maksiu 06.01.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 przy kominku cieplutko a w moim samochodziorku zamarzł wiatraczek i godzinę prawie jechałam wczoraj bez nawiewu zmarzłam, że .... odmarzł dopiero przed warsztatem znajomego mechanika buziaki rodzince zostawiam pozdrawiam samochodowo... dziś 1,5 godziny włączyłem z samochodem.... nie chciał mi odpalić, a nocy było tylko -15C a on już takie numery odwala... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Mój wóz na arzie się nie buntuje, ale ja nawet nie wiem ile jest mrozu Chyba trzeba zainwestować w jakiś termometr Co do zdrówka jest wporządku w czwartek mam wizytę i się okaże co w trawie piszczy Za kciuki oczywiście dziekuję ale jeszcze są nam potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Cześć i czołem Dlaczego u mnie tylko -7, może ja mam termometr walnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 przylazłam się przywitać zdrówka życzę rodzince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dopadło nas choróbsko jakieś mam nadzieję, że u Was zdrówko dopisuje buziaki na dzień dobry wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Też się witam i spadam, coby wirusów nie zostawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 O, a u mnie to zostawiła! Ot, zaraza jedna! Wam zdrówka życzę wszystkim i sprawnego auta cały czas. Kciuki trzymam za Mamę i fasolkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 dopadło nas choróbsko jakieś mam nadzieję, że u Was zdrówko dopisuje buziaki na dzień dobry wysyłam U nas na szczęscie ze zdrówkiem wszystko w porządku, oszczędziamy się jak tylko możemy i oby jak najdłużej dało się tak przetrwać pozdrawiam serdecznie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Też się witam i spadam, coby wirusów nie zostawiać i tej wersji sie trzymaj... tzn. nie żebyś spadała, tylko żeby wirusów nie zostawiać :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 O, a u mnie to zostawiła! Ot, zaraza jedna! Wam zdrówka życzę wszystkim i sprawnego auta cały czas. Kciuki trzymam za Mamę i fasolkę. dziękujemy bardzo serdecznie za kciuki.. a auto pogrymasiło i przestało, wystarczy że zacząłem wozić ze sobą drugi akumulator, to ten pierwszy przestał się buntować :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.01.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 mam nadzieję, że nie zostawiłam żadnych wirusów jeszcze nie zdrowe ale buziaki zostawiam dla całej czwóreczki bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.01.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 mam nadzieję, że nie zostawiłam żadnych wirusów jeszcze nie zdrowe ale buziaki zostawiam dla całej czwóreczki bry wszyscy razem i każden z osobna dziękuje za buziaczki u nas 'odpukać' wszyscy nadal zdrowi buziaki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.01.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Cześć najpozyteczniejszy Co słychać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.01.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Cześć najpozyteczniejszy Co słychać??? Wszystko w porządku najsympatyczniejsza.... w czwartek zaczynam obudowywać wkład kominkowy.... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ooooooo, to ja chętnie sobie na tę obudowę później popatrzę!!! Wysyłam Ci priva, jak będziesz miał chwilę to luknij! Buziaki (bezwirusowe) dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 21.01.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 buziaki zostawiam przez szybkę dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Też się witam popołudniowo A możesz chociaż odrobinę zdradzić, jaka ta obudowa będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.01.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Też się witam popołudniowo A możesz chociaż odrobinę zdradzić, jaka ta obudowa będzie ... najprostsza z możliwych... prostopadłościan... mam nadzieje że w piątek będę mógł coś już pokazać, oczywiście skończona obudowa na gotowo będzie duuuużo później pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.01.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 buziaki zostawiam przez szybkę dzień doberek dziendobrerekzaszybki milegodniazycze m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Też się witam popołudniowo A możesz chociaż odrobinę zdradzić, jaka ta obudowa będzie ... najprostsza z możliwych... prostopadłościan... mam nadzieje że w piątek będę mógł coś już pokazać, oczywiście skończona obudowa na gotowo będzie duuuużo później pozdrawiam m. Jeżeli to będzie w stylu płotu to już mi się podoba. Uwielbiam proste rozwiązania No to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts