DPS 12.11.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Maksiu, ja jakoś słabo jej wierzę, jesli możesz to podjedź tam sprawdzić... Tyż buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.11.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Maksiu, rewelacja jak dla mnie, super cieszę się i gratuluję!!! dziękuje... no cóż... jest pewna tradycja koło której nie można było przejść obojętnie.... :D pozdrawiam m. Tradycja to takie imie dla dziewczynki żartowałam OGROMNIASTE GRATULACJE My tez zgodnie z tradycją zyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.11.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Gratulacje, "niusik" naprawde super Drzwi też fajne http://forum.muratordom.pl/uzytkownik50010.htm Dziekujemy m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.11.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Trochę później niż inni, ale nie mniej szczery Bardzo gratuluję i wszystkiego dobrego Dzięki kolego, późno nie znaczy gorzej pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.11.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Przyszłam powiedzieć, że nie musisz przyjeżdżać mnie bić, załatwię tę sprawę Buziaki zobaczymy...jak w ciągu tygodnia nie załatwisz sprawy to się wybiorę i bicia nie będzie... są bardziej skuteczne sposoby na poprawę swojego postępowania pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.11.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Maksiu, ja jakoś słabo jej wierzę, jesli możesz to podjedź tam sprawdzić... Tyż buziaki. Ja tam generalnie wierze w ludzi i ludziom, dlatego dam jej kilka dni, jak nie będzie efektów to zrobię nalot na to miasto co to jest koło brzegu morskiego.... a wtedy nie będzie zmiłuj się... buziaki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.11.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Tradycja to takie imie dla dziewczynki żartowałam OGROMNIASTE GRATULACJE My tez zgodnie z tradycją zyjemy już jedną 'tradycję' mam w domu, teraz mam nadzieje, że będzie chłopiec, nawet mam już dla niego imię ale jeśli będzie 'tradycja' to wcale nie będę się mniej cieszył... no cóż.. jeszcze za wcześnie aby się dowiedzieć no i gratulacje dla Was pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Maksiu, naprawdę jak narazie jest okey. Nie dam się zrobic w bambuko!!!! Witanko popołudniowe I pozdrowienia dla Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.11.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Maksiu, naprawdę jak narazie jest okey. Nie dam się zrobic w bambuko!!!! Witanko popołudniowe I pozdrowienia dla Mamy za chwilkę minie tydzień, oczekuje efektów... inaczej wiesz co Cię czeka pozdrowienia m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.11.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 cze Maksiu jak tam Twoje skarby? zdrówka życzymy gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.11.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 cze Maksiu jak tam Twoje skarby? zdrówka życzymy gosia skarby w porządku cała trójka pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Miłego dzionka życzenia zostawiam Buziaki dla Skarbów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200810061457/content_12914_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 22.11.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 cze Maksiu Buziaki dla Was (całej 4) zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Ja też zostawiam buziaki, a co http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/milosc/serduszka/1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 zasypało nas dzień doberek buziaki dla rodzinki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.11.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Czołem dziewczyny no u mnie też posypało, na szczęscie zapowiadają że zima na się lada chwila skończyć pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Cześć Nie dojadę, oferta nieaktualna już od pół roku ... a nadal na stronie Eeeeehhhh ludzie.... Mam pięknie i biało za oknem ... dlaczego to jeszcze nie Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Cześć Nie dojadę, oferta nieaktualna już od pół roku ... a nadal na stronie Eeeeehhhh ludzie.... Mam pięknie i biało za oknem ... dlaczego to jeszcze nie Święta no to przykro ze kolejny niewypał... a co do białości za oknem to ja nie bardzo chce ten kolor oglądać, brrrr zdecydowanie wole aby było cieplej :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.11.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Też tak mam, że ten śnieg to mi się wcale nie podoba . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts