marcelina01 15.08.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 wląśnie znalazłam te forum ,a wiekszośc wiadomości to dla mnie czarna magia narazie mam wybrany projekt wymarzonego domu prawie kupioną działkę i pewność ,ze nie bede budowac systemem gospodarskim i stąd moje pytanie może moglibyście polecić dobra niedrogą firmę ?jestem z ok. Olsztyna z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 15.08.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 co to znaczy niedrogą? A ile killometrów od olsztyna? Od Olsztyna w warmińsko-mazurskim czy Olsztyna k/Częstochowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelina01 15.08.2006 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 hihiih faktycznie naapisalam troche chaotycznie ale tyle się dzisiaj naczytalam,ze jestem w małym szoku ło matko skąd ja wezmę tyle kasy.....40 km od Olsztyna na Warmii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 15.08.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 W tej chwili jest problem z ludzmi a firmy mają już zarezerwowane terminy. Jeśli znajdziesz w tym roku ludzi to bedzie sukces(tanich). Ale czytając post nie masz jeszcze pozwolenia na budowę a to trochę potrwa więc budowa ruszy na wiosnę. Firma którą znam ma już robotę do końca przyszłego roku. Ale bedę miał to na uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts