popi 14.08.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Z czego zrobić słupki do ogrodzenia. Między nimi chciałbym sztachetki drewniane. Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 14.08.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 http://www.agroweb.pl/gfx/plot.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.08.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Z czego zrobić słupki do ogrodzenia. Między nimi chciałbym sztachetki drewniane. Pomóżcie widziałem słupki które były zrobione z przepalonej cegły.....Troszku sie nad nią zastanawialem.Jest tania i wbrew pozorom nie kruszy sie a przy tym wyglada bardzo wery.Na przemian pokryta jest czymś czarnym nie lepikiem np. (bo dotkłem sobie i nie lepi sie) Na dodatek fugi tez są czarne.Efekt jest zawalisty.Sztachetki są również na przemian czarne i brazowe.utrzymane w kolorze niemalowanych cegieł. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.08.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Ja mam klinkier wienrbergera (pomerania). Tak samo jak cokół w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.08.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 A może zwykły kamień, na pewno o niebo tańszy od cegły: http://images4.fotosik.pl/90/6e81aef842183993.jpg Klinkier zaczyna być nudny, za duzo go już beton44 - piękne to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.08.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Jabol -fajne to masz mozesz coś wiecej o tym napisać co..gdzie i jak ??? wlasnie szukam inspiracji na płot podobnie klinkier i zółto-podobne chałupy mi sie juz przejadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.08.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 To nie moje mój kłujący przykacielu Też szukam inspiracji dlatego fotografuje co mi sie spodoba. To ogrodzenie księdza z pobliskiej parafii. Z tego co widziałem z bliska jest to zwyczajny otoczak różnokolorowy. Po prostu podobnej wielkości kamienie zaokrąglone (nie łamane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.08.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 hmm..no to kolegen jak bedziesz miał cos fajnego to daj znać ostatnio byłem w Białce nad rzeczką ....super kamory tam sobie lezą ,aż mnie kusiło zeby cos przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popi 16.08.2006 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Z czego zrobić słupki do ogrodzenia. Między nimi chciałbym sztachetki drewniane. Pomóżcie widziałem słupki które były zrobione z przepalonej cegły.....Troszku sie nad nią zastanawialem.Jest tania i wbrew pozorom nie kruszy sie a przy tym wyglada bardzo wery.Na przemian pokryta jest czymś czarnym nie lepikiem np. (bo dotkłem sobie i nie lepi sie) Na dodatek fugi tez są czarne.Efekt jest zawalisty.Sztachetki są również na przemian czarne i brazowe.utrzymane w kolorze niemalowanych cegieł. pozdro. Zapodaj fotkę takiego ogrodzenia. Gdzie można kupić taką przepaloną cegłę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 16.08.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Z czego zrobić słupki do ogrodzenia. Między nimi chciałbym sztachetki drewniane. Pomóżcie a może gotowe kształtki betonowe ? http://bbastek13.w.interia.pl/599456.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popi 17.08.2006 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 fajne, ale ten krawężnik betonowy na dole nie wygląda ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 17.08.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 fajne, ale ten krawężnik betonowy na dole nie wygląda ciekawie wiem, jak kupiłem działkę to już był wylany, będę musiał go jakoś pomalować/wytynkować albo obłożyć płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa 17.08.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 fajne, ale ten krawężnik betonowy na dole nie wygląda ciekawie wiem, jak kupiłem działkę to już był wylany, będę musiał go jakoś pomalować/wytynkować albo obłożyć płytkami Mozesz sobie darować - za 2 lata już go nie będzie widać za krzaczkami. Chyba, że nie wytrzymasz do tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 17.08.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 od mojej strony tak, ale od ulicy będzie oblesnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popi 17.08.2006 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 klinkierem elewacyjnym spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 17.08.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 bastek13 mozesz dac mi namiary na firme, ktora robila Ci ogrodzenie?dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.08.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 beton44 bardzo mi sie podoba ten styl... tylko mmmad-ness sie nie zgodzi... Ten z kamienia tez mi sie bardzo podoba,tym bardziej, ze sporo go mam w okolicy. Ale Ona chce piaskowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 17.08.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 bastek13 mozesz dac mi namiary na firme, ktora robila Ci ogrodzenie? dzieki ogrodzenie robiliśmy sami z ojcem, natomiast elementy betonowe są z jadaru - http://www.jadar.pl/flodecor.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.08.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Z czego zrobić słupki do ogrodzenia. Między nimi chciałbym sztachetki drewniane. Pomóżcie widziałem słupki które były zrobione z przepalonej cegły.....Troszku sie nad nią zastanawialem.Jest tania i wbrew pozorom nie kruszy sie a przy tym wyglada bardzo wery.Na przemian pokryta jest czymś czarnym nie lepikiem np. (bo dotkłem sobie i nie lepi sie) Na dodatek fugi tez są czarne.Efekt jest zawalisty.Sztachetki są również na przemian czarne i brazowe.utrzymane w kolorze niemalowanych cegieł. pozdro. Zapodaj fotkę takiego ogrodzenia. Gdzie można kupić taką przepaloną cegłę?? Sorki ,że tak długo nie odp. ale powiem szczerze ,że nie zrobilem zdjecia tego płotu.Podobało mi sie tylko jak to sobie jegomość wymyślił.Ale coś na naprawienie błedu. To jest płotek który zrobiłem na wypadzie rodzinnym. http://images3.fotosik.pl/136/fd6c31b04e8289ff.jpg http://images3.fotosik.pl/136/a880643fff584b04.jpg troszku drozszy od tego z cegły palonej ale taż jest coś w nim. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.08.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Piaskowiec. Kupiony jako odpad to taniocha. Ale takie równe płytki to jużtrzeba zabulić. Ja już na 99% zdecydowałem się na kamień. Nawet zebrałem już3 szt. Ale wiem gdzie jest tego dużo. Materiał za darmo. Robota też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts