braza 20.03.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Heeej!!! Coś nowego??? Mało Cię coś tutaj!!!! Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.03.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Heeej!!! Coś nowego??? Mało Cię coś tutaj!!!! Miłego dnia A no mało... bo jak nie mam co za bardzo pisać to jak? generalnie wszystko po staremu u mnie, wziąłem sobie kawałek działki za płotem w dzierżawę, na razie robię tam porządek, bo obecnie to obraz nędzy i rozpaczy... ot i całe moje ostatnio zajęcie.. pozdrawiam serdecznie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Masz zamiar zrobić tam coś specjalnego?? Na długo wydzierżawiłeś (oczywiście, nie musisz odpowiadać ... taka babska ciekawość ze mnie wyłazi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No i masz, Maksia wcięło Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.03.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No i masz, Maksia wcięło Miłego dzionka Wcale nie w wcięło... Dzierżawa na razie na 3 lata, a potem się zobaczy. A będzie tam przedłużenie działki, może kawałek ogródka. Tylko na razie walczę z zielskiem, krzakami i kamulcami. Zielsko i krzaki już wykarczowane i uprzątnięte, ale z kamieniami to pewnie do końca lata mi zejdzie, bo jest tam tego baaaardzo dużo. Chce rozbijać na mniejsze i z nich wybrukować sobie ścieżki i miejsce na samochód. Wczoraj walczyłem trochę, rozbiłem jednego, takiego ze 150kg, dziś rąk nie czuje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Matko, Maksiu, o rozbijanie kamieni to ja Ciebie nie podejrzewałam!!! Ale gratuluję pomysłu i życzę, żeby ogródek powstał jak najszybciej P.S. Na bolące mięśnie używam Neocapsiderm ... mocno działa, można używać tylko przez trzy dni 2-3 razy na dobę, ale skuteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.03.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Matko, Maksiu, o rozbijanie kamieni to ja Ciebie nie podejrzewałam!!! Ale gratuluję pomysłu i życzę, żeby ogródek powstał jak najszybciej P.S. Na bolące mięśnie używam Neocapsiderm ... mocno działa, można używać tylko przez trzy dni 2-3 razy na dobę, ale skuteczna podejrzewam, że jeszcze kilka dni i przestane odczuwać ból mięśni, po prostu rzadko używane mięśnie i dlatego bolą na powstanie ogródka, czy też jak kto woli zagospodarowanie tego kawałka ziemi i tak przeznaczam cały rok, więc tak szybko efektów nie będzie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 maksiu nie przeginaj paly z tymi kamolami no ja cie tak ladnie prosze na powstanie ogórka na poczatku nie wiedzialam o co chodzi z tym ogorkiem pomalutku kochanie , pomalutku i zrealizujesz swoje plany buziaczki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 maksiu nie przeginaj paly z tymi kamolami no ja cie tak ladnie prosze na powstanie ogórka na poczatku nie wiedzialam o co chodzi z tym ogorkiem pomalutku kochanie , pomalutku i zrealizujesz swoje plany buziaczki :* Frosiu, skarbie ja nie przeginam... wczoraj rozbiłem jeden kamień z takich większych, zostało podobnych jeszcze koło 50, a mniejszych pewnie ze cztery razy tyle... na razie raczej się tym bawię i szukam metody jak to zrobić tak aby się nie narobić za dużo, dziś druga próba z innymi zabawkami :D buziaczki.. :* m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ja to poproszę o relację z pola walki, bo być może i nam niedługo będzie trzeba kamienie trochę połupać, warto by poczytać o Twoich doświadczeniach. Pozdrówka słoneczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.04.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ja to poproszę o relację z pola walki, bo być może i nam niedługo będzie trzeba kamienie trochę połupać, warto by poczytać o Twoich doświadczeniach. Pozdrówka słoneczne! Witaj cóż... na razie raczej nie mam się czym chwalić, bo nie idzie mi to za dobrze, wczoraj próbowałem rozwalić takiego wielkiego kamula, skończyło się tylko na drobnych odpryskach za to robiłem trochę mniejszych (wielkości piłki do kosza), nacinałem flexem z tarczą z drobinkami diamentu i w te nacięcia wkładałem starą tępą siekierę i tłukłem toto takim dużym młotem (chyba 6kg) no i sie rozbijały, minusem sa krawędzie w miejscy nacięć, wyglądają zdecydowanie nienaturalnie. No i koniecznie trzeba zabezpieczyć oczy przy łupaniu, to warunek konieczny, bo drobinki kamienia lataja we wszystkie strony. Wczoraj dostałem po ręce jednym takim większym i mam niewielką dziurkę w palcu wiec przydało by się też załatwić rękawice robocze, grube. jak znajdę skuteczną metodę to się podziele pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 To ja już wolę starej cegły na dróżki poszukać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Radosnych Świąt Wielkanocnych http://www2.picturepush.com/photo/a/1574785/480/Picture-Box/osternest.jpeg życzy Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wesołego Alleluja !!! http://www.tapeciarnia.one.pl/data/media/188/Wielkanoc_53.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.04.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/wielkanocne/2009/imid/03.273_imexgraf_pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.04.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.drogowiec.pb.bialystok.pl/gfx/kurczak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.04.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Owcy, kozy czy baranka, prezentu od zająca z samego ranka, święconki jadalnej, pisanki niebanalnej, dyngusa bardzo mokrego i czasu radosnego http://republika.pl/blog_xj_3485005/5014565/tr/kroliczki.gif SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzy Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.chefpaul.net/cpwservices/DpS/wp-content/uploads/2009/04/do-zyczen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 10.04.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.sgh.waw.pl/kolegia/kes/aktualnosci/zyczenia_wielkanocne/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 10.04.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://img370.imageshack.us/img370/8153/52rj0bo5mo9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts