Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego mam zablokowaną poczte?Odp tylko administrator.

niktspecjalny

Recommended Posts

Dlaczego szanowny administrator zablokował mi poczte?

Bez urazy ale najpierw wypadało powiedzieć za co.

Szanuje tajemnice korespondencji gdzie w wielu innych przypadkach miał przykład jej złamania.

Jaki jest okres oczekiwania na ponowne jej udostępnienie?

Skoro istnieje taka możliwość wglądu do w/w i "manipulowanie" nią to prosze o regulamin do przeczytania.

Coś sie zaczyna dziać w muratorze nieprzyjemnego dla mnie więc chciałbym dostać wyjaśnienia.

Prosze o odp tylko administratora wszak to dotyczy tylko mnie i jego i oczywiście prosze uszanować moją prosbe bez podtekstów,nie biorac udziału w tym temacie.

czekam i pozdrawiam ADM.

f) uczestnik FORUM (Czatu) notorycznie narusza regulamin, swą postawą zniechęcając innych użytkowników do korzystania z FORUM, a prośby moderatora o przestrzeganie regulaminu nie odnoszą skutku.

a prośby moderatora o przestrzeganie regulaminu nie odnoszą skutku.

Jest to wyraźnie napisane...... Prośby moderatora.Nie było nic co by ADM uczynił wobec mojej osoby i nie tylko mojej.Wydaje mi sie ,że coś mi się tu udowadnia nie podpierając faktami.

b) wypowiedzi naruszają dobra osobiste, dobre obyczaje, są w formie obraźliwej lub wulgarnej; atakują osobę a nie poglądy!

.

Czy Ci co ublizali mi mają taki sam problem z poczta?

odpowiedzi z prośbą j/w tylko ADM.