maksiu 01.07.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dziękuje wszystkim za gratulacje i życzenia z powodu urodzenia się Emilki.. dziś kończy tydzień, ale ten czas leci... no i rośnie jak na drożdżach pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ja się upieram przy stopce, ja! Nijak dziennika nie mogę znaleźć, przerzucanie kolejnych stron przy moim necie to mrzonka. I tym sposobem nic nie wiem. Nie wiem nawet, czy Ty kiedyś, Maksiu, zajedziesz do mnie. Zmienia się nasze forum, chyba nie jestem szczęśliwa z tego powodu. Tęsknię za Tobą , Frosią, dawnym RW... Chyba się starzeję. Sie robi szefowo.. stopka już w formie bardziej przyjaznej Masz absolutną racje, forum ewoluuje, ale tak było od zawsze, pamiętam jeszcze dużo dawniejsze czasu i też sie narzekało, że zle się dzieje... to tak już jest po prostu. Będzie dobrze, musi... forum tworzą ludzie i a nie literki na ekranie... głowa do góry, świeci słońce, cieszmy sie z tego... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Miałam się odnieść do ostatniego akapitu Depsi, ale ugryzłam się w jęzor Witanko zupełnie nie potrzebnie sie ugryzłaś, tu można mówić co się myśli, nie ma nic gorszego niż tłamszone w sobie emocje, tak wiec śmiało, pisz co masz na myśli, szczerze! to najważniejsze a tymczasem wiecej nic nie napisze, bo idę malować pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 W życiu się nie odważę, Depsia ma do mnie przyjechać!!!!!!! To mógłby byc ostatni etap mojego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Maksiu! Ty przechero!!! Brazę namawiasz do złego, a sam to w nogi, tak? Otóż chciałam poinformować, że wcale się nie starzeję, bo cały czas jestem rówieśniczką Brazy - w ogóle nie robię się od niej starsza!!! A barierkę obejrzałam, ciekawa jestem bardzo efektu końcowego. Te łby wkrętów w samej poręczy - będziesz to jakoś maskował czy pozostawisz jako element wystroju - całkiem oryginalny zresztą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Malować.... tiiiiaaaa ... zwiałeś A Depsia mi tu wmawia, że ja stara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Że ja wmawiam? No skądby! Przecie Ty w tym samym wieku, co ja, a ja się w ogóle nie starzeję, bo nie robię się starsza. Od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wszystkiego naj...naj...naj... http://supergify.pl/images/stories/urodziny/51.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.07.2009 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wszystkiego naj...naj...naj... http://supergify.pl/images/stories/urodziny/51.gif może głupie pytanie... ale... kto ma dziś święto poza Anią Wiśniewską, Froschką i Marjuchą :D ??? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2009 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Maksiu - nie wiem, kiedy masz urodzinki, ale też życzę wszystkiego najlepszego, nawet tak na zapas! Jak malutka, daje pospać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.07.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Maksiu - nie wiem, kiedy masz urodzinki, ale też życzę wszystkiego najlepszego, nawet tak na zapas! Jak malutka, daje pospać? DPSiu... za trzy tygodnie A maluch jak na razie (odpukać puk puk) śpi rewelacyjnie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Boszszeeee - ale plama .... Miałam otwarte dwa okna - Maksia i Marjuchy - i gdzie wkleiłam życzenia ???? No gdzie ????? W życiu nie zgadniecie!!!!! Maksiu, wybacz .... Sama z siebie śmieję się jak głupia.... Zabieram kartkę - dostaniesz piękniejszą za trzy tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Albo nie ... zostawię .... niech wszyscy widzą ... to takie moje memento będzie, do czego doprowadza siedzenie po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.07.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Maksiu drogi, spóźnione ale szczere gratulacji z okazji narodzin córeczki Uściski dla dzielnej mamy http://www.janow.pl/fotki/1(21).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.07.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Maksiu drogi, spóźnione ale szczere gratulacji z okazji narodzin córeczki Uściski dla dzielnej mamy http://www.janow.pl/fotki/1(21).jpg Dzięki Agnes.. Trzymam kciukasy za Twojego maluszka pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.07.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dzięki Maksiu.Pozdrowienia serdeczneA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Okey, znowu dziennik zniknął ze stopki, ale to zrozumiałe ... nie byłoby problemu, gdybyś coś w nim ostatnio popełnił można by go byłoby namierzyć, ale Ty znalazłeś sobie śliczną, nową. małą, wymówkę żeby się nie chwalić, co też nowego w domku zrobiłes Może tak jakieś nowiny bardziej budowlane - ze zdjęciami proszę, ściany i podłogi nie obrażą się za upublicznianie ich wizerunku no dobra... wkrótce stopka wróci do dawnej postaci a co do dziennika... to moze pod koniec tygodnia coś wrzucę... coś tam powoli sie grzebie... szkoda tylko, że powoli pozdrawiam m. chyba królewny zawojowały Cię Maksiu buziaki dla Nich i dla Ciebie zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Makasiu jak tam dziewczyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Okey, znowu dziennik zniknął ze stopki, ale to zrozumiałe ... nie byłoby problemu, gdybyś coś w nim ostatnio popełnił można by go byłoby namierzyć, ale Ty znalazłeś sobie śliczną, nową. małą, wymówkę żeby się nie chwalić, co też nowego w domku zrobiłes Może tak jakieś nowiny bardziej budowlane - ze zdjęciami proszę, ściany i podłogi nie obrażą się za upublicznianie ich wizerunku no dobra... wkrótce stopka wróci do dawnej postaci a co do dziennika... to moze pod koniec tygodnia coś wrzucę... coś tam powoli sie grzebie... szkoda tylko, że powoli pozdrawiam m. chyba królewny zawojowały Cię Maksiu buziaki dla Nich i dla Ciebie zostawiam Gosiu.. jeszcze odrobinka cierpliwości... proszę.. już naprawdę kończę lada dzień... sama wiesz... ciężko tak tylko budową się zajmować pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Makasiu jak tam dziewczyny ? Dziewczyny OK, wszystko w najlepszym porządku Maleństwo dużo śpi i je, zupełne przeciwieństwo w zachowaniu niż Gosia, ale za to wizualnie to niemal klon starszej siostry pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts