać urlopu, a tu jeszcze 5 tygodniu, a od urlopu będzie zależało kiedy będziemy mieszkać, tzn. od tego jak dużo uda sie zrobić podczas urlopu. Na razie tylko soboty i kawałki niedziel, ciągle za mało...

A teraz jeszcze zobaczyłem taras u Arcobaleno i mną wstrząsnęło, że też chce taki... no i weź człowieku zajrzyj na chwilę na FM to tylko stresu się można nabawić....

buziaczki

pozdrawiam

m.

Ufff!!! Muszę przyznać, że zaczęłam juz liny ratunkowe szykować do "Akcji dół" :D

Ale mnie zaintrygowałeś!!!! Lecę do Arco obglądnąć :D

A Tobie życzę więcej wolnego czasu i jak najszybszej przeprowadzki do - powiedzmy - wykończonego domu :D

Ufff!!! Muszę przyznać, że zaczęłam juz liny ratunkowe szykować do "Akcji dół" :D

Ale mnie zaintrygowałeś!!!! Lecę do Arco obglądnąć :D

A Tobie życzę więcej wolnego czasu i jak najszybszej przeprowadzki do - powiedzmy - wykończonego domu :D

Dzięki za chęci, to naprawdę ważne...

nadal łamię sobie głowę nad sprzętem agd,

o ile okap i zlewozmywak juz wybrany

o tyle płyta gazowa i piekarnik nadal daleko w polu.... czuje jakby za chwilę miała mi pęknąć głowa... na szczęście na razie odpuszczamy sobie zmywarkę, bo byłby jeszcze jeden wrzód na żołądku.

jak wrażenia z tarasu? jadę w poniedziałek lub wtorek oglądać na żywca :D

buziaki

m.

nadal łamię sobie głowę nad sprzętem agd,

o ile okap i zlewozmywak juz wybrany

o tyle płyta gazowa i piekarnik nadal daleko w polu.... czuje jakby za chwilę miała mi pęknąć głowa... na szczęście na razie odpuszczamy sobie zmywarkę, bo byłby jeszcze jeden wrzód na żołądku.

m.

może verunia pomoże ..... też szuka 8) :wink:

Maksiu, na pewno uda się sporo, choć pamiętaj, proszę, żeby nie być zbyt dokładnym i nie szukać dziury w całym. :wink: :lol:

Buziaczki od fan-clubu. :oops: :D

przyznam Ci się do czegoś.... cierpię, bo musze robić rzeczy aby jak najszybciej kończyć, choć wiem że powinny być zrobione lepiej... to jest okrutne..

re buziaczki dla fan-clubu, że specjalną bonus-premia dla szefowej.

m.

przyznam Ci się do czegoś.... cierpię, bo musze robić rzeczy aby jak najszybciej kończyć, choć wiem że powinny być zrobione lepiej... to jest okrutne..

re buziaczki dla fan-clubu, że specjalną bonus-premia dla szefowej.

m.

Dziękuję, buziaczki dotarły i bardzo miłe są. :D

Zobaczysz, jeszcze troszkę, a opanujesz sztukę szybkigo kończenia i nawet może Ci się spodoba. :wink: :lol:

Maksiu, układ kuchni masz .. prawie taki sam jak u mnie... :o

U mnie jest szafeczka 25cm, okap i kuchenka 60cm, potem szafeczka 25cm i szafka narożna (kołowrotek). Potem mamy chyba już identycznie.

Zlew 1,5 z ociekaczem ma franke, granitowy, płyta Amika indukcyjna, zmywarka bosch, lodówka whirpool side by side, mikofala whirpool, pralka whirpool 7 zmysłów, piekarnik amika, blaty konglomerat.

Z chęcią odpowiem na Twoje pytania.. 8)

Na pewno uda Ci się wszystko podczas urlopu i szybciutko wprowadzisz się. :wink:

Maksiu, układ kuchni masz .. prawie taki sam jak u mnie... :o

U mnie jest szafeczka 25cm, okap i kuchenka 60cm, potem szafeczka 25cm i szafka narożna (kołowrotek). Potem mamy chyba już identycznie.

Zlew 1,5 z ociekaczem ma franke, granitowy, płyta Amika indukcyjna, zmywarka bosch, lodówka whirpool side by side, mikofala whirpool, pralka whirpool 7 zmysłów, piekarnik amika, blaty konglomerat.

Z chęcią odpowiem na Twoje pytania.. 8)

Na pewno uda Ci się wszystko podczas urlopu i szybciutko wprowadzisz się. :wink:

Witaj Krzychu..

szkoda, że tak późno się objawiłeś w temacie sprzętu, nasz już kupiony, zapłacony, będzie do odbioru w piątek.

Wybraliśmy sobie tak:

1. płyta gazowa

2. piekarnik

3. okap

4. lodówka - coś podobnego do tej, ale kupiona była w zeszłym roku, a to młodsza siostra tej naszej.

5. zlew - Dante stal dekor, 1,5 komory+ ociekacz

zmywarka musi poczekać, bo wazniejszy od niej jest płot do zrobienia, bo stary się już przewraca

Kuchnia ma być zmontowana na koniec lipca, ale chyba lekko przesunę termin na sierpień, bo się nie wyrobie z przygotowaniem kuchni, bo ostatnio sporo czasu poszło na prace ziemno-szambiarskie.

pozdrawiam serdecznie

m.

Maksiu, znakiem tego przeprowadzka tuż tuż!!! :D

Fajnie, nie???

Buziaki :D

przełom wrzesień/październik - jak dobrze pójdzie... 3maj kciuki aby poszło dobrze

buziaki

m.

u mnie jak (bardzo) dobrze pójdzie to będzie przełom sierpień/wrzesień :D

trzymam kciuki za nas oboje :wink:

Maksiu, znakiem tego przeprowadzka tuż tuż!!! :D

Fajnie, nie???

Buziaki :D

przełom wrzesień/październik - jak dobrze pójdzie... 3maj kciuki aby poszło dobrze

buziaki

m.

u mnie jak (bardzo) dobrze pójdzie to będzie przełom sierpień/wrzesień :D

trzymam kciuki za nas oboje :wink:

no to trzymamy wspólne.. co 4 kciuki to nie dwa :D

pozdrawiam

m