maksiu 06.11.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Maksiu, czy ja to taki niedorozwój jestem, że wcześniej nie zauważyłam tego suwaczka Bo jakoś mi tak nie rzucił się wcześniej w oczy.... wszystko z Toba w porządku, suwak jest widzialny od około pol godziny pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No kochany!!!!!!!!!!!! http://www.e-kartki.net/kartki/big/109800489565.jpg Zdrowia dla Mamy i ogromne gratulacje dla Was obojga!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.11.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dzięki Brazula... przekaże komu trzeba pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.11.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no choć na chwilkę muszę wleźć MAKSIU GRATULKI całuski dla rodzinki kciukaski czymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.11.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no choć na chwilkę muszę wleźć MAKSIU GRATULKI całuski dla rodzinki kciukaski czymamy dzięki, dzięki, dzięki..... wchodź jak często masz ochotę, zawsze jesteś tu mile widziana.. pozdrowienia dla Jurka i dziedzica m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Maksiu, rewelacja jak dla mnie, super cieszę się i gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.11.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Maksiu, rewelacja jak dla mnie, super cieszę się i gratuluję!!! dziękuje... no cóż... jest pewna tradycja koło której nie można było przejść obojętnie.... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.11.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no cóż... jest pewna tradycja koło której nie można było przejść obojętnie.... :D pozdrawiam m. chyba wiem o czym mówisz my też nie mogliśmy być wobec niej obojętni Maksiu przede wszystkim gratuluję maleństwa super nowina No i nie wiedziałam że mam takie zaległości i przegapiłam moment Waszej przeprowadzki. Gratuluję i samych szczęśliwych chwil w Waszym domku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.11.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no cóż... jest pewna tradycja koło której nie można było przejść obojętnie.... :D pozdrawiam m. chyba wiem o czym mówisz my też nie mogliśmy być wobec niej obojętni Maksiu przede wszystkim gratuluję maleństwa super nowina No i nie wiedziałam że mam takie zaległości i przegapiłam moment Waszej przeprowadzki. Gratuluję i samych szczęśliwych chwil w Waszym domku życzę podwójne dzięki Monka jak to mówią, lepiej późno niż wcale :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Maksiu!!! Wielkie gratulacje dla Was obojga!!!! Ogromnie się cieszę i bardzo pozdrawiam i gratuluję Mamie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.11.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Maksiu - ogromniaste gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 07.11.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 cześć NOWY DOM - NOWE ŻYCIE niech się Wam szczęści ..gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.11.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Maksiu!!! Wielkie gratulacje dla Was obojga!!!! Ogromnie się cieszę i bardzo pozdrawiam i gratuluję Mamie!!!! Dzięki, dzięki szefowo teraz już rozumiesz dlaczego tak ciężko z pewnymi sprawami? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.11.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Maksiu - ogromniaste gratulacje :D Dzięki Beata... jeszcze 7 miesięcy... będzie dobrze :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.11.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 cześć NOWY DOM - NOWE ŻYCIE niech się Wam szczęści ..gratulacje dzięki, tradycja to tradycja, trzeba ją uszanować :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.11.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 to jeszcze raz tutaj OGROMNE GRATULKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.11.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 to jeszcze raz tutaj OGROMNE GRATULKI ! no to jeszcze raz ogromne dzięki, dzięki, dzięki... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.11.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Gratulacje, "niusik" naprawde super Drzwi też fajne http://forum.muratordom.pl/uzytkownik50010.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.11.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Trochę później niż inni, ale nie mniej szczery Bardzo gratuluję i wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Przyszłam powiedzieć, że nie musisz przyjeżdżać mnie bić, załatwię tę sprawę Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts