jabko 18.08.2006 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Znaczy się turla chłop ze śmiechu po podłodze. Skrót używany w sieci po tym jak jakaś osoba (lub kobieta) napisze coś śmiesznego. Można go używać takze po tym jak jakaś osoba (lub kobieta) napisze jakis wątpliwej jakości związek językowy w stylu: prawdomówna kobieta (czyli dwa wykluczające się słowa w jednym zdaniu). rotfl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 18.08.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 czajnik elektryczny ..[ jakies 2 lata ma] zagotował 1 litr wody w 2min25sec....zużyl 0.09Kw ....jego moc 1856W..... gdyby ktoś chciał wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 18.08.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 jakaś osoba (lub kobieta) napisze coś śmiesznego. Można go używać takze po tym jak jakaś osoba (lub kobieta) napisze jakis wątpliwej jakości związek językowy w stylu: prawdomówna kobieta (czyli dwa wykluczające się słowa w jednym zdaniu). rotfl ROTFL ROTFL jabłko sieje myzogynistyczne treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edgar the liar 18.08.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 osoba (lub kobieta) dobre , ale chociaż jestem mężczyzną to jestem bardziej faministą niż nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.08.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 osoba (lub kobieta) dobre , ale chociaż jestem mężczyzną to jestem bardziej faministą niż nie. jak na barykadach nie paliles biustonosza to feminista nie jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.08.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Ale stanika nie nosi...znaczy się feminista pełną klatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 22.09.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Dobra stanikarze Czyli wiadomo że szklankę wody grzejemy w czajniku a nie na płycie bo ekonomiczniej. A moje pytanie jest takie: jeśli obok stoi jeszcze kuchenka mikrofalowa to czy nie najefektywniej jest zagotować wodę w tej kuchence? Moja kuchenka ma 800W i zagotowuje wodę w 2 minuty wyłączając się na krótkie przerwy w miedzyczasie. Czajnik (2kW) też potrzebuje na zagotowanie prawie dwóch minut. Jak to jest z tą mikrofalówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Świerzak 22.09.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 a jaki papier do d....py.. używaćie... bo ja szary czy jest dobry czy może mam zmienić... wysypisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts