braza 14.07.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Maksiu, znakiem tego przeprowadzka tuż tuż!!! Fajnie, nie??? Buziaki przełom wrzesień/październik - jak dobrze pójdzie... 3maj kciuki aby poszło dobrze buziaki m. u mnie jak (bardzo) dobrze pójdzie to będzie przełom sierpień/wrzesień trzymam kciuki za nas oboje no to trzymamy wspólne.. co 4 kciuki to nie dwa pozdrawiam m To jeszcze moje doliczcie ... razem 6 kciuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.07.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Też będę trzymał kciuki.. Linik do płyty gazowej nie otwiera się.. Ja mam elektryczną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Witanko poranne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Witanko poranne witanko... bardzo ładny dzień nam nastał...oby tylko dotrwał taki do końca :D dziś przywiozą mi sprzęt agd :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Też będę trzymał kciuki.. Linik do płyty gazowej nie otwiera się.. Ja mam elektryczną... Dzięki kolego... a co do płyty.. to chyba właśnie skończyli ją sprzedawać w euroagd.. masz tu nowy link: http://www.domar-bydgoszcz.pl/opis.php?id=15546 dziś mają mi tą płytę przywieźć pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Maksiu, powiedz mi, czy zakupy robiłeś przez sieć, czy w sklepie?? Ja mam EuroAGD pod nosem i przymierzam się do zmywarki. Skąd lepiej zamówić ... w sklepie, czy w sieci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Maksiu, powiedz mi, czy zakupy robiłeś przez sieć, czy w sklepie?? Ja mam EuroAGD pod nosem i przymierzam się do zmywarki. Skąd lepiej zamówić ... w sklepie, czy w sieci?? generalnie to ceny w sklepie i w necie sa prawie identyczne.. problemem może byc to że nie wszystko kupisz w necie, ale odwrotnie też się zdarza, że tylko w sklepie Ja kupowałem w necie, bo u mnie w sklepie, delikatnie mówiąc... kiepska obsługa, no druga rzecz, ze w necie mogłem zapłacić przelewem, a nie mam takiego dużego limitu na karcie, aby zapłacić nią w sklepie, a jak mam iść do banku po gotówkę, to dostaję gęsiej skórki..brrr Ale co ciekawe, możesz zamówić w necie, ale odebrać sobie w sklepie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dzięki, dzięki A co do obsługi w EuroAGD to widzę, że jaka zaraza chyba tam panuje Rozchodzi się na kraj cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dzięki, dzięki A co do obsługi w EuroAGD to widzę, że jaka zaraza chyba tam panuje Rozchodzi się na kraj cały no niestety.. przychodzi człowiek chce zostawić kasę... a obsługa zachowuje się jakby pracowali tam za karę, nie cierpie tego, dlatego wybrałem internet m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 A może i faktycznie ukarani ... Ciekawe, ile wezma za przywiezienie i wtachanie na górę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 A może i faktycznie ukarani ... Ciekawe, ile wezma za przywiezienie i wtachanie na górę?? dostawa za sprzęt 'duże' agd.. (lodówki, pralki, zmywarki itd) to 39,95 i wniosą Ci to i postawią na miejsce, przynajmniej masz prawo się tego domagać za tą cenę pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Maksiu, ale to zamówienie "sieciowe" czy sklepowe??? W sieci tej zmywarki, jaką chcę, nie znalazłam, raczej w sklepie zamówię. Te niecałe 40 dychy to stała taksa u nich, wiesz coś o tym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Maksiu, ale to zamówienie "sieciowe" czy sklepowe??? W sieci tej zmywarki, jaką chcę, nie znalazłam, raczej w sklepie zamówię. Te niecałe 40 dychy to stała taksa u nich, wiesz coś o tym??? a jaką chcesz zmywarkę? podaj proszę model taksa jest stała, bez względu czy jeden sprzęt czy pięć... ewentualnie dodatkowo 10zł za uszczegółowienie godzin dostawy, normalnie to jest miedzy 10 -20, a za te 10zł mozesz wybrac miedzy 10-15 lub 15-20... pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Elektrolux ESF46010. Na stronie mają tylko Favority. (albo ja nie umiem szukać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Elektrolux ESF46010. Na stronie mają tylko Favority. (albo ja nie umiem szukać ) czy to o to chodzi?: http://www.euro.com.pl/zmywarki/electrolux-esf46010.bhtml sorry za głupie pytanie, co to sa Favority? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No mówiłam, że nie umiem szukać A favority to rodzaje zmywarek AEG-Elektrolux i takie właśnie otwierały mi się na pierwszej stronie. O, tak: http://www.euro.com.pl/zmywarki,a1,i1.bhtml I nic więcej nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No mówiłam, że nie umiem szukać A favority to rodzaje zmywarek AEG-Elektrolux i takie właśnie otwierały mi się na pierwszej stronie. O, tak: http://www.euro.com.pl/zmywarki,a1,i1.bhtml I nic więcej nie znalazłam no widzisz... codziennie sie mozna czegoś nowego nauczyc a jak cenowo ta Twoja zmywarka, tak jak w sklepie? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Tak, dokładnie!! Znalazłam tańsze co prawda, ale jak doliczyć do tego koszty wysyłki to na jedno właściwie wychodzi. Chyba skończy się na sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Tak, dokładnie!! Znalazłam tańsze co prawda, ale jak doliczyć do tego koszty wysyłki to na jedno właściwie wychodzi. Chyba skończy się na sklepie tak czy siak... przynajmniej można było pogrzebać po sklepach m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 W tym grzebaniu zaczynam nabieram wprawy Miłęgo dzionka Maksiu Powinnam chyba rozpocząć nierówną walkę z codziennymi obowiązkami Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts