maksiu 06.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 witam szanownego kolegę i pozdrawiam... idę czytać Twój dziennik :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 hej teskniles? bo ja tak http://republika.pl/blog_ay_4269420/6042615/sz/buziak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Oj, Frosiu - czy Frosch o tym wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Oj, Frosiu - czy Frosch o tym wie? pewnie sie dowie od ciebie on do maksia nic nie ma i dal mi wobec niego wolna reke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Eeee, może nie będę taka świnka i nie powiem. Jak dostanę sałatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 nawet jak powiesz , to dostaniesz i makowki tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ...jakoś tak bez forum dało się długo żyć i jakoś mnie już nie ciągnie, aczkolwiek zaglądam od czasu do czasu pozdrawiam m. Maksiu!!!! No bój się Boga, jak można żyć bez nas Kominek bym zobaczyła...czemu niiiii .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 kominek do poprawienia, bo wykończenie obudowy kompletnie się nie sprawdza pozdrawiam m. A jak macie wykończoną obudowę? Bo pamietam zdjęcia, ale cos tam opowiadałam o gładkim wykończeniu - mam nadzieję, że źle nie nagadałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 nawet jak powiesz , to dostaniesz i makowki tez Ty to jednak kochana dziewczyna jesteś! [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 hej teskniles? bo ja tak http://republika.pl/blog_ay_4269420/6042615/sz/buziak.gif ależ oczywiście skarbie... przeogromnie tęskniłem... buziaki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ...jakoś tak bez forum dało się długo żyć i jakoś mnie już nie ciągnie, aczkolwiek zaglądam od czasu do czasu pozdrawiam m. Maksiu!!!! No bój się Boga, jak można żyć bez nas Kominek bym zobaczyła...czemu niiiii .... postaram sie weekendem coś pstryknąć, bo teraz akurat jeszcze kafle na podłodze przed kominkiem schną.. cierpliwości... ale powiem dla zaostrzenia apetytu że kominek jest w kolorze..... zielonym i to wcale nie ciemno zielony. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 kominek do poprawienia, bo wykończenie obudowy kompletnie się nie sprawdza pozdrawiam m. A jak macie wykończoną obudowę? Bo pamietam zdjęcia, ale cos tam opowiadałam o gładkim wykończeniu - mam nadzieję, że źle nie nagadałam... zainspirowany wątkiem o własnoręcznie wykonywanym tynku strukturalnym (dział zrób to sam) postanowiłem tak własnie potraktować kominek, no i porażka na całej linii, bo i ile sama struktura nie wyszła najgorzej, to w użytkowaniu to porażka, tydzień po pomalowaniu już była duża ciemna plama od dymu bo przy otwieraniu dźwiczek od czasu do czasu trochę dymu wyleci. Farba choć zmywalna to nie idzie jej zmyć, bo za dużo porów w tej strukturze. Na razie zostanie jak jest, na jesień będę przerabiał kominek, bo będę wypuszczał rurę z ciepłym powietrzem na poddasze, i wtedy obłoży się obudowę jakimś kamieniem, co by łatwo było utrzymać ją w porządku. no ot cała tajemnica niepowodzenia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Maksiu - no i czy ja nie mówiłam, że tak będzie? Nie posłuchałeś i teraz kłopot. Ale nic to, przynajmniej jestes teraz bogatszy o jeszcze jedno doświadczenie. Aha - jak otwierasz drzwiczki od kominka - najpierw uchyl na 1 cm i przytrzymaj dłuższą chwilę. Potem otwieraj - BARDZO POWOLI, po centymetrze. Dobrze też jest przed otwarciem drzwiczek otworzyć dół (no i koniecznie szyber!), żeby duży ciąg był, dym pójdzie w komin, a nie do pokoju. Nam dojście do wprawy zabrało cały pierwszy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.03.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Kominek bym zobaczyła...czemu niiiii .... są zdjęcia w dzienniku pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Fajnyyyy!!! Elegancja w prostocie to jest to, co lubię!! Kolorek bardzo sympatyczny, taki radosny .. Maksiu, no gratuluję!!!!! Brudu na tynku nie widziałam .... czego Ty się czepiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka_1976 09.03.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 hej Maksiu, kominek bardzo fajnie wyszedł!!! podoba mi sie bardzo wnęka na drzewo! jedno co mnie zastanawia(no dobra, jeszcze nie zgłębiałam tajników kominkowych) to ilość kratek u mnie w starej chacie były 3!!! pzdr, M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Fajnyyyy!!! Elegancja w prostocie to jest to, co lubię!! Kolorek bardzo sympatyczny, taki radosny .. Maksiu, no gratuluję!!!!! Brudu na tynku nie widziałam .... czego Ty się czepiasz Cieszę się, że się podoba... a co do brudu... nie przeczytałaś uważnie tego co napisałem... tam jest odpowiedź :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 hej Maksiu, kominek bardzo fajnie wyszedł!!! podoba mi sie bardzo wnęka na drzewo! jedno co mnie zastanawia(no dobra, jeszcze nie zgłębiałam tajników kominkowych) to ilość kratek u mnie w starej chacie były 3!!! pzdr, M no cóż... powietrze musi którędyś wlatywać, aby mogło innym którędyś wylatywać... :D dwie kratki dolne to wlot, dwie wyżej to wlot ciepłego powietrza (dmucha aż miło), ta całkiem u góry to przewietrzenie komory dekompresyjnej, a ta okrągła to wentylacja podłączona do pionu wentylacyjnego w kominie wiem że te kratki trochę dziwnie wyglądają, ale tak jak jest jest dobrze pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Cze Poszło na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts