Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie poczytywałam jakiś czas ...dzis zaglądam ...a Ty norrrmalnie już pełną gębą se mieszkasz :lol: ...oczywiście spóźnione acz bardzo szczere gratulacje :D . Różowe ściany w pokoju Gosi rewelacyjne ...zresztą ten kolorek w salonie też bardzo przyjemny.

No to oby Wam się superaśnie mieszkało - tego Wam życzę :D .

Zgadłam, zgadłam!!!!!! :D :D

I przyznaję się bez bicia, zapisałam go sobie :oops: Bardzo mi się podoba, lubię takie płoty bez udziwnień. Maksiu, gratuluję, wszystko fajnie się komponuje :D :D Śliczne otoczenie!!!!

P.S. poszło :oops:

przyjechałabyś kiedyś na kawkę to obejrzałabyś sobie ten płot z bliska :D

pozdrawiam

m.

Nie poczytywałam jakiś czas ...dzis zaglądam ...a Ty norrrmalnie już pełną gębą se mieszkasz :lol: ...oczywiście spóźnione acz bardzo szczere gratulacje :D . Różowe ściany w pokoju Gosi rewelacyjne ...zresztą ten kolorek w salonie też bardzo przyjemny.

No to oby Wam się superaśnie mieszkało - tego Wam życzę :D .

Dzięki za życzenia

mieszkamy sobie od 37 dni :D zaczyna się robić już coraz bardziej domowo, coraz częściej myślę o domu a nie o budowie, więc chyba wszystko idzie w dobrym kierunku

salon cały jest w odcieniach zieloności, nawet mebelki :D.ale to taki bardzo stonowany zielony w kierunku groszkowego :D

pozdrawiam

m.

Witam,

życząc wszystkiego najlepszego w nowym domu poświęcam ci z tej okazji mojego 100. posta.

Tak jak wszyscy budujący czekam na moment kiedy i mi przyjdzie wreszcie zamieszkać w tym jedynym... Na razie robimy dach :D

Pozdrawiam

Dziękuje za życzenia

no cóż wrażenie z przeprowadzki są na pewno ciekawe, trzeba to przeżyć na własnej skórze :D

pozdrawiam

m.

Ojjjj Maksiu, ano przyjechałabym, ale qurna bez pojazdu to wyprawa na cały dzień co najmniej ... moja psuka nie wybaczyłaby mi tego :-?

Ale co się odwlecze, to nie uciecze!!!! Pozdrawiam serdecznie :D

ojjjj Braza, ty ciągle to samo... pakuj się i przyjeżdżaj a nie szukasz wymówki :D :D :D

pozdrawiam

m.

cześć Maksiu :lol:

a rewizyta?? :roll: :roll:

Wy częściej podobno w naszych stronach a obiecanych odwiedzin niet :-? :lol: czekamy :D :D

buziaki

gosia

Cóż Gosiu, nie chce wchodzić w szczegóły, ale na razie ciężko będzie z rewizytą, poza tym wcale aż tak często nie bywamy w waszych stronach, kiedyś bywaliśmy częściej

buziaki

m.

Oj, Maksiu, Maksiu, Ty to już w ogóle chyba niewyciągalny z domu... :roll: :(

To nie tak droga DPS'ko, że ja niewyciągalny, po prostu nie zawsze można, ten rok jest wyjątkowo wredny, głównie ze względu na bardzo nieciekawe zbiegi okoliczności, natomiast przyszły będzie ciężki z zupełnie innego powodu.

Ja uwielbiam jeździć i poznawać nowych ludzi i nowe okolice, ale nie zawsze się da.

Ale zawsze bardzo chętnie przyjmiemy każdego kto tylko będzie chciał do nas zajrzeć

pozdrawiam

m.

Cześć Maksiu :D Depsia dobrze prawi, niewyciągalny jesteś, ale wcale nie jestem zdziwiona!!!! Jak już w końcu uda mi się kupić moje włąsne "Uroczysko" to za diabła mnie nie wyciągnie z niego żadna siła :D

Buziaki zostawiam i papa :D

An-Budkowa, gdzie jeszcze nie byłaś :D :D