DPS 06.10.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 No mówiłam, że chałupe ogacasz! Jak tam na dole? Są już drzwi wewnętrzne, czy będa na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Cieszę się, że to wszystko ogarniasz Fajnie się mieszka, coooooo????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 No mówiłam, że chałupe ogacasz! Jak tam na dole? Są już drzwi wewnętrzne, czy będa na wiosnę? wszystkie drzwi na dole powinny być do końca roku, pierwsza partia - 3szt. będą na koniec października.. zamówione, czekamy az fabryka wyprodukuje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Cieszę się, że to wszystko ogarniasz Fajnie się mieszka, coooooo????? Pozdrawiam pewnie że fajnie tylko jakoś tak ciagle dużo roboty i jakby czasu nie bardzo na cieszenie sie z nowego domku.. moze jak zima przyjdzie bedzie luzniej pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 06.10.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Gratulacje . Na pewno, jak pisałeś, masz ogromne poczucie dobrze wykonanej roboty. Moim zdaniem dom wykończyłeś gustownie. Ponadto pozostałe drobne prace wykończeniowe będzie Ci łatwiej wykonywać już mieszkając, niż tracąc czas na dojazdy. Coż, ja także za klika tygodni mam zamiar się przeprowadzić. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Maksiu, jak sobie usiądziesz wieczorem przy rozpalonym kominku, to wszystkie troski z Ciebie zejdą Dla takiej chwil warto żyć Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Gratulacje . Na pewno, jak pisałeś, masz ogromne poczucie dobrze wykonanej roboty. Moim zdaniem dom wykończyłeś gustownie. Ponadto pozostałe drobne prace wykończeniowe będzie Ci łatwiej wykonywać już mieszkając, niż tracąc czas na dojazdy. Coż, ja także za klika tygodni mam zamiar się przeprowadzić. Pozdrawiam, Dzięki kolego, owszem dom jest ok, tylko jak na razie trochę za dużo nowości jak dla mnie, trochę się w tym gubię, ale pewnie się przyzwyczaje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Maksiu, jak sobie usiądziesz wieczorem przy rozpalonym kominku, to wszystkie troski z Ciebie zejdą Dla takiej chwil warto żyć Pozdrawiam cieplutko wszystko super, tylko jest małe ale... nie mam jeszcze kominka i jakoś nie zapowiada się aby się szybko pojawił, strasznie dużo kasy idzie na razie na drobnostki, w dodatku akurat koniec roku to czas wydatków na tematy niekoniecznie związane z budową. A w sobotę zacząłem kłaść płytki na podłodze w kotłowni i musiałem przestawić taki stary piec, no i nadwyrężyłem sobie plecy, za dużo chciałem dźwignąć i jak mnie zakuło to aż gwiazdki zobaczyłem i ledwo się doczłapałem aby się położyć tak wiec jakoś trochę jakby ostatnio pod górkę, pocieszam się że kiedyś musi zacząć być z górki pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Iiiieee tam, pod górkę zaraz. Maksiu, popatrz na to tak: masz czas poleżeć, zaplanować wszystko dokładnie, a Twoje plecy nie pozwoliły Ci przepracowywać się. A tak na poważnie - trzeba uważać na siebie, zdrowie to nie żarty, wyluzuj, kotłownia nie musi mieć płytek zaraz i natychmiast. Żadne upiększanie i wykańcznie domu nie jest warte utraty zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Maksiu, bo jak się komuś uzbdura, że Pudzian jest, to tak się ma Wracaj do zdrowia i dbaj o siebie, Depsia jak zwykle ma rację!!!! A kominek ... no cóż, ognisko w ogródku sobie rozpal, toż Ci wolno, a mi przed blokiem nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.10.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Iiiieee tam, pod górkę zaraz. Maksiu, popatrz na to tak: masz czas poleżeć, zaplanować wszystko dokładnie, a Twoje plecy nie pozwoliły Ci przepracowywać się. A tak na poważnie - trzeba uważać na siebie, zdrowie to nie żarty, wyluzuj, kotłownia nie musi mieć płytek zaraz i natychmiast. Żadne upiększanie i wykańcznie domu nie jest warte utraty zdrowia! poleżeć mówisz... nie zdążyłem.. generalnie zgodziłbym się z Tobą że kotłownia płytek mieć nie musi, tylko że niestety są istotne pewne terminy i działa tu efekt domina i płytki w kotłowni są w tej układance elementem niezbędnym. niedługo kończę większość prac wymagających wysiłku, będzie czas odpocząć pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.10.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Maksiu, bo jak się komuś uzbdura, że Pudzian jest, to tak się ma Wracaj do zdrowia i dbaj o siebie, Depsia jak zwykle ma rację!!!! A kominek ... no cóż, ognisko w ogródku sobie rozpal, toż Ci wolno, a mi przed blokiem nie no wiesz... mi się nie ubzdurało :D no cóż.. już wróciłem do zdrowia... a co do ogniska to trzeba będzie chyba jednak rozpalić i po cichu spalić liście których mam już całą stertę pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.10.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 A czemu po cichu? U nas normalnie palą, strażacy wiedzą i nikt nie narzeka, bo każdy ma do spalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.10.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Nie martw się z czasem będzie coraz lepiej I wiem co piszę Mi do dziś brakuje tego i owego ale nie zamieniła bym tego domu na żadne wypasione, luksusowe mieszkanie dwoma rękoma się pod tym podpisuję !!!! pozdrowienia maksiu serdeczne dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 No to mamy nowego Pudziana ... kto wie, może połączonego ze Szwarcenegerem Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.10.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 A czemu po cichu? U nas normalnie palą, strażacy wiedzą i nikt nie narzeka, bo każdy ma do spalenia. ostatecznie nie zostały spalone, ale poddane procesom naturalnym, czytaj zrzucone na stertę i niech sobie gniją w spokoju. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.10.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Nie martw się z czasem będzie coraz lepiej I wiem co piszę Mi do dziś brakuje tego i owego ale nie zamieniła bym tego domu na żadne wypasione, luksusowe mieszkanie dwoma rękoma się pod tym podpisuję !!!! pozdrowienia maksiu serdeczne dla całej rodzinki dzięki Iva... powoli zaczyna przybywać to i owo, kotłownia ma już podłogę, płytki na 3 ścianach, została jeszcze tylko jedna ściana do opłytkowania. Jutro jeszcze fugowanie podłogi. W międzyczasie malowałem płot, bo jest drewniany, chyba o tym jeszcze nie wspominałem. no i tak codziennie coś nowego się dzieje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.10.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 No to mamy nowego Pudziana ... kto wie, może połączonego ze Szwarcenegerem Miłego dzionka A tam zaraz mnie od Schwarców wyzywać :D piec przeniesiony, plecy jeszcze są na miejscu, więc nie jest tak zle miłego weekendu pozdrówki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ten drewniany płot to ja bym chętnie obejrzała... I wcale Cię nie przezywam, ja lubię Arnolda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.10.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ten drewniany płot to ja bym chętnie obejrzała... I wcale Cię nie przezywam, ja lubię Arnolda Teraz to już ciemno za oknem, a ostatnio jakoś tak się zdarzyło że nie bardzo robiłem zdjęcia. Jutro za jasności porobię zdjęcia i pokaże ten płot, tylko cudów się nie spodziewaj, on po prostu drewniane słupki i sztachety, całość pomalowana lakierobejcą na kolor brąz średni, a tak po prawdzie to jeszcze cały płot nie jest pomalowany, na razie tylko ta część 'od ludzi', od strony domu i słupki dopiero będą się malować :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts