Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maksiu, zobacz ile kobietek Cię dopinguje i podziwia :lol:

i ile dobrej energii leci w Twoją stronę.

To przecież daje ogrom siły. I jeszcze dwie dziewczyny w domu.....te najważniejsze, które motywują najbardziej. Będzie pięknie.

Maksiu, zobacz ile kobietek Cię dopinguje i podziwia :lol:

i ile dobrej energii leci w Twoją stronę.

To przecież daje ogrom siły. I jeszcze dwie dziewczyny w domu.....te najważniejsze, które motywują najbardziej. Będzie pięknie.

Toluś: a czy ja kiedykolwiek napisałem że nie będzie? :D zawsze wierzyłem że musi byc pięknie.. poprostu nie ma innego wyjścia :D

Maksiu, jakie dopiero 70%? :o

To JUŻ 70%! :lol: :lol:

Szklanka zawsze lepiej wygląda gdy jest w połowie choć pełna :lol: A u Ciebie jest już prawie pełna, już prawie się z niej wylewa :lol: :lol:

Aniu: nie lubie sie zatrzymywac w polowie, albo tuż za nią... 70 to 70, a nie 100%.. będzie 100% - będę zadowolony kompleksowo :D

A może się tak teraz pocieszyć, tak na 70%, a potem wybuchnąć radością wielką na 100% :wink:

Kumulując, tej radości będzie 170%, a nie ma nic wspanialszego niż szczęśliwy człowiek :lol: :lol:

Pozdrawiam!

Aniu: choć może tego nie widać gołym okiem, ja naprawdę jestem szczęśliwy... 1,5 tygodnia ciężkiej pracy, więc odrobinkę zmeczony jestem, ale to zaraz minie i pozostanie tylko radość.... ale już w sobotę jadę znowu na budowę.. normalnie odbiło mi na punkcie budowy.. mam już tyle planów na ten rok.. tyle drobnych rzeczy trzeba zrobić, że roku braknie :D :D :D

Oj Maksiu jak Ty już masz niedaleko do zamieszkania....kiedy mój dom będzie tak jak Twój przypominał dom....

niedaleko??? zartujesz sobie ze mnie.. toc to przeciez samem mury narazie... a twoj dom bedzie na tym etapie co moj obecnie nie dalej jak za 3-4 tygodnie. moze nawet szybciej..

m.

Maksiu, jestem pod wrażeniem wykonnych prac. Zawsze myślałem, że ocieplenie powinna robic ekipa, ale z tego co widzę, to da się samemu :) I statysfakcja większa, i jak się coś spieprzy to widać i mozna od razu poprawić. Nie tak jak przy ekipie, że tak naprawdę to nie wiesz co masz pod tynkiem :wink:

Maksiu, jestem pod wrażeniem wykonnych prac. Zawsze myślałem, że ocieplenie powinna robic ekipa, ale z tego co widzę, to da się samemu :) I statysfakcja większa, i jak się coś spieprzy to widać i mozna od razu poprawić. Nie tak jak przy ekipie, że tak naprawdę to nie wiesz co masz pod tynkiem :wink:

Whisper: pewnie ze da sie samemu.. dla mnie jedyna przeszkoda to wysokość na której trzeba pracowac.. do 4-5 metrów moge stac na rusztowaniu.. wyzej to już mi sie nogi rozjezdzają...

a samo ocieplanie jest naprawde proste, wystarczy pamietac o kilku elementarnych zasadach i mozna robic samemu... no i trzeba sie przyzwyczaic do latajacych wokól kulek styropianu :D, smakują obrzydliwie..

Maksiu, a przepisy BHP, lina ubezpieczająca i maska na buziulkę, wtedy już kulki nie straszne :wink:

Tolu: pokaż mi budowę gdzie takie rzeczy się stosuje... BHP staram sie brac na logike.. nie pozwole ani sobie ani nikomu wejsc na rusztowanie ktore nie stoi stabilne.. a w masce na twarzy to dopiero bym wygladal.. trzeba sie przemeczyc i dziekowac niebiosom ze to tylko styropiana nie wełna..

m.