norbis 15.08.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE!!!! "Się buduję" od kilku lat /w Górze K./ a teraz pora na modernizację . Mam juź dość opalania węglem i planuje zmianę paliwa. Gaz ziemny raczej nie wchodzi w grę bo duża odległość od gazociągu /ok. 100m/ i problemy prawne z terenem przez który by biegło przyłącze. Pozostaje gaz ze zbiornika i tu liczę na doświadczenia forumowiczów . Czy ktoś z Szanownego Grona ma taki zbiornik i moż podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami? Nie wiem teź jakiego dostawcę /a co za tym idzie i wykonawcę/ wybrać. Pozdrawiam serdecznie i będę wdzieczny za każdą radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbis 15.08.2006 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 WitamBardzo proszę o przeniesienie mojego postu do grupy Piaseczno i okolice.Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts