DPS 22.06.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Maksiu, naprawdę, ten drugi boczek to już powinien dla mnie zostać, skoro jeden dla Frosi. Czy z Brazą to już będzie... hm... orgia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Maksiu, naprawdę, ten drugi boczek to już powinien dla mnie zostać, skoro jeden dla Frosi. Czy z Brazą to już będzie... hm... orgia? Będzie http://emoty.klimacik.pl/mini/2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Brazunia, a co Ty tak zęby suszysz? Ja się muszę zastanowić nad tą orgią, bo mój Stary mówi, że na to zgody nie daje. Chyba, że go dopuścimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Maksiu, czy Ty nadal siedzisz w tym dole Depsia, jak się Stary postaramy, to Go dopuścimy Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Maksiu, czy Ty nadal siedzisz w tym dole Depsia, jak się Stary postaramy, to Go dopuścimy Dzień dobry Witaj Brazunia wiesz... zadajesz mi ciężkie pytanie... sam nie wiem czy siedzę czy nie, bo ostatnio kompletnie na nic nie mam czasu, nawet na forum zaglądam z dużego doskoku. Już się nie mogę doczekać urlopu, a tu jeszcze 5 tygodniu, a od urlopu będzie zależało kiedy będziemy mieszkać, tzn. od tego jak dużo uda sie zrobić podczas urlopu. Na razie tylko soboty i kawałki niedziel, ciągle za mało... A teraz jeszcze zobaczyłem taras u Arcobaleno i mną wstrząsnęło, że też chce taki... no i weź człowieku zajrzyj na chwilę na FM to tylko stresu się można nabawić.... buziaczki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ufff!!! Muszę przyznać, że zaczęłam juz liny ratunkowe szykować do "Akcji dół" Ale mnie zaintrygowałeś!!!! Lecę do Arco obglądnąć A Tobie życzę więcej wolnego czasu i jak najszybszej przeprowadzki do - powiedzmy - wykończonego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ufff!!! Muszę przyznać, że zaczęłam juz liny ratunkowe szykować do "Akcji dół" Ale mnie zaintrygowałeś!!!! Lecę do Arco obglądnąć A Tobie życzę więcej wolnego czasu i jak najszybszej przeprowadzki do - powiedzmy - wykończonego domu Dzięki za chęci, to naprawdę ważne... nadal łamię sobie głowę nad sprzętem agd, o ile okap i zlewozmywak juz wybrany o tyle płyta gazowa i piekarnik nadal daleko w polu.... czuje jakby za chwilę miała mi pęknąć głowa... na szczęście na razie odpuszczamy sobie zmywarkę, bo byłby jeszcze jeden wrzód na żołądku. jak wrażenia z tarasu? jadę w poniedziałek lub wtorek oglądać na żywca buziaki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 nadal łamię sobie głowę nad sprzętem agd, o ile okap i zlewozmywak juz wybrany o tyle płyta gazowa i piekarnik nadal daleko w polu.... czuje jakby za chwilę miała mi pęknąć głowa... na szczęście na razie odpuszczamy sobie zmywarkę, bo byłby jeszcze jeden wrzód na żołądku. m. może verunia pomoże ..... też szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Maksiu, na pewno uda się sporo, choć pamiętaj, proszę, żeby nie być zbyt dokładnym i nie szukać dziury w całym. Buziaczki od fan-clubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Maksiu, na pewno uda się sporo, choć pamiętaj, proszę, żeby nie być zbyt dokładnym i nie szukać dziury w całym. Buziaczki od fan-clubu. przyznam Ci się do czegoś.... cierpię, bo musze robić rzeczy aby jak najszybciej kończyć, choć wiem że powinny być zrobione lepiej... to jest okrutne.. re buziaczki dla fan-clubu, że specjalną bonus-premia dla szefowej. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Taras fajny Bardzo mi się takie podobają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 przyznam Ci się do czegoś.... cierpię, bo musze robić rzeczy aby jak najszybciej kończyć, choć wiem że powinny być zrobione lepiej... to jest okrutne.. re buziaczki dla fan-clubu, że specjalną bonus-premia dla szefowej. m. Dziękuję, buziaczki dotarły i bardzo miłe są. Zobaczysz, jeszcze troszkę, a opanujesz sztukę szybkigo kończenia i nawet może Ci się spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11917_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11917_prev.gif http://www.gifcenter.prv.pl/images/zebole.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.07.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Maksiu, układ kuchni masz .. prawie taki sam jak u mnie... U mnie jest szafeczka 25cm, okap i kuchenka 60cm, potem szafeczka 25cm i szafka narożna (kołowrotek). Potem mamy chyba już identycznie. Zlew 1,5 z ociekaczem ma franke, granitowy, płyta Amika indukcyjna, zmywarka bosch, lodówka whirpool side by side, mikofala whirpool, pralka whirpool 7 zmysłów, piekarnik amika, blaty konglomerat. Z chęcią odpowiem na Twoje pytania.. Na pewno uda Ci się wszystko podczas urlopu i szybciutko wprowadzisz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Maksiu, układ kuchni masz .. prawie taki sam jak u mnie... U mnie jest szafeczka 25cm, okap i kuchenka 60cm, potem szafeczka 25cm i szafka narożna (kołowrotek). Potem mamy chyba już identycznie. Zlew 1,5 z ociekaczem ma franke, granitowy, płyta Amika indukcyjna, zmywarka bosch, lodówka whirpool side by side, mikofala whirpool, pralka whirpool 7 zmysłów, piekarnik amika, blaty konglomerat. Z chęcią odpowiem na Twoje pytania.. Na pewno uda Ci się wszystko podczas urlopu i szybciutko wprowadzisz się. Witaj Krzychu.. szkoda, że tak późno się objawiłeś w temacie sprzętu, nasz już kupiony, zapłacony, będzie do odbioru w piątek. Wybraliśmy sobie tak: 1. płyta gazowa 2. piekarnik 3. okap 4. lodówka - coś podobnego do tej, ale kupiona była w zeszłym roku, a to młodsza siostra tej naszej. 5. zlew - Dante stal dekor, 1,5 komory+ ociekacz zmywarka musi poczekać, bo wazniejszy od niej jest płot do zrobienia, bo stary się już przewraca Kuchnia ma być zmontowana na koniec lipca, ale chyba lekko przesunę termin na sierpień, bo się nie wyrobie z przygotowaniem kuchni, bo ostatnio sporo czasu poszło na prace ziemno-szambiarskie. pozdrawiam serdecznie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Maksiu, znakiem tego przeprowadzka tuż tuż!!! Fajnie, nie??? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Maksiu, znakiem tego przeprowadzka tuż tuż!!! Fajnie, nie??? Buziaki przełom wrzesień/październik - jak dobrze pójdzie... 3maj kciuki aby poszło dobrze buziaki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Maksiu, znakiem tego przeprowadzka tuż tuż!!! Fajnie, nie??? Buziaki przełom wrzesień/październik - jak dobrze pójdzie... 3maj kciuki aby poszło dobrze buziaki m. u mnie jak (bardzo) dobrze pójdzie to będzie przełom sierpień/wrzesień trzymam kciuki za nas oboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.07.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Maksiu, znakiem tego przeprowadzka tuż tuż!!! Fajnie, nie??? Buziaki przełom wrzesień/październik - jak dobrze pójdzie... 3maj kciuki aby poszło dobrze buziaki m. u mnie jak (bardzo) dobrze pójdzie to będzie przełom sierpień/wrzesień trzymam kciuki za nas oboje no to trzymamy wspólne.. co 4 kciuki to nie dwa pozdrawiam m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts