Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zobaczymy jak będzie wyglądać pokój jak sie dołoży panele i meble (już kupione) wtedy zdecydujemy o dodatkach. Małgosia uparła się na dywan

A co do drzwi.. to nie ma.... będą ... kiedyś.. narazie czekamy zeby zobaczyć ile kasy zostanie, czy wogóle coś zostanie, na koniec niezbędnego minimum. Jak zostanie to zamawiamy drzwi...

pozdrawiam

m.

Maksiu, podjedźcie do Praktikera albo nawet OBI po niemieckiej stronie i zobacz na ceny desek podłogowych i boazeryjnych - połowę tańsze niż u nas. My z desek podłogowych mamy zrobioną fajną drewnianą ościeżnicę, wiesz, takie drewniane obramowanie otworu drzwiowego, jak chcesz, to puszczę Ci fotki na maila, tylko daj znać. Polecam, bardzo tanie i uniwersalne rozwiązanie.

Cement też u nich dużo tańszy. I w ogóle, warto porównać sobie ceny, ja robiłam zdjęcia wywieszek cenowych, żeby nie zapomnieć. :lol:

Na dniach jedziemy do Niemiec po deski podłogowe do dużego pokoju. Wychodzi około 25 zł/m2. 8)

Ekhm .... hmmyyy .... co to ja chciałam ..... :roll: Aaaaa ... co tak cicho????

Cześć i czołem :D

A cicho, bo czekam na taką jedną co to miała być w zeszłym tygodniu i .... nic, nie pojawiła się, no cóż... ciacho zjedzone, piwko wypite....

dom się maluje...

jak dam rade to coś wrzucę do dziennika

pozdrawiam

m.

Maksiu, wybacz, ale nie daliśmy rady. W grę wchodzi prawdopodobnie przyszły tydzień, chociaż to jeszcze nic pewnego.

No nie gniewaj się już proszę... :oops:

ja się nie gniewam, tylko tak jak pisałem.... ciacho zjedzone, piwko wypite...

a poza tym pełen luz..

pozdrawiam

m.

Maksiu, jakie fajne kolorki! :o

I w ogóle, jak fajnie już wygląda! :D

Bardzo mi się podoba, tak jasno i tak jakoś... no, fajnie! :lol:

Ciekawa jestem płytek, czekam na fotki podłogi. :roll:

Już widać, że w tym roku bezwzględnie będą piękne święta Bożego Narodzenia w nowym domu. 8)

Super, nie? :D

• 2 weeks później...