Ivonesca 26.10.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 płot piękny! taki mi się podoba - prosty i przez to piękny pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.10.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 płot piękny! taki mi się podoba - prosty i przez to piękny pozdrawiam serdecznie staramy się przy ograniczonym budżecie wycisnąć ile się da, a płot jest tego najlepszym przykładem :D a z drugiej strony to ja też jestem wyznawcą teorii że proste jest najpiękniejsze pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.10.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Witaj maksiu Ale zdolniacha z Ciebie Bardzo ładnie prezentuje się Twoja robota, a do tego ta satysfakcja A jakie wrażenia po pierwszych wrażeniach z zamieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.10.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Witaj maksiu Ale zdolniacha z Ciebie Bardzo ładnie prezentuje się Twoja robota, a do tego ta satysfakcja A jakie wrażenia po pierwszych wrażeniach z zamieszkania? Dzięki Amtla, a co do wrażeń, to... nastąpiła drobna ewolucja w odbiorze nowej sytuacji, najpierw było wielkie przerażenie, ' o rany, co dalej?', później próba ogarnięcia sytuacji i zaplanowanie najpilniejszych robót, a obecnie jestem na etapie 'zaczyna mi się nie chcieć nic robić', podłoga w kotłowni czeka na pofugowanie od ponad tygodnia, godzina roboty i będzie z głowy, ale jakoś nie bardzo jest wena. Idzie jesień, najchętniej usiadłbym przy ciepłym kaloryferze, wygrzał bolące plecy, a nie zabierał się za robotę. Mam nadzieje, że jak trochę posiedzę to zatęsknię za robotą, bo do tej pory zawsze tak bywało. Ponadto jedna ważna myśl, którą myślę warto zapamiętać, warto przeprowadzić się do nie całkiem wykończonego domu, ponieważ po drodze do wykończenia będzie jeszcze mnóstwo chwil radości, kiedy pojawiają się nowe elementy w domu. Tak było ostatnio właśnie z drzwiami u mnie, niby nic wielkiego, drzwi, ale radość ogromna. pozdrawiam serdecznie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 A temacie kafli to tak całkiem to z nich zadowolony nie jestem, powiedzmy że taka solidna trója z plusem A o to chodzi Maksiu, o to!!!!! Ta trójka z plusem!!! Dla mnie to te kafle położone są bardzo dobrze Miłęgo wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.10.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 A temacie kafli to tak całkiem to z nich zadowolony nie jestem, powiedzmy że taka solidna trója z plusem A o to chodzi Maksiu, o to!!!!! Ta trójka z plusem!!! Dla mnie to te kafle położone są bardzo dobrze Miłęgo wieczoru przyjedź, zobaczysz z bliska, zmienisz zdanie.... miłego wieczoru m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 31.10.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 hej Maksiu witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 I ja przyszłam sie przywitać i miłego dnia życzyć. Słoneczko pięknie świeci, jest przyjemnie - żyć, nie umierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.10.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Czołem Dziewczyny faktycznie, dziś jest bardzo sympatycznie, przestało padać i wiaćoby jutro było podobniepozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.11.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 halo Maksiu u nas słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 An-Budkowa, mogłaś sobie darować tę informację o słonku U nas go nie ma... Cześć Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.11.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 za to dzisiaj u nas mgła ale słonecznie się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 A ja lezę za An-Budkową dzisiaj, o Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.11.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 czołem dziewczyny u nas 1 listopada był bardzo ładny, słoneczko świeciło... a dziś buro, ponuro i ogólnie znowu ogólny tumiwisizm... pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.11.2008 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 cze Maksiu nocne witanko zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Listę przyszłam podbić i już spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Też listę obecności podpisuję i buziaki czwartkowe zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A co tam, że buro i pnuro, ważne, że święta coraz bliżej! Dzień doberek zostawiam i miłego dnia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.11.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dzień Dobry wszystkim również chciałbym życzyć wszystkim miłego i ciepłego dniapozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Maksiu, czy ja to taki niedorozwój jestem, że wcześniej nie zauważyłam tego suwaczka Bo jakoś mi tak nie rzucił się wcześniej w oczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts