Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maksiu podziwiam za pracowitość :roll: :roll:

Domek w tempie zawrotnym ocieplacie :o :p

O piaskownicy nie wspomnę :o :p

Pokaże ją mężowi niech choć podobną zrobi naszej córce :p :p :wink: Mogę sciągnąć????, choć niby piaskownica to piaskownica ale prawa autorskie też są ważne :wink:

dziekuje za mile slowa

w temacie piaskownicy wyglada to tak:

oczywiscie mozesz kopiowac, nawet jest to wskazane :D :D :D

koszt wykonania to 26zl za deski, 3 zł gwozdzie, 20zł impregnat, folie na dno mialem, piasek mialem za darmo.. jak widac.. zmieściłem się w 50 zł

pozdrawiam

m.

koszt wykonania to 26zl za deski, 3 zł gwozdzie, 20zł impregnat, folie na dno mialem, piasek mialem za darmo.. jak widac.. zmieściłem się w 50 zł

Takim kosztem taki efekt :o :p

cóż chcieć znaczy móc.. nie jest sztuką wybudować dom jak się ma na niego pieniądze, sztuką dokonać tego jak brakuje pieniędzy :D :D :D i tak samo z piaskownicą.. wydatek symboliczny, a Małgosia już się zakochała w swojej piaskownicy.... jest w niej poprostu wyjatkowo szcześliwa.. a my razem z nią..

m.

cóż chcieć znaczy móc.. nie jest sztuką wybudować dom jak się ma na niego pieniądze, sztuką dokonać tego jak brakuje pieniędzy :D :D :D i tak samo z piaskownicą.. wydatek symboliczny, a Małgosia już się zakochała w swojej piaskownicy.... jest w niej poprostu wyjatkowo szcześliwa.. a my razem z nią..

m.

Maksiu jak zawsze twoje powiedzonka są bardzo przemyślane a przez to bardzo prawdziwe :p :p :roll: :roll: :wink:

No tak szczęśliwe dziecko to sama rodość dla rodziców :p Wszystko można oddać za takie cudne uczucie radości :p

A Malgosia rozkoszna w piaskownicy jak zawsze :p

Fajnie że macie swoją stronke ze zdjeciami, lubie tam zaglądać i oglądać czasami tym bardziej, że jest tak profesjonalnie i ciekawie zrobiona. :p

Maksiu jak zawsze twoje powiedzonka są bardzo przemyślane a przez to bardzo prawdziwe :p :p :roll: :roll: :wink:

miło mi to słyszeć, poprostu tak to widze i już... nic tak nie cieszy jak to co się zrobi własnymi rękami i oczywiście trzeba się przy tej robocie zmęczyć, wtedy dopiero można docenić to co się ma.

No tak szczęśliwe dziecko to sama rodość dla rodziców :p Wszystko można oddać za takie cudne uczucie radości :p

A Malgosia rozkoszna w piaskownicy jak zawsze :p

Fajnie że macie swoją stronke ze zdjeciami, lubie tam zaglądać i oglądać czasami tym bardziej, że jest tak profesjonalnie i ciekawie zrobiona. :p

no i znowu nie wiem co powiedzieć.. profesionalnie? do prefesionalizmu to jeszcze niestety daleka droga... ale tak jak jest musi wystarczyć.. niestety nie miewam ostatnio za wiele wolnego czasu, wiec nie wiele się tam zmieni.. oczywiście oprócz nowych wiadomości i zdjęć :D

i dobra rada na dzisiejszy dzień: styropian trzeba trzeć z wiatrem, a nie pod wiatr.. zdecydowanie przyjemniej..

Jak dla mnie to profesjonalna :roll: :roll: :roll: I co najważniejsze bardzo fajnie sie ja ogląda i fakt, że wszystko jest tak dobrze poukladane to tez jej plus :p

Szczególnie fajnie patrzeć jag Malgosia rośnie :p No i domek oczywiście też :p :wink:

A co do wlasnej pracy to fakt że cieszy najbardziej jak widzimy efekt wlasnych rąk :p

jesli mam byc szczery to do ponad tygodnia tylko spie w domu, reszta czasu na budowie.... no i zeby nie bylo ze wszystko sam... najpierw robilem z moim ojciem, a potem z dwoma kolegami-budowlancami, caly dlugi majowy weekend spedzili u mnie na budowie...

Widać głowę do organizacji pracy masz dobrą :lol:

U nas do tej pory Bartek z moim ojcem codziennie siedzą na górze.

I Bartek mówi, że nie oddałby tych chwil i tej satysfakcji żadnej ekipie, która mogłaby to zrobić szybko i od razu :lol:

Nic się nie martw maksiu, teraz popołudnia długie, wiosna pięknie się zapowiada, a niedługo następny długi weekend :lol:

Aniu: dziękuje za słowa pochwały...

powiem Ci, że Twój Bartek ma rację... ja też bym nie oddał tych chwil za nic... wracałem do domu padnięty, ale ogromnie szczęśliwy...

teraz niestety dalsze prace sa uzależnione od czynników zewnętrzych, o których przeczytasz za parę chwil w dzienniku..