maksiu 18.07.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 W tym grzebaniu zaczynam nabieram wprawy Miłęgo dzionka Maksiu Powinnam chyba rozpocząć nierówną walkę z codziennymi obowiązkami Dzięki za pomoc również miłego dnia.... czas zabrać się za pracę a co do pomocy, to cała przyjemność po mojej stronie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Maksiu, mam nadzieję, że w domku walczysz Miłęgo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.07.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Maksiu, mam nadzieję, że w domku walczysz Miłęgo masz rację moja droga, dziś niedziela na budowie.. ale tak rodzinnie, z grillem i w ogóle... przygotowywaliśmy miejsce pod taras, na razie tylko taka namiastka, prawdziwy taras w przyszłym roku... ale i tak radocha ogromna pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Że radocha, to pewne Już sama perspektywa zamiany tej namiastki na element trwały jest warta radości Ja to mam nadzieję, że ta kawa z Kasią to aktualna jest, cooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.07.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Ja to mam nadzieję, że ta kawa z Kasią to aktualna jest, cooooo Nooooooo peeeeeeeeeewnie że aktualna... a myślisz ze czemu zasuwałem w niedziele, aby zrobić tą namiastkę tarasu? buźka m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.07.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Maksiu - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin http://www.flower-delivery-uk.co.uk/images/lumixchoc13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Maksiu nasz kochany!!! 100 lat, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz ... pieniążków!!! Samych szczęśliwości, uśmiechu i radości, słońca na co dzień i blasku w oczach bliskich!!! Tego Ci szefowa fan clubu życzy!!! I dobrze wykorzystaj całą zawartość prezentu!!! http://hotnews.pl/zdjecia/Polska/20071119060019.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Maksiu, no co nic mi nie mówisz że masz urodziny???? Zdrówka i szczęścia, no i do rychłego obaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.07.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Radości, miłości i przeprowadzki!!!!!!!!! http://lotusflowerimages.com/Lotus_Flower_IMGP8189.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.07.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Bardzo serdecznie dziękuje wszystkim za ciepłe życzeniadziś spędziłem bardzo fajnie dzień, calutki na budowie, ledwie rękami ruszam, ale ciesze się przeogromnieJeszcze raz bardzo dziękuje i pozdrawiambuziaczki dla wszystkichm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.07.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Kiedy wpadniesz na kawę z Kasią???(o sobie nie mówię, bo na wabika się nie nadaję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 A ja wpadłam się przywitać i pozdrówka zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Kiedy wpadniesz na kawę z Kasią???(o sobie nie mówię, bo na wabika się nie nadaję ) o ile dobrze pamiętam to miało byc odwrotnie, to ona miała przyjechać do mnie na kawkę i zabrać Ciebie z sobą.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 No to się dogadaliśmy, jak niewidomy z niesłyszącym To ja sie zorientuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Cobyście tylko się wkońcu się nie rozminęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Wow, co tu tak przeciąg hula? Gospodarza nie ma (w moich komentarzach siedzi ), goście się rozeszli, a domek się buduje. Dziś przed nami piękny dzień, a ja mam zamiar się polenić - u nas 33*C w cieniu ma być. Chyba tylko przy basenie dzisiaj da się wysiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.08.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Wow, co tu tak przeciąg hula? Gospodarza nie ma (w moich komentarzach siedzi ), goście się rozeszli, a domek się buduje. Dziś przed nami piękny dzień, a ja mam zamiar się polenić - u nas 33*C w cieniu ma być. Chyba tylko przy basenie dzisiaj da się wysiedzieć. gospodarz się wykańcza, wiec w sposób ograniczony dogląda komentarzy u nas też ma być dziś ukropnie.. pozdrawiam m. ps. nie mam basenu niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Maksiu, proszę bardzo, basen a specialy 4You http://www.aquariuslbm.pl/foto/ckir_konstancin_wanna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11552_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Przyszłam się przywitać i pozdrówka zostawić. Kciuki za wykończenie domku, nie Gospodarza, trzymam. Na pewno będzie dobrze, przeprowadzicie się szybciorem, zobaczysz! Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts