Gosia-Anbudowa 26.01.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 noooo i gdzie ta obudowa nocne bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 noooo i gdzie ta obudowa nocne bry bry... obudowa jeszcze sie nie nadaje do pokazywania cierpliwosci pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Nadaje, nie nadaje ... daj, nie bądź taki!!!! Dlaczego wywaliłeś linka do komentarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No właśnie, i szukać ich trzeba bardzo, już kiedyś tak się naszukałam. To jak ta obudowa? Foty som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ja to sobie do Zakłądek dodałam Maksia komenty, bo ... nie powiem, co mówiłam szukając ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dobra, dobra, Ty mi sie tu Marzena nie buntuj , bo będzie gorzej jak to ja się zbuntuje :D A na pocieszenie wkleję jeszcze ciepłe zdjęcie kominka, zrobione dosłownie 5 minut temu. Oczywiście to stan 'surowy', teraz zacznie się zabawa w upiększanie, pomysł jest taki aby na całości, z wyjątkiem wnęki na drzewo, położyć tynk typu drobny baranek i całość pomalować jakąś dobrze zmywalną farbą. Jeśli chodzi o kolor to raczej będzie to coś ciemnego, być może ciemna zieleń. Wnęka na drzewo będzie wyłożona takim tynkiem co to wygląda jak małe kuleczki, nie pamiętam jak to się nazywa, ale ma tą zaletę że jest zrobione na bazie żywicy i dzięki temu jest niemal niezniszczalne i łatwo do utrzymania w porządku. Kolor jaśniejszy niż obudowa. Przy kominku będą oczywiście płytki, takie jak widać kawałek w prawym dolnym rogu zdjęcia. Jak pisalem, całość jest prosta i taki styl nam sie podoba. Chętnie wysłucham jakiś uwag i sugestii odnośnie wykończenia. Zatem miłego oglądania http://212.244.189.200/pics/kominek.jpg pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ciemna zieleń to jak dla mnie dobry pomysł, mam taką w kuchni i pokoju Młodej na jednej ścianie. To mieszanka na bazie Tikkurili, mam nawet gdzieś zapisany numer. Ale bardzo fajny jest też z tej samej mieszanki bardzo ciemny celglasty, taki mam w naszym pokoju. Jeśli chcesz, to prześlę Ci na priva zdjątka tych kolorów. A nie myślałeś o dodaniu odrobiny ciemnego, naprawdę ciemnego - orzech, albo wiśnia malaga, drewna, tak ze dwie deski okalające ten komin?? Oczywiście, jeśli będzie się to komponowało z resztą wystroju! No się nie buntuję, wcale a wcale .... no co Ty!!!!!! Jakżebym śmiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ciemna zieleń to jak dla mnie dobry pomysł, mam taką w kuchni i pokoju Młodej na jednej ścianie. To mieszanka na bazie Tikkurili, mam nawet gdzieś zapisany numer. Ale bardzo fajny jest też z tej samej mieszanki bardzo ciemny celglasty, taki mam w naszym pokoju. Jeśli chcesz, to prześlę Ci na priva zdjątka tych kolorów. A nie myślałeś o dodaniu odrobiny ciemnego, naprawdę ciemnego - orzech, albo wiśnia malaga, drewna, tak ze dwie deski okalające ten komin?? Oczywiście, jeśli będzie się to komponowało z resztą wystroju! No się nie buntuję, wcale a wcale .... no co Ty!!!!!! Jakżebym śmiała bardzo chętnie zobaczę te zdjęcia jeśli można oczywiście... z tymi deskami.... nie chciałbym 'udziwniać' kominka, ma w założeniu być prosty.. ale dzięki za pomysł pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 kominka, ma w założeniu być prosty.. ale dzięki za pomysł pozdrawiam m.tak trzymaj!!! prostota jest najpiękniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 kominka, ma w założeniu być prosty.. ale dzięki za pomysł pozdrawiam m.tak trzymaj!!! prostota jest najpiękniejsza może jakies komentarze, uwagi, sugestie?? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Bardzo proszę, sugestie: - dodałabym przy suficie listwy wykończeniowe do kominka, coś w rodzaju listew przypodłogowych - to by zaznaczyło go ładnie i wykończyło zgrabnie połączenie bryły kominka z sufitem; - przemyslałabym te "małe kuleczki" zywicowe w przestrzeni na drewno - z wieloletniego doświadczenia powiem Ci, że katastrofalne ilości kurzu będa się zbierały, ten baranek to w ciągu roku będzie okurzony niemiłosiernie. I na kominku i w schowku na drewno doradzam gorąco bardzo gładkie powierzchnie, koniecznie idelane do przetarcia wilgotną szmatką w celu posprzątania - każda inna powierzchnia w ciągu 2 lat się Wam zapaskudzi okropnie od tego kurzu (oczywiście zwłaszcza te wyżej), a w schowku na drewno stosy pajęczyn i temu podobnych się zagnieżdża i Małżonka będzie zmuszona co dzień ganiać tam ze szmatą - Tak poza tym to fajnie i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Dziekuje bardzo za uwagi i sugestie... przemyślimy możliwe ze coś uwzględnimy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 INFO dla krzykaczy... wrócił w podpisie link do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.01.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Maksiu kupę czasu niw byłam na forum i co ja widzę. Nie dość, że mieszkasz już w domku to jeszcze postanowiłeś go zaludnić i mały nowy człowiek w drodze. Serdecznie gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 INFO dla krzykaczy... wrócił w podpisie link do komentarzy Niemożliwe! Ktoś na Ciebie krzyczał? Zaraz pójdę i dam mu w mordę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 INFO dla krzykaczy... wrócił w podpisie link do komentarzy Niemożliwe! Ktoś na Ciebie krzyczał? Zaraz pójdę i dam mu w mordę!!! A była taka jedna... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kobiet nie bijam. Upiecze jej się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Zaraz tak krzykacz ... weź człowieku zapytaj grzecznie, to masz Maksiu, mam w tej chwili jedno zdjęcie tej - nazwijmy ją - czerwonej ściany, cholera, gdzieś upchałam inne, ale kolor jest dość wiernie oddany. Jeszcze tylko spróbuję namierzyć tą zieloną i podsyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 No proszę, jak to miło, kiedy ktoś człowieka doceni i może nawet uwzględni jego sugestie. Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.01.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dzień dobrerek zawsze milo jak się człowieka doceni... a z drugiej strony to ciekawe, pojawił się link i od razu są komentarze :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts