marjucha 10.08.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Powodzenia na urlopie Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.08.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Powodzenia na urlopie Maksiu dzięki kolego.. również powodzenia ze stropami.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.08.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Przyszłam się przywitać i pozdrówka zostawić. Kciuki za wykończenie domku, nie Gospodarza, trzymam. Na pewno będzie dobrze, przeprowadzicie się szybciorem, zobaczysz! Buziaki! dzięki... lece na budowę buziaki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No to walcz, Kolego Sympatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.08.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No to walcz, Kolego Sympatyczny a już wróciłem... dziś niedziela, czyli dzień prac na zewnątrz budynku.. powoli doprowadzam teren do używalności. Jeszce kilka lat i będzie jak u Toli :D no dobra.. żartowałem.. tak nigdy nie będzie.. pozdrawiam m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ładniuni ten różowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Maksiu, landryneczka normalnie A my dzisiaj zakupiliśmy Tikkurilę ale szarą. do kuchni. No zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Maksiu, bardzo ładnie ci wyszło malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ładniuni ten różowy dzięki... w naturze wygląda trochę lepiej m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Maksiu, landryneczka normalnie A my dzisiaj zakupiliśmy Tikkurilę ale szarą. do kuchni. No zobaczymy różowa landrynka powiadasz... oj chyba udziela Ci sie klimat Szanownego.. co?? :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Maksiu, bardzo ładnie ci wyszło malowanie bo ja wiem... wygląda normalnie... tylko się zastanawiam.. i chyba do salonu dam zwykly mat, ta satyna trochę mnie sie przestaje podobać... buziaki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Maksiu, bardzo ładnie ci wyszło malowanie bo ja wiem... wygląda normalnie... tylko się zastanawiam.. i chyba do salonu dam zwykly mat, ta satyna trochę mnie sie przestaje podobać... buziaki m.Myślisz?? Bo ja mam w gabinecie mat i chętnie bym go zamieniła na satynę No ale malować co dwa dni nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 rózowy pokoj jest pikny. ale ja nie jestem obiektywna bo ja mam slabosc do tego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Maksiu, bardzo ładnie ci wyszło malowanie bo ja wiem... wygląda normalnie... tylko się zastanawiam.. i chyba do salonu dam zwykly mat, ta satyna trochę mnie sie przestaje podobać... buziaki m.Myślisz?? Bo ja mam w gabinecie mat i chętnie bym go zamieniła na satynę No ale malować co dwa dni nie będę dlaczego byś zamieniła? ta poświata tak na ciebie działa? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 rózowy pokoj jest pikny. ale ja nie jestem obiektywna bo ja mam slabosc do tego koloru no cóż.. patrząc w ten sposób to nikt nie bedzie obiektywny... dzięki za opinie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Maksiu, bardzo ładnie ci wyszło malowanie bo ja wiem... wygląda normalnie... tylko się zastanawiam.. i chyba do salonu dam zwykly mat, ta satyna trochę mnie sie przestaje podobać... buziaki m.Myślisz?? Bo ja mam w gabinecie mat i chętnie bym go zamieniła na satynę No ale malować co dwa dni nie będę dlaczego byś zamieniła? ta poświata tak na ciebie działa? m.taaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Maksiu, bardzo ładnie ci wyszło malowanie bo ja wiem... wygląda normalnie... tylko się zastanawiam.. i chyba do salonu dam zwykly mat, ta satyna trochę mnie sie przestaje podobać... buziaki m.Myślisz?? Bo ja mam w gabinecie mat i chętnie bym go zamieniła na satynę No ale malować co dwa dni nie będę dlaczego byś zamieniła? ta poświata tak na ciebie działa? m.taaaa a mnie zaczyna drażnić.. bo wystarczy lekko za mocno wałek przycisnąc i już widać na ścianie.. brrr cały dzień dziś malowałem aby było ladnie... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Maksiu, bardzo ładnie ci wyszło malowanie bo ja wiem... wygląda normalnie... tylko się zastanawiam.. i chyba do salonu dam zwykly mat, ta satyna trochę mnie sie przestaje podobać... buziaki m.Myślisz?? Bo ja mam w gabinecie mat i chętnie bym go zamieniła na satynę No ale malować co dwa dni nie będę dlaczego byś zamieniła? ta poświata tak na ciebie działa? m.taaaa a mnie zaczyna drażnić.. bo wystarczy lekko za mocno wałek przycisnąc i już widać na ścianie.. brrr cały dzień dziś malowałem aby było ladnie... m. no i cel uswiecil srodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2008 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Pokój ładny, tylko dodałabym we wnetrzu jakieś elementy śliwkowe, fioletowe, żeby nie był przesłodzony. Na przykład poduszki śliwkowe albo jakieś zasłony i dodatki, bibelotki lub obrazki z dominującym śliwkowym. Ale to tylko mój gust, nie musi byc dobry dla Was. A drzwi kiedy będą? Dobrze widzę, że ościeżnic jeszcze nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.08.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Pokój ładny, tylko dodałabym we wnetrzu jakieś elementy śliwkowe, fioletowe, żeby nie był przesłodzony. Na przykład poduszki śliwkowe albo jakieś zasłony i dodatki, bibelotki lub obrazki z dominującym śliwkowym. Ale to tylko mój gust, nie musi byc dobry dla Was. A drzwi kiedy będą? Dobrze widzę, że ościeżnic jeszcze nie ma? zobaczymy jak będzie wyglądać pokój jak sie dołoży panele i meble (już kupione) wtedy zdecydujemy o dodatkach. Małgosia uparła się na dywan A co do drzwi.. to nie ma.... będą ... kiedyś.. narazie czekamy zeby zobaczyć ile kasy zostanie, czy wogóle coś zostanie, na koniec niezbędnego minimum. Jak zostanie to zamawiamy drzwi... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts