marcelina01 15.08.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 witam wszystkich serdecznie widze ,że tu już zgrana paczka znajomych:)A ja nowa i zielona na etapie wybranego projektu i szukania wymarzonej działki z laskiem:) w okolicach Morąga szukam sprawdzonej firmyi moze moglibyście coś mi podpowiedziec? z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 15.08.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 witam wszystkich serdecznie widze ,że tu już zgrana paczka znajomych:)A ja nowa i zielona na etapie wybranego projektu i szukania wymarzonej działki z laskiem:) w okolicach Morąga szukam sprawdzonej firmyi moze moglibyście coś mi podpowiedziec? z góry dziękuje i pozdrawiam No cóż nie mogę nic podpowiedzieć (nie ten rejon Polski)ale Witam pięknie na forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.08.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Ja też witam serdecznie, niestety też nie ten rejon bo Śląsk. Poszukaj - może znajdziesz ekipę budujących z Twoich stron. A jeśli nie to zapraszamy do wątku zaczynających budowę w 2007roku.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts