Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dlaczego szanowny administrator zablokował mi poczte?

Bez urazy ale najpierw wypadało powiedzieć za co.

Szanuje tajemnice korespondencji gdzie w wielu innych przypadkach miał przykład jej złamania.

Jaki jest okres oczekiwania na ponowne jej udostępnienie?

Skoro istnieje taka możliwość wglądu do w/w i "manipulowanie" nią to prosze o regulamin do przeczytania.

Coś sie zaczyna dziać w muratorze nieprzyjemnego dla mnie więc chciałbym dostać wyjaśnienia.

Prosze o odp tylko administratora wszak to dotyczy tylko mnie i jego i oczywiście prosze uszanować moją prosbe bez podtekstów,nie biorac udziału w tym temacie.

czekam i pozdrawiam ADM.

https://forum.murator.pl/topic/59485-dlaczego-mam-zablokowan%C4%85-poczteodp-tylko-administrator/

f) uczestnik FORUM (Czatu) notorycznie narusza regulamin, swą postawą zniechęcając innych użytkowników do korzystania z FORUM, a prośby moderatora o przestrzeganie regulaminu nie odnoszą skutku.

a prośby moderatora o przestrzeganie regulaminu nie odnoszą skutku.

Jest to wyraźnie napisane...... Prośby moderatora.Nie było nic co by ADM uczynił wobec mojej osoby i nie tylko mojej.Wydaje mi sie ,że coś mi się tu udowadnia nie podpierając faktami.

b) wypowiedzi naruszają dobra osobiste, dobre obyczaje, są w formie obraźliwej lub wulgarnej; atakują osobę a nie poglądy!

.

Czy Ci co ublizali mi mają taki sam problem z poczta?

odpowiedzi z prośbą j/w tylko ADM.

Czy oczekuje Pan, że upublicznimy skargi na Pana? Nie zrobimy tego.

nie mozna byś jednostronnym jak to Redakcja czyni.Prosze o odp.

I nie chodzi mi o skargi tylko o poczte tak jak w temacie.

Dlaczego,do kiedy ,za co.

Potem dopiero skargi wnioski itp.

Był Pan ostrzegany przez moderatora. Nie przyniosło to skutku, stąd i dolegliwość.

Dziękuje za odp.Jest bardzo kształcąca.

Jedno pytanko.

Do kiedy przewidziana jest kara?