Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maksiu, ja nie wiem, chyba Braza u Ciebie zakłada jakiś klub podejrzany. :lol:

Kobitkom się oświadcza. :o

Dzień dobry. 8)

Miłego dnia życzę. :D

a tam zaraz klub podejrzany... po prostu to bardzo miłe wyznanie... nie mam nic przeciwko aby Brazula robiła takie wyznania w moich komentarzach

miłego dnia życzę wszem

buziaki

m.

Aaaaaa... no ja teraz kumam o co kaman..... :D :D

Małe ziarenko, powiadasz???? To ogromne ziarno Maksiu kochany :D

A jeszcze chciałam dodać, że bardzo sielsko prezentuje się Twój domek od zewnątrz, nie wspominając oczywiście o fantastycznym płocie!!! I wcale nie ściemniam, ja uwielbiam proste, niczym nie udziwnione formy :D

Miłego dzionka życzę :D

Aaaaaa... no ja teraz kumam o co kaman..... :D :D

Małe ziarenko, powiadasz???? To ogromne ziarno Maksiu kochany :D

A jeszcze chciałam dodać, że bardzo sielsko prezentuje się Twój domek od zewnątrz, nie wspominając oczywiście o fantastycznym płocie!!! I wcale nie ściemniam, ja uwielbiam proste, niczym nie udziwnione formy :D

Miłego dzionka życzę :D

No... i tej wersji sie trzymaj... z ziarnem :D :D :D

A co domku to będzie jeszcze lepiej wyglądać jak się kiedyś zrobi tynk na elewacji, ale to temat jak na razie bardzo odległy.

Nie odchodź za daleko, wstawię zaraz coś do dziennika, nasze najnowsze nabytki :D :D :D

pozdrawiam

m.

Maksiu, obejrzałam!!!! Dokonaliście trafnego wyboru, bardzo elegancko się prezentują!! No i te kafelki w kotłowni samoręcznie robione popołudniami .... zresztą szacunek za tyle osobistego trudu i wkłądu w ten dom!

A Dre to jedna z dwóch firm, obok Interdoor'u do której się kiedyś, w przyszłości przymierzę.

Gratuluję!!!

Maksiu, obejrzałam!!!! Dokonaliście trafnego wyboru, bardzo elegancko się prezentują!! No i te kafelki w kotłowni samoręcznie robione popołudniami .... zresztą szacunek za tyle osobistego trudu i wkłądu w ten dom!

A Dre to jedna z dwóch firm, obok Interdoor'u do której się kiedyś, w przyszłości przymierzę.

Gratuluję!!!

No dzięki, taka opinia z Twojej strony sporo znaczy.

A kafelki to taka dłubanina, po 2-3godzinki dziennie, koszmarna robota, rozkręcić się nie można, pewnie gdybym miał ze 2-3 dni całe to zrobiłbym to szybciej i lepiej. Ale trzeba się cieszyć z tego co jest. W kotłowni została jeszcze jedna ściana do zrobienia i będzie komplet.

A co do drzwi to jesteśmy mile zaskoczeni, drzwi prezentują się dużo lepiej niż w katalogu. Oczywiście jak na ten zakres cenowy.

pozdrawiam

m.

Czuję się pozdrowiony Maksiu :wink:

Fajnie wyglądają drzwi i dom chyba dzięki temu troszkę bardziej przytulny :D

Gratuluję wytrwałości w pracach.

Kafelki położone pierwsza klasa :wink:

Pozdrawiam :D

Oczywiście dobrze że się czujesz pozdrowiony, bo to m.in. o Tobie myślałem pisząc pozdrowienia. Podglądam Twój dziennik, gratuluje ścianek kolankowych i wieńców.

Dom się zmienił kolosalnie za sprawą drzwi, zrobiło się... ciasnawo, ale i przytulniej.

A co wytrwałości, to przecież nie można inaczej, zresztą komu ja to mowie. :D :D :D

A temacie kafli to tak całkiem to z nich zadowolony nie jestem, powiedzmy że taka solidna trója z plusem :D :D

pozdrawiam

m.

Czuję się pozdrowiony Maksiu :wink:

Fajnie wyglądają drzwi i dom chyba dzięki temu troszkę bardziej przytulny :D

Gratuluję wytrwałości w pracach.

Kafelki położone pierwsza klasa :wink:

Pozdrawiam :D

Oczywiście dobrze że się czujesz pozdrowiony, bo to m.in. o Tobie myślałem pisząc pozdrowienia. Podglądam Twój dziennik, gratuluje ścianek kolankowych i wieńców.

Dom się zmienił kolosalnie za sprawą drzwi, zrobiło się... ciasnawo, ale i przytulniej.

A co wytrwałości, to przecież nie można inaczej, zresztą komu ja to mowie. :D :D :D

A temacie kafli to tak całkiem to z nich zadowolony nie jestem, powiedzmy że taka solidna trója z plusem :D :D

pozdrawiam

m.

Nie ma to jak zrobić odpowiednie ujęcie aparatem i efekt i jest na piątkę :wink: 8)

pozdrawiam :D

Nie ma to jak zrobić odpowiednie ujęcie aparatem i efekt i jest na piątkę :wink: 8)

pozdrawiam :D

Wiesz... z tej odległości od płytek, zdjęcie w takiej niedużej rozdzielczości, to praktycznie niewiele widać, więc wszystkie niedoróbki są niewidoczne :D :D

ale nie żebym tylko narzekał, nie jest tak źle. :D

pozdrawiam

m.