Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja się upieram przy stopce, ja! :oops: :D

Nijak dziennika nie mogę znaleźć, przerzucanie kolejnych stron przy moim necie to mrzonka. :(

I tym sposobem nic nie wiem. :cry:

Nie wiem nawet, czy Ty kiedyś, Maksiu, zajedziesz do mnie. :wink:

Zmienia się nasze forum, chyba nie jestem szczęśliwa z tego powodu.

Tęsknię za Tobą :oops: , Frosią, dawnym RW...

Chyba się starzeję. :oops:

Sie robi szefowo.. stopka już w formie bardziej przyjaznej :D

Masz absolutną racje, forum ewoluuje, ale tak było od zawsze, pamiętam jeszcze dużo dawniejsze czasu i też sie narzekało, że zle się dzieje... to tak już jest po prostu.

Będzie dobrze, musi... forum tworzą ludzie i a nie literki na ekranie... głowa do góry, świeci słońce, cieszmy sie z tego...

pozdrawiam

m.

Miałam się odnieść do ostatniego akapitu Depsi, ale ugryzłam się w jęzor :wink:

Witanko :D

zupełnie nie potrzebnie sie ugryzłaś, tu można mówić co się myśli, nie ma nic gorszego niż tłamszone w sobie emocje, tak wiec śmiało, pisz co masz na myśli, szczerze! to najważniejsze

a tymczasem wiecej nic nie napisze, bo idę malować :D

pozdrawiam

m.

Maksiu! :lol:

Ty przechero!!! :lol:

Brazę namawiasz do złego, a sam to w nogi, tak? :lol:

Otóż chciałam poinformować, że wcale się nie starzeję, bo cały czas jestem rówieśniczką Brazy - w ogóle nie robię się od niej starsza!!! 8)

A barierkę obejrzałam, ciekawa jestem bardzo efektu końcowego.

Te łby wkrętów w samej poręczy - będziesz to jakoś maskował czy pozostawisz jako element wystroju - całkiem oryginalny zresztą? :roll:

Boszszeeee - ale plama .... :oops: :oops: :oops:

Miałam otwarte dwa okna - Maksia i Marjuchy - i gdzie wkleiłam życzenia ???? No gdzie ????? W życiu nie zgadniecie!!!!! :oops: :oops:

Maksiu, wybacz .... :oops: :D :D Sama z siebie śmieję się jak głupia....

Zabieram kartkę - dostaniesz piękniejszą za trzy tygodnie :D

Okey, znowu dziennik zniknął ze stopki, ale to zrozumiałe ... nie byłoby problemu, gdybyś coś w nim ostatnio popełnił można by go byłoby namierzyć, ale Ty znalazłeś sobie śliczną, nową. małą, wymówkę żeby się nie chwalić, co też nowego w domku zrobiłes :-? :wink:

Może tak jakieś nowiny bardziej budowlane - ze zdjęciami proszę, ściany i podłogi nie obrażą się za upublicznianie ich wizerunku :wink:

no dobra... wkrótce stopka wróci do dawnej postaci

a co do dziennika... to moze pod koniec tygodnia coś wrzucę... coś tam powoli sie grzebie... szkoda tylko, że powoli :D

pozdrawiam

m.

chyba królewny zawojowały Cię Maksiu 8)

buziaki dla Nich i dla Ciebie zostawiam :D :D :D

Okey, znowu dziennik zniknął ze stopki, ale to zrozumiałe ... nie byłoby problemu, gdybyś coś w nim ostatnio popełnił można by go byłoby namierzyć, ale Ty znalazłeś sobie śliczną, nową. małą, wymówkę żeby się nie chwalić, co też nowego w domku zrobiłes :-? :wink:

Może tak jakieś nowiny bardziej budowlane - ze zdjęciami proszę, ściany i podłogi nie obrażą się za upublicznianie ich wizerunku :wink:

no dobra... wkrótce stopka wróci do dawnej postaci

a co do dziennika... to moze pod koniec tygodnia coś wrzucę... coś tam powoli sie grzebie... szkoda tylko, że powoli :D

pozdrawiam

m.

chyba królewny zawojowały Cię Maksiu 8)

buziaki dla Nich i dla Ciebie zostawiam :D :D :D

Gosiu.. jeszcze odrobinka cierpliwości... proszę.. już naprawdę kończę lada dzień...

sama wiesz... ciężko tak tylko budową się zajmować :D

pozdrawiam

m.