Sloneczko 15.08.2006 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Proszę o kontakt z ekipą wykonawców, która bezstressowo zbuduje nam dom - bliźniak, najchętniej "pod klucz", o taki: Chcemy rozpocząć budowę jeszcze tej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krakowianka 20.08.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 WitajTroche Ci bedzie trudno o tej porze i tak szczerze nie wiem czy sie opłaca, ja szukałam swojej w kwietniu i maju -ruszaja w przyszłym tygodniu , jka mi zrobia oki to polece firme robia praktycznie wszystko. Teraz bardzo uwazaj na ceny bo moga dac strasznie wysokie-nie wiem z czego chcesz budowac wiec nie powiem ile mozesz zaplacic za m2 jak cos to napisz na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.08.2006 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Dzięki za odzew Mam nadzieję, że uda nam się wylać ławę w jesieni, a reszta dopiero na wiosnę, bo projekt finalizuje się jeszcze u architekta (spóźniają się już o miesiąc ) i chciałam się do wiosennej budowy przygotować Jak będziesz wiedziała coś więcej i ekipa się u Ciebie sprawdzi, dasz mi znać? Gdzie będziesz budować, jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts