Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

płot piękny! taki mi się podoba - prosty i przez to piękny :-)

pozdrawiam serdecznie :D :D :D

staramy się przy ograniczonym budżecie wycisnąć ile się da, a płot jest tego najlepszym przykładem :D :D :D

a z drugiej strony to ja też jestem wyznawcą teorii że proste jest najpiękniejsze

pozdrawiam

m.

Witaj maksiu :D

Ale zdolniacha z Ciebie :D Bardzo ładnie prezentuje się Twoja robota, a do tego ta satysfakcja :o :roll: :D

A jakie wrażenia po pierwszych wrażeniach z zamieszkania?

Dzięki Amtla,

a co do wrażeń, to... nastąpiła drobna ewolucja w odbiorze nowej sytuacji, najpierw było wielkie przerażenie, ' o rany, co dalej?', później próba ogarnięcia sytuacji i zaplanowanie najpilniejszych robót, a obecnie jestem na etapie 'zaczyna mi się nie chcieć nic robić', podłoga w kotłowni czeka na pofugowanie od ponad tygodnia, godzina roboty i będzie z głowy, ale jakoś nie bardzo jest wena.

Idzie jesień, najchętniej usiadłbym przy ciepłym kaloryferze, wygrzał bolące plecy, a nie zabierał się za robotę. Mam nadzieje, że jak trochę posiedzę to zatęsknię za robotą, bo do tej pory zawsze tak bywało.

Ponadto jedna ważna myśl, którą myślę warto zapamiętać, warto przeprowadzić się do nie całkiem wykończonego domu, ponieważ po drodze do wykończenia będzie jeszcze mnóstwo chwil radości, kiedy pojawiają się nowe elementy w domu. Tak było ostatnio właśnie z drzwiami u mnie, niby nic wielkiego, drzwi, ale radość ogromna.

pozdrawiam serdecznie

m.

A temacie kafli to tak całkiem to z nich zadowolony nie jestem, powiedzmy że taka solidna trója z plusem

A o to chodzi Maksiu, o to!!!!! Ta trójka z plusem!!! Dla mnie to te kafle położone są bardzo dobrze :D

Miłęgo wieczoru :D

A temacie kafli to tak całkiem to z nich zadowolony nie jestem, powiedzmy że taka solidna trója z plusem

A o to chodzi Maksiu, o to!!!!! Ta trójka z plusem!!! Dla mnie to te kafle położone są bardzo dobrze :D

Miłęgo wieczoru :D

przyjedź, zobaczysz z bliska, zmienisz zdanie....

miłego wieczoru

m.